Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 34]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, μανούλες!!
Κάλλη, ανυπομονώ να γνωρίσω τη μικρή Ελένη!! Όταν όμως ξαναβάλεις φωτογραφία, σε παρακαλώ να δεις ότι είμαι on line, γιατί διαφορετικά θα χάσω ξανά την ευκαιρία! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 417472 Το ίδιο έπαθα και εγώ με το βίντεο της Ζέννιας. Ζουμιά τα δάκρυα!!
Ζέννια, είδα το βιντεάκι σου!! Μου άρεσε πολύ και συγκινήθηκα! (Σου απάντησα και στο facebook.) Αχ, και ο δικός μου είναι πολύ ζωηρός. Είναι η ηλικία τους μάλλον. Θέλει να εξερευνεί τα πάντα!! Smile
Έλενα, μου έστειλες τα μπλουζάκια; Τι κάνει η Δημητρούλα;
Κέλλυ, λες η δική σου να μας περάσει όλους και να περπατήσει πρώτη; Smile
Ειρήνη, θέλω και εγώ να με πει "μαμά"!! Very Happy Προς το παρόν φωνάζει α-α και η γιαγιά μου λέει ότι φωνάζει "μαμά"!! Σήμερα του έλεγε: Θα βάλεις ένα μ μπροστά! "μ" και "α" > "μαμά"! Very Happy Very Happy Very Happy
Κατερίνα, ζωηρή-ζωηρή ήσουν μικρή!! Και μετά αναρωτιέσαι, γιατί τα μικρά σου είναι τόσο ζωηρά! Very Happy

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Γεια σας, μανούλες!!
Κάλλη, ανυπομονώ να γνωρίσω τη μικρή Ελένη!! Όταν όμως ξαναβάλεις φωτογραφία, σε παρακαλώ να δεις ότι είμαι on line, γιατί διαφορετικά θα χάσω ξανά την ευκαιρία! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 417472 Το ίδιο έπαθα και εγώ με το βίντεο της Ζέννιας. Ζουμιά τα δάκρυα!!
Ζέννια, είδα το βιντεάκι σου!! Μου άρεσε πολύ και συγκινήθηκα! (Σου απάντησα και στο facebook.) Αχ, και ο δικός μου είναι πολύ ζωηρός. Είναι η ηλικία τους μάλλον. Θέλει να εξερευνεί τα πάντα!! Smile
Έλενα, μου έστειλες τα μπλουζάκια; Τι κάνει η Δημητρούλα;
Κέλλυ, λες η δική σου να μας περάσει όλους και να περπατήσει πρώτη; Smile
Ειρήνη, θέλω και εγώ να με πει "μαμά"!! Very Happy Προς το παρόν φωνάζει α-α και η γιαγιά μου λέει ότι φωνάζει "μαμά"!! Σήμερα του έλεγε: Θα βάλεις ένα μ μπροστά! "μ" και "α" > "μαμά"! Very Happy Very Happy Very Happy
Κατερίνα, ζωηρή-ζωηρή ήσουν μικρή!! Και μετά αναρωτιέσαι, γιατί τα μικρά σου είναι τόσο ζωηρά! Very Happy

ξέρω και εγώ? τι να σου πω?πάντως δεν βιάζομαι!μετά θα έχω 2 κατσικάκια μέσα στο σπίτι!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
περιμενω να κανει καλη μερα να βγαλω καμια προσφατη φωτο κ θα ανεβασω...
κελλυ αυτα κατσικακια κ εσυ ο βοσκος...χαχα...

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:περιμενω να κανει καλη μερα να βγαλω καμια προσφατη φωτο κ θα ανεβασω...
κελλυ αυτα κατσικακια κ εσυ ο βοσκος...χαχα...

χαχαχαχαχαχαχα! το Ελενάκι καλά?

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ στις Τρι Φεβ 21, 2012 12:49 pm, 2 φορές συνολικά

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
quote="mariabel"]Γεια σας, μανούλες!!
[color=orange] Κατερίνα, ζωηρή-ζωηρή ήσουν μικρή!! Και μετά αναρωτιέσαι, γιατί τα μικρά σου είναι τόσο ζωηρά! Very Happy [/quote]

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα ειναι Κελλυ μου αλλα με εχει εξαντλησει Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 585182 ...τι να κανω να μην ειναι τοσο κολλημενη πανω μου?παω την βαζω στο χαλι στα 2 μετρα και τσουκου τσουκου ψιλομπουσουλαει και ερχεται στα ποδια μου και σηκωνει τα χερια..δεν με αφηνει να παω ουτε τουαλετα γιατι αρχιζει και κλαιει και κλαμα ποταμι..ολοι λενε παροδικο ειναι αλλα αυτο το παροδικο εχει κρατησει μηνες τωρα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 911307 και δεν την κακομαθαινω εγω...μονη της κακομαθαινει...
κατερινα, φαινεται στο βλεμμα οτι ειναι ζωηρουλια..ελπιζω ο ανδρας σου να ειναι ησυχος...και εγω μικρη δεν αφηνα πραμα για πραμα ανεπαφο Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 875502 ...

mariabel

mariabel
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και πολλά φιλιά από εμένα και τον Αντωνάκη μου!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 417472

Να κάνω ένα γκάλοπ; Smile Ποιες από εσάς έχετε αρχίσει πορτοκαλάδα, αβγό, ψάρι;

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariabel έγραψε:Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και πολλά φιλιά από εμένα και τον Αντωνάκη μου!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 417472

Να κάνω ένα γκάλοπ; Smile Ποιες από εσάς έχετε αρχίσει πορτοκαλάδα, αβγό, ψάρι;
Εμείς τρώμε πορτοκάλι απο τον 8 μήνα και τώρα στον 10 μήνα ξεκινήσαμε αυγό και ψάρι!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χυμο πορτοκαλι βαζω το πρωι στη φρουτοκρεμα, αυγο απο μισο κροκο ανα 2 μερα, ψαρι σε λιγο καιρο Smile

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ψαρι μπλιαχ..ρε κοριτσια που βρισκεστε???

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια μου!!!! τι κανετε σημερα???? χαθηκαμε με αυτη τη δουλεια, τωρα καθισα λιγακι αφου εκανα τις δουλιτσες μου και μαγειρεψα, πηρα αγκαλιτσα τον πειρατακο μου και σας καλησπεριζουμε............... μου λειπετε ζουζουνες............ τι κανουν τα μωρουλινακια σας????
Μαρακι μου εμεις πινουμε φυσικο χυμο 2 μηνες τωρα και μαλιστα με καλαμακι!!!!τωρα και λιγες μερες και το αβγο ολοκληρο, και απο αυριο που κλεινουμε το 10ο μηνα μας ξεκιναμε ψαρι και δικο μας φαγητο! Τι κανει ο Αντωνακης σου???
Ζεννια μου η νυφουλα μας πως ειναι???
Κατερινακι μου εχω την εντυπωση οτι τα ζουζουνακια σου ειχαν να μοιασουν εε????
Καλλη μου υπομονη και εμενα ετσι ηταν αλλα ευτυχως το ξεπερασαμε ελαφρως...... μονο οταν με πετυχει μονη μου δινει και καταλαβαινω, αυτοκολλητακια!!!!
κοριτσακια μου φιλακια σε ολες σας..... i miss you.......

mariabel

mariabel
Κορίτσια, τότε θα του αρχίσω και εγώ αβγό... Πότε το δίνετε και πώς; Μόνο κρόκο; Μετά τη φρουτόκρεμα για δεκατιανό; Με λάδι; Μαζί με ψωμί; Σήμερα του έδωσα λίγη πορτοκαλάδα και θα συνεχίσω...

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλίτσες μου καλησπέρα.Εμείς ΨΗΝΩΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 24ΩΡΑ!Μετά απο την ίωση συνάχι-βήχα για τρείς εβδομάδες ξαφνικά απο χτές μου ανέβασε και πυρετό.Πήγαμε σήμερα το πρωί παιδίατρο και ευτυχώς όλα(πνευμόνια,φάρυγγας,αυτιά)είναι καθαρά και μάλλον ο βήχας είναι απο τα πολλά φλέμματα!Θα το παρακολουθήσουμε και θα δούμε.Πόλυ αρρώστια όλο τον χειμώνα βρε κορίτσια.Μέχρι να γίνουμε καλά πάλι τα ίδια.Τί να πώ!!!!Όλο το βράδυ στο πόδι μην τυχών και ανεβάσει πυρετό στον ύπνο της και δεν την πάρω χαμπάρι και έχουμε χειρότερα.Μέχρι τώρα της δίνω υπόθετα dollal ανα 6ωρό αλλά έχω και σιρόπι algofren αν χρειαστεί να δώσω ενδοιάμεσα.Εμείς αυγό τρώμε τον κρόκο κάθε απόγευμα.Ψάρι ενώ έπρεπε να ξεκινήσω δεν της έδωσα καθόλου γιατί μας πρόλαβε ο πυρετός.Μόλις γίνουμε καλά θα της δώσω.Πάντως σήμερα που είχα τσιπούρα ψητή της έδωσα λιγάκι να δοκιμάσει και έδειξε να της αρέσει.Θα δούμε απο την επόμενη εβδομάδα.Ειρινάκι μου με καλαμάκι έ???Υπέροχα πώς του το έμαθες?Πές μου να δοκιμάσω και εγώ....πάντως η νυφούλα σου αρρωστιάρα μας βγήκε!!!!Αχ το κοριτσάκι μου μακάρι να ήμουν άρρωστη εγώ......Μαρία μου θα σου πώ πως έδωσα το αυγό εγώ μετά την υπόδειξη του παιδιάτρου.Την πρώτη μέρα 1/4 του κρόκου.Την δεύτερη μέρα μισό κρόκο.Την τρίτη μέρα 2/3 του κρόκου και την τέταρτη μέρα ολόκληρο τον κρόκο.Για τέσσερις μέρες της το έβαζα στο φαγητό.Μόλις είδα οτι δεν παρουσίασε αλλεργία της το έκανα απογευματινό με λίγο λαδάκι και λίγο ζεστό νεράκι σε ένα φλιτζάνι γιατί αλλιώς είναι πολύ σφιχτό και δεν τρώγεται.Επείσης θα πρέπει να το βράζεις πολύ καλά τουλάχιστον για 8 λεπτά για τυχών σαλμονέλα.Και τέλος εμάς μας είπε πως το ασπράδι καλύτερα είναι μετά τον χρόνο να το φάει γιατί είναι πιο αλλεργιογόνο απο τον κρόκο.Αυτά...ελπίζω να σε διαφώτισα!

mariabel

mariabel
Ευχαριστώ, Ζέννια. Θα το αρχίσω την άλλη εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα θα του δώσω πορτοκαλάδα... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 417472 ΄
Περαστικά στη μικρή σου!! Μακάρι να της περάσει γρήγορα ο πυρετός!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια,

Εχουμε αρχισει τις βολτες με την μικρη τωρα που εφτιαξε ο καιρος.Επιτελους!Καθε μερα παμε μαζι για το περπατημα μου( εκεινη στο καροτσι ,βεβαια Very Happy )
Εχθες φαγαμε και το πρωτο μας μπισκοτο.Μονη της! Very Happy

Ε, ναι και βεβαια ειχαν να μοιασουν τα παιδια απο εμενα. ο γιος μου βεβαια αφηνιασε μετα τους 20 μηνες.Η κορη μου ζωηρη απο μικρη.10 ημερων πεταξε την πιπιλα της απο το καλαθι της.Απο τα νευρα της!!!!!!
Εγω ομως ημουν ζωηρη, ο ανδρας μου ηταν γκρινιαρης.Αυτος ηρεμησε μετα και εγινα γκρινιαρα εγω.

Πορτοκαλι δεν της δινω γιατι απο μικρη μου εκανε πολλα κακα και η παιδιατρος ειπε να μην το βαλουμε.2 φορες που το εβαλα,μας ταραξε.Και ακομη κανει πολλες φορες και ετσι...

Αυγο και ψαρι δεν εχω αρχισει ακομη .Η παιδιατρος ειπε στον δεκατο αυγο και στον χρονο το ψαρι.Βεβαια στον γιο μου εδωσα αυγο στον ενατο ( ολο τον κροκο,απο την αρχη και καθε δευτερη μερα μετα,οχι καθε μερα και τον ψαρι 11 μηνων μια φορα την εβδομαδα. Το αυγο το εβραζα ακριβως 3 λεπτα και ακομη ετσι κανω στον μικρο και ετριβα και λιγο ψωμακι μεσα.Χωρις αλατι και χωρις λαδι.Το εδινα μετα η πριν την φρουτοκρεμα του.Και αυτο θα κανω και στη μικρη μου.
Ζεννια μου ,περαστικα στο κοριτσακι μας.

Φιλια πολλα σε ολες

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κ απο μενα κοριτσια....
ειμαι πολυ χαρουμενη
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] το παιδακι μου περπατησε ...πριν καμια εβδομαδα αρχισε να κανει 2-3 βηματακια και απο εχθες κανει 6-7 βηματα και παει πισω απο την αδερφη της [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]τωρα ειναι που θα σταματησει να βαζει εστω και τα 250 gr που αβαζε το μηνα....
zennia περαστικα στο κοριτσακι σου ...εμεις την Τριτη την σταματησαμε την αντιβιωση γιατι εκανε ωτιτιδα.
Αυγο κ εγω της εδωσα στο 9ο μηνα(αν θυμαμαι καλα) και εδωσα πρωτα 2-3 φορες τον κροκο κ μετα ολοκληρο το αυγο...ειναι το μοναδικο που ανοιγει το στομα της για να φαει κ οταν τελειωνει γκρινιαζει!!!
Αυτα τα νεα τα δικα μας μνουλες και ελπιζω τα παιδακια μας να μην αρρωστησουν ξανα!!!!!!!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο!!!!!
Αντε καλα κυνηγια τωρα Very Happy Very Happy

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:Μπραβο!!!!!
Αντε καλα κυνηγια τωρα Very Happy Very Happy

Ευχαριστω πολυ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ευκαιρια να αδυνατισω τωρα.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζεννια μου τι τραβας και συ βρε κοριτσακι μου....εγω της εδωσα λιγο ψαρι την προηγουμενη βδομαδα κ ξινισε και αυτη σαν τη μανα της..χιχι..και μας πινει με καλαμακι...εμαθε να ρουφαει πρωτα με το εκπαιδευτικο ποτηρακι και μια μερα της εδωσα καλαμακι και της εδειξα τι να κανει και το΄κανε..αλλα οταν θελει να παιξει ρουφαει και το φτυνει ολο εξω...

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αχ θεούλη μου μολις τελειωσα και τωρα βρηκε να κοπει το ρευμα γαμωτο..... εφτιαξα λαγανουλα για πρωτη φορα και θελω να την φουρνισω.... μαλλον θα κατσω ολη νυχτα να περιμενω.... την πατησα.....
Ζεννια μου περαστικουλια στη μικρουλα μας, το καημενο ο πυρετος ειναι οτι χειροτερο πως σε καταλαβαινω..... υπομονη καλη μου, δωσε της 2 φιλακια απο ττο μικρουλη που και αυτος πριν λιγο κοιμηθηκε λες και το κανει επιτηδες αυτο το παιδι οποτε εχω δουλεια..... οσο για το καλαμακι ετσι μου την εδωσε ενα απογευμα και του εβαλα το χυμο σε ποτηρι πλαστικο με καλαμακι, για πλακα περισσοτερο δεν περιμενα να ρουφηξει να σου πω την αληθεια.... ειχε μια πλακα.... αλλα μολις αρχισε να ρουφαει χωρις να του δειξω τιποτα εμεινα με το στομα ανοιχτο... λεω κατα λαθος το εκανε και ομως συνεχισε κανονικοτατα σαν τον κυριο και κατεβασε ολο το χυμο με το καλαμακι και απο τοτε ετσι τον πινει.....
περαστικουλα λοιπον στη νυφουλιτσα μας και να μας την προσεχεις!!!!
Μαρακι μου, καλη αρχη με την πορτοκαλαδιτσα σας και με το καλο και στο αβγουλακι..... εμεις το τρωμε 1 μηνα και ξεκινησαμε με 1 κουταλιτσα κροκο την πρωτη μερα 2 τη δευτερη και αφου ολα ειναι καλα οσο θελει ο μικρος και τρωμε παντα πριν τη φρουτοκρεμα ενα κροκο βρασμενο 3 με 4 λεπτα, τωρα πια το χτυπαμε ολοκληρο κανονικα......
mama rias μπραβο σας εισαστε βιαστικοι εσεις ε??? τρεχα τωρα εσυ πρωτη μεχρι να ερθει και η σειρα μας....... μπραβο στο ζουζουνακι σου καλα τρεξιματα λοιπον.....

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zennia Περαστικά στη μικρούλα σου!
cal και εγώ έχω τέτοιες ιστορίες με την μικρή αλλά πιστεύω οτι θα περάσει. υπομονή θέλει...σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάκιας όπως η μεγάλη μου.
εγώ άρχισα πορτοκαλάδα στη μικρή μαζί με τα φρούτα απο τον 5ο μήνα. ψάρι 15 μερες μετά αφού ξεκινήσαμε κοτόπουλο και μοσχάρι (6ο μήνα). αυγουλάκι ξεκινήσαμε πριν 15 μέρες. πρώτα μόνο τον κρόκο και απο χθες και το ασπράδι. σκέτο (χωρίς λάδι και ψωμί) πριν τα φρούτα το πρωί!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama rias έγραψε:Γεια σας κ απο μενα κοριτσια....
ειμαι πολυ χαρουμενη
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] το παιδακι μου περπατησε ...πριν καμια εβδομαδα αρχισε να κανει 2-3 βηματακια και απο εχθες κανει 6-7 βηματα και παει πισω απο την αδερφη της [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]τωρα ειναι που θα σταματησει να βαζει εστω και τα 250 gr που αβαζε το μηνα....
zennia περαστικα στο κοριτσακι σου ...εμεις την Τριτη την σταματησαμε την αντιβιωση γιατι εκανε ωτιτιδα.
Αυγο κ εγω της εδωσα στο 9ο μηνα(αν θυμαμαι καλα) και εδωσα πρωτα 2-3 φορες τον κροκο κ μετα ολοκληρο το αυγο...ειναι το μοναδικο που ανοιγει το στομα της για να φαει κ οταν τελειωνει γκρινιαζει!!!
Αυτα τα νεα τα δικα μας μνουλες και ελπιζω τα παιδακια μας να μην αρρωστησουν ξανα!!!!!!!!

πλακα κανεις!!!!! μπραβο σας!!!! εμεις αυτο που κανουμε τις τελευταιες μερες ειναι απλα να στεκομαστε για πανω απο μισο λεπτο ορθιες χωρις βοηθεια απο κανενα!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμεις κοριτσια ακομα δε τρωμε ουτε ψαρι,ουτε αυγο,ουτε γιαουρτι.και ρωταω εγω τωρα...ποτε θα τα φαμε επιτελους;;;;;;
πορτοκαλαδιτσα πινουμε εδω και καιρο αλλα δε τη δεινω καθε μερα πιο πολυ μεσα στη φρουτοκρεμα τη βαζω.
ειρηνη περιμενουμε να μας πεις νεα απο τη λαγανα.καλη;; ευκολη;;;

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλημέρα.Ενημέρωση απο το μέτωπο πυρετός.....μας έλιωσε χτές όλο το βράδυ!39 και πάνω και δεν έπεφτε με τίποτα.Ευτυχώς μετά απο συμβουλή της Ευης εδώ και μια εβδομάδα αγόρασα και εγώ ένα ring sling.Kορίτσια σώθηκα.Όλο το βράδυ την είχα πάνω μου γιατί ήταν συνέχεια ξύπνιο το πουλάκι μου και δεν κουράστηκα καθόλου.Σωτηρία....Ευη μου σε ευχαριστώ για την παρότρινση να το αγοράσω με έσωσες!Σήμερα το πρωί είμαστε λίγο καλύτερα αλλά ο πυρετός καλά κρατεί.Θα δούμε πώς θα περάσει η μέρα μας!!!!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zennia έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα.Ενημέρωση απο το μέτωπο πυρετός.....μας έλιωσε χτές όλο το βράδυ!39 και πάνω και δεν έπεφτε με τίποτα.Ευτυχώς μετά απο συμβουλή της Ευης εδώ και μια εβδομάδα αγόρασα και εγώ ένα ring sling.Kορίτσια σώθηκα.Όλο το βράδυ την είχα πάνω μου γιατί ήταν συνέχεια ξύπνιο το πουλάκι μου και δεν κουράστηκα καθόλου.Σωτηρία....Ευη μου σε ευχαριστώ για την παρότρινση να το αγοράσω με έσωσες!Σήμερα το πρωί είμαστε λίγο καλύτερα αλλά ο πυρετός καλά κρατεί.Θα δούμε πώς θα περάσει η μέρα μας!!!!!!

ζεννια μου ενα θα πω!!!!χθες εβαλα για πρωτη φορα τη μικρη στο μει ται αλλα στη πλατη και εβαλα ηλεκτρικη.(μεχρι τοτε την ειχα μπροστα οταν εβαζα) και μιλαμε δε κουραστηκα καθολου και αυτη δεν εκλαψε λεπτο.να αγιασει αυτος που τα ανακαλυψε.εγω για τις δουλειες χρησιμοποιω μει ται και για τις βολτες μας το σλινγκ.παντως ζεννια δε μου ειπες δεν ειναι υπεροχη αισθηση να ειστε αυτοκολητακια;;;;;
φιλακια πολλα στη Θωμαιδα μας και γρηγορα περαστικα της!!!!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 379767 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 14 379767

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις