Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
637 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 637 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 34]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εύη, τώρα θα μπω στο facebook να δω φωτογραφίες! Θα σχολιάσω απο εκεί! Very Happy Μια και η εκκλησία είναι κοντά, καλή ιδέα να πηγαίνεις κάθε μέρα! Τα κοριτσάκια σου από μικρά θα μάθουν για τα Πάθη, τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Χριστού.

Κορίτσια, συνέχεια μπαίνει στο μυαλό μου η ιδέα της δουλειάς... Από τη μια δε θέλω, γιατί θα τρέχω και δε θα φτάνω μετά, αλλά σκέφτομαι το οικονομικό και λέω να κάνω το βήμα. Έχετε καμιά ιδέα για δουλειά από το σπίτι; Ξέρετε κάποιον που ζητάει κοπέλα για ιδιαίτερα ή babysitting (Αθήνα); Οι μαμάδες που ήδη δουλεύετε τι θα μου συστήνατε; Να περιμένω ή να ψάξω για δουλειά; Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα δουλεύοντας και εκτός σπιτιού; Μπορούμε ακόμα να ζήσουμε μόνο με το μισθό του άντρα μου, έστω και με σφιγμένο το ζωνάρι...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ...ΤΗΝ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ!!!ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ...ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κ φιλια σε ολες!!!ενα θα πω γιατι δεν εχω πολυ χρονο σημερα διαθεσιμο....
βρε Ζεννια....βρε Ζεννια...τα λογια που χρησιμοποιεις για να περιγραψεις τις στιγμες της ζωη σου απλα δεν υπαρχουν....με συγκινουν καθε φορα που τα διαβαζω και...δεν ειναι και θεμα ορμονων πλεον....πλατινα εχει ο συζυγος διπλα του, δεν ξερω μοναχα αν το βλεπει...

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
cal έγραψε:καλημερα κ φιλια σε ολες!!!ενα θα πω γιατι δεν εχω πολυ χρονο σημερα διαθεσιμο....
βρε Ζεννια....βρε Ζεννια...τα λογια που χρησιμοποιεις για να περιγραψεις τις στιγμες της ζωη σου απλα δεν υπαρχουν....με συγκινουν καθε φορα που τα διαβαζω και...δεν ειναι και θεμα ορμονων πλεον....πλατινα εχει ο συζυγος διπλα του, δεν ξερω μοναχα αν το βλεπει...
Ax Καλή μου Κάλη είναι λόγια απο την ψυχούλα μου βγαλμένα.Έτσι νιώθω και το εκφράζω.Και για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα....ελπίζω να το κατανοεί ο σύζυγος αλλιώς τα παπούτσια και στην μανούλα του στο Αίγιο,έχω την κόρη μου εγώ και δεν φοβάμαι τίποτα!χαχα!Είμαι τρελοθεσσαλονικιά εγώ φτιάχνω την ζωή μου στο λεπτό απο το μηδέν.Τόσες δυσκολίες πέρασα εδώ θα κολλήσω.Μου έφτιαξες της διάθεση ρε κορίτσι μου με τα καλά σου λόγια.Σε ευχαριστώ.

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευη μου να τα πηγαινεις τα παιδακια σου στην εκκλησια.Και εγω αυτο θα κανω την Μεγαλη Εβδομαδα.

Μαρακι περιμενουμε φωτο με αγωνια

Φιλακια σε ολες σας κοριτσια μου και πιο πολλα στα μωρακια σας Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σαββατοκύριακο κ εγώ ήμουν εκτός, οπότε ένα Μεγάλοοοοοο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ ένα ακόμα μεγαλύτεροοοο και στα 100!!!
Ναι θηλάζω ακόμα , η μικρή μου δε το ήθελε το μπιμπερό από το μαιευτήριο με το ζόρι της δίναμε λίγο ίσα ισα να με αφήσει να ξεκουραστώ λιγάκι ειδικά την νύχτα που πονούσα περισσότερο(καισαρική τομή)! Δε ξέρω πότε θα σταματήσουμε όποτε....ναι κ εγώ δε θέλω πέρα από όλα τα καλά δε κουβαλάς όλη τη προίκα!! Όταν μπήκαμε στις στερεές νεύρα η μικρή που δεν ήθελε κ νεύρα η μεγάλη(εγώ) που έπρεπε να κουβαλάω μιξεράκια , πιατάκια κ τα τιαύτα!

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!!
Τόνια, μια μέρα έμεινε! Very Happy Πότε πέρασε ένας χρόνος, ε; Ο Απόλλωνας περπατάει; Εδώ και πόσο καιρό; Ο Αντωνάκης ακόμα δεν περπατάει, αλλά πιστεύω ότι δε θα αργήσει, γιατί προτιμάει να είναι όρθιος και να κάνει βηματάκια στηριζόμενος σε έπιπλα παρά να μπουσουλάει.
Κάλλη, συμφωνώ με όλα όσα έγραψες για τη Ζέννια!
Ζέννια, είσαι ένας φοβερός άνθρωπος!
Κατερίνα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 26 417472 Η τούρτα είναι πολύ απλή και ντρέπομαι με τόσες υπέροχες δημιουργίες, που έχουν προηγηθεί... Θα βάλω όμως μία... Smile
Μαίρη, εμένα έμαθε μπιμπερό στο μαιευτήριο και ταλαιπωρήθηκα πολύ για να δεχτεί στήθος. Έκοψε μπιμπερό και πιπίλα όταν έγινε τεσσάρων μηνών μόνος του. Από τότε δε θέλει να βλέπει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Τα χρησιμοποιεί για παιχνίδι μόνο.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσιααααααααα περπατάμεεεεεεεεεεε είμαι πολύ χαρούμενη από το πρωί όχι μόνη της ακόμα, τη κρατάω. Το κοριτσάκι μου μωλέ μωλέ κ είχα αγχωθεί λιγάκι!! Για παιχνίδι Μαρία έχει και μένα τη πιπίλα κ το μπιμπερό άστα με το ζόρι να πιούμε νερό γιατί ούτε ποτηράκι θέλει!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel περπαταει εδω και 3βδομαδες...τωρα πια παει σφαιρα ακομα κ με τα παπουτσια..γενικοτερα περπατησαν γρηγορα τα αγορια μου!!!αυριο εχουμε γενεθλιαααα!!!ο μεγαλος μου γιος λεει:μανουλα ποτε θα κανεις κ αλλο αδελφακι??τρελαινεται για μωρα ο ζουζουνος μου και υπεραγαπει τον αδερφουλι του εστω κ εαν του δινει και καμια που κ που!!!!

mariabel

mariabel
Μαίρη, και εμένα τα ίδια!! Νερό δεν πίνει... Sad 2-3 γουλιές και αν... Ναι, μην αγχώνεσαι. Όλα θα περπατήσουν αργά ή γρήγορα. Το καθένα ακολουθεί το ρυθμό του! Smile
Τόνια, τι καλά!! Very Happy Εμείς κόψαμε τούρτα την Κυριακή με παππούδες και γιαγιάδες. Αύριο το πρωί θα έρθουν και παιδάκια και θα ξανασβήσουμε κεράκι! Εγώ θα το σβήσω δηλαδή... Very Happy Very Happy Very Happy

Κορίτσια, εσάς το αβγό το τρώει εύκολα; Πώς το φτιάχνετε; Εγώ δεν καταφέρνω να το λιώσω καλά και δεν του αρέσει. Το θέλει νιανιά και το βραστό αβγό δε λιώνει...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΡΘΕΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ 4ΜΑΣ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΚΙ!!!ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ MARIABEL?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Μαίρη, και εμένα τα ίδια!! Νερό δεν πίνει... Sad 2-3 γουλιές και αν... Ναι, μην αγχώνεσαι. Όλα θα περπατήσουν αργά ή γρήγορα. Το καθένα ακολουθεί το ρυθμό του! Smile
Τόνια, τι καλά!! Very Happy Εμείς κόψαμε τούρτα την Κυριακή με παππούδες και γιαγιάδες. Αύριο το πρωί θα έρθουν και παιδάκια και θα ξανασβήσουμε κεράκι! Εγώ θα το σβήσω δηλαδή... Very Happy Very Happy Very Happy

Κορίτσια, εσάς το αβγό το τρώει εύκολα; Πώς το φτιάχνετε; Εγώ δεν καταφέρνω να το λιώσω καλά και δεν του αρέσει. Το θέλει νιανιά και το βραστό αβγό δε λιώνει...

Τρελαίνεται η δικιά μου για αυγό! τρώμε ακόμα μόνο το κρόκο μετά τα γενέθλια σιγά σιγά θα της δίνω κ το ασπράδι! Τα αυγά βέβαια δικά μας! Της λιώνω το κρόκο με λίγο νεράκι σαλεύω σαλεύω κ έτοιμο! Η γιατρός μου είπε να της βάζω κ λαδάκι αλλά όταν ξεκινήσουμε ολόκληρο θα το κάνω!

mariabel

mariabel
Τόνια, γέννησα στο "Έλενα", στην Αθήνα. Εσύ; Δευτέρα ήταν και χθες όλη μέρα σκεφτόμουν τη γέννα... Είχα πάει στο μαιευτήριο Δευτέρα 3:00 τα ξημερώματα, γιατί έσπασαν τα νερά, έμεινα εκεί το βράδυ, μπήκα για γέννα στις 14:00 και τελικά ο μικρός μου βγήκε στις 21:30 το βράδυ!
Μαίρη και εγώ έτσι το κάνω, αλλά δεν λιώνει καλά... Sad Βάζω και λίγο ασπράδι και αυτό είναι που δε λιώνει με τίποτα!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω γεννησα στο ιασω...μπηκα στις 10 του μηνα το απογευμα και γεννησα 01:25 ξημερωματα δευτερας 11 απριλιου......αχ θελω και αλλο μωρακι

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Τόνια, γέννησα στο "Έλενα", στην Αθήνα. Εσύ; Δευτέρα ήταν και χθες όλη μέρα σκεφτόμουν τη γέννα... Είχα πάει στο μαιευτήριο Δευτέρα 3:00 τα ξημερώματα, γιατί έσπασαν τα νερά, έμεινα εκεί το βράδυ, μπήκα για γέννα στις 14:00 και τελικά ο μικρός μου βγήκε στις 21:30 το βράδυ!
Μαίρη και εγώ έτσι το κάνω, αλλά δεν λιώνει καλά... Sad Βάζω και λίγο ασπράδι και αυτό είναι που δε λιώνει με τίποτα!!!

εντάξει αν δε λιώνει δε πειράζει να έχει λιγάκι άλιωτο εξάλλου πρέπει σιγάσιγά να μαθαίνουν! Για βάλε λίγο λαδάκι μήπως είναι καλύτερα! Αλλιώς φίλη μπλεντεράκι χεχε!

mariabel

mariabel
Μαίρη, θα το προσπαθήσω. Πού θα πάει, θα το φάει στο τέλος! Είναι να συνηθίσει και τη γεύση.
Τόνια, το επόμενο θα το κάνω στο "Ρέα", πρώτα ο Θεός! Και εσύ ταλαιπωρήθηκες στη γέννα, ε; Crying or Very sad Εγώ θέλω 2ο και είχαμε αρχίσει προσπάθειες. Πριν 2 μήνες έμεινα έγκυος, αλλά η κύηση ήταν παλίνδρομη και πριν 2 εβδομάδες περίπου έκανα απόξεση... Τώρα θα ξαναπροσπαθήσουμε σε 2 μήνες...

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
mariabel έγραψε:Τόνια, γέννησα στο "Έλενα", στην Αθήνα. Εσύ; Δευτέρα ήταν και χθες όλη μέρα σκεφτόμουν τη γέννα... Είχα πάει στο μαιευτήριο Δευτέρα 3:00 τα ξημερώματα, γιατί έσπασαν τα νερά, έμεινα εκεί το βράδυ, μπήκα για γέννα στις 14:00 και τελικά ο μικρός μου βγήκε στις 21:30 το βράδυ!

εντάξει αν δε λιώνει δε πειράζει να έχει λιγάκι άλιωτο εξάλλου πρέπει σιγάσιγά να μαθαίνουν! Για βάλε λίγο λαδάκι μήπως είναι καλύτερα! Αλλιώς φίλη μπλεντεράκι χεχε!

εμένα βρε κορίτσια τρώει το αυγό σαν τρελή (απο 10 μηνών).όσο για το μεσημεριανό....ξανακόλλησε αποκλειστικά με το κοτόπουλο με ρύζι και λαχανικά της nestle.μπλιαχ. της άρχισα σίδηρο απο σήμερα επειδή δεν παίρνει βιταμίνες απο τίποτε άλλο.(εκτός φρούτα,γάλα,γιαούρτι,κρέμες).

πραγματικά πάντως πέρασε ένας χρόνος νερό!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νερό νεράκι..μόλις μπήκαμε στη Μεγαλοβδομάδα κάτι με έπιασε εμένα σκεφτόμουνα το πέρσι φφ αγωνία είχα κάθε μέρα πιο πολύ που δεν είχα νιώσει ούτε ε΄να πόνο ούτε μια σύσπαση φφφ!
Εμείς τα τρώμε όλα μα όλα περιμένω να ανθίσει ο μπαξές να τρώμε τα καλοκαιρινά λαχανικά!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μου πολυ ωραια η τουρτα σου.Ομορφη και απλη.

Βρε κοριτσια,ποση ωρα βραζετε το αυγο?Γιατι εγω που το βραζω 3,5 λεπτα μια χαρα λιωνει ο κροκος και βαζω και ψωμακι μεσα Rolling Eyes

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Αντωνάκη και τον Απόλλωνα! king Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 26 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 26 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 26 50580

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ksapphire έγραψε:Μαρακι μου πολυ ωραια η τουρτα σου.Ομορφη και απλη.

Βρε κοριτσια,ποση ωρα βραζετε το αυγο?Γιατι εγω που το βραζω 3,5 λεπτα μια χαρα λιωνει ο κροκος και βαζω και ψωμακι μεσα Rolling Eyes

6-7 λεπτά μου έχει πει εμένα η γιατρός αλλά κ εκτός αυτό έχω παρατηρήσει ότι τα ντόπια αργούν να σφίξουν! δε μας έχει πει για μελάτο!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

6-7 λεπτά μου έχει πει εμένα η γιατρός αλλά κ εκτός αυτό έχω παρατηρήσει ότι τα ντόπια αργούν να σφίξουν! δε μας έχει πει για μελάτο!

δυστυχώς ή ευτυχώς κάθε γιατρός λέει κάτι διαφορετικό.εμένα ο 1ος έλεγε 6 λεπτά και ο 2ος 4,5 λεπτά.2-3 φορές την εβδομάδα.μιας φίλης στο Ηράκλειο Κρήτης της έχει πει 5 λεπτά και 1 αυγο τη μέρα.δηλαδή 30 το μήνα!!!!κουφάθηκα όταν μου το είπε!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρονια ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!
ΧΡΟΝΙΣΑΜΕΕΕΕ!!!!ΑΝΤΩΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΝΙ ΠΑΡΤΥ ΜΙΑΣ Κ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 26 654316 king Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 26 517142

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρονια πολλα στα αγορακια της ομαδουλας μας που σημερα εχουν και αυτοι με τη σειρα τους τα πρωτα τους γενεθλιαααα!!! να τα εκατοστησετε και παντα ευτυχισμενα.
κοριτσια για πειτε για το αυγο,δλδ πρωτη φορα δε το δωσατε μελατο;;; πως το δωσατε;; ποση ωρα το βρασατε;;; εγω δε τα παω καλα με τα αυγα με αναγουλιαζουν και ακομα δε της εδωσα. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 26 982137

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:

δυστυχώς ή ευτυχώς κάθε γιατρός λέει κάτι διαφορετικό.εμένα ο 1ος έλεγε 6 λεπτά και ο 2ος 4,5 λεπτά.2-3 φορές την εβδομάδα.μιας φίλης στο Ηράκλειο Κρήτης της έχει πει 5 λεπτά και 1 αυγο τη μέρα.δηλαδή 30 το μήνα!!!!κουφάθηκα όταν μου το είπε!

καλά ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του σπάνια έχω βρει γιατρό να συμπίπτουν οι απόψεις! Οι δε γιαγιάδες πάλι τα δικά τους ανεσυνοριστείς που λέμε κ εμείς εδώ στη Κρήτη άστα να πάνε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις