Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 34]

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μανουλιτσες μου!!!!!
Μαρακι μου πολυ λυπαμαι και σου ευχομαι πραγματικα γρηγορα μια νεα εγκυμοσυνη! Θα δεις μολις το ξεπερασεις θα ανυπομονεις ξανα και ειλικρινα σου το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!! Οργανωσε καλη μου μια ωραια συγκεντρωσουλα με φιλους και συγγενεις να γιορτασεις τα γενεθλιακια του Αντωνακη σου, ενα χρονο γλυκια μανουλιτσα και βεβαια σου αξιζει και με το παραπανω!!!! Φιλακια πολλα στο μικρουλη σου!!
Κατερινακι με τοσο ορο που παιρνεις και εσυ σαν εμενα πρεπει να ζητησεις ειδικη τιμη..........χαιρομαι που ειναι καλα τα μικρουλια σου!!
Ευακι, καλη επιτυχια, και μη μας ξεχνας, στειλε και απο εδω κατι.....
Μανουλιτσες φιλακια πολλα σε ολες σας και στα μικρακια σας!!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απαπαπαπα κοριτσιααααα τι επαθαααα!!!!!!
καλε δεν εινασι για μενα αυτα,τι το θελα;;;
κουζινα;;;; σκατα και βαριεμαι να παω να τη καθαρισω!!
τουρτα;;; μια απο τα ιδια αλλα τουλαχιστον θα τη φαμε
ζαχαροπαστααα;;;; μην ακουω αυτη τη λεξη μη την ακουω!!εμ δε μπορεσαν να κανω τπτ περα απο να καλυψω τη τουρτα και το 1 εμ γεμισα και τα χερια μου με χρωματα που δε βγαινουν!!!
πφφφφ δε το χω δε τοχω!!! ΤΕΛΟΣ!
αλλα δε πτοουμε θα κανω αυτο που ξερω αλλα με λιγη φαντασια και νομιζω πως το αλλο σαββατο που ειναι το παρτι μας θα βγει κατι καλο...αλλα οχι με ζαχαροπαστα..
απαπαπαπαπα ακομα να συνελθω απο το σοκ.....

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ειρήνη, σε ευχαριστώ πολύ!! Το έχω πάρει απόφαση. Μόλις σταματήσω την αντιβίωση, βουρ στις Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 24 215994 και εύχομαι σύντομα να σας ανακοινώσω πάλι ευχάριστα!! Δε θα περιμένω καθόλου. Αφού και ο γιατρός είπε ότι μπορώ να αρχίσω προσπάθειες αμέσως, δε θα αφήσω αυτό το μήνα να φύγει και αν είναι τυχερός το μπεμπέ θα είναι χριστουγεννιάτικο! Very Happy
Εύη, με έκανες να γελάσω με την περιγραφή σου! Σε φαντάζομαι σε έξαλλη κατάσταση με μια κουζίνα άνω-κάτω! Το ξέρω είναι για κλάματα τώρα, αλλά αργότερα θα το θυμάσαι, θα διαβάζεις αυτά που έγραψες και θα γελάς!! Very Happy Το επόμενο Σάββατο είναι τα γενέθλια; Πόπο, πώς πέρασε ο καιρός! Πλησιάζουν και τα δικά μας!! Είμαστε ένα χρόνο μανούλες, κορίτσια!! Very Happy

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:απαπαπαπα κοριτσιααααα τι επαθαααα!!!!!!
ζαχαροπαστααα;;;; μην ακουω αυτη τη λεξη μη την ακουω!!εμ δε μπορεσαν να κανω τπτ περα απο να καλυψω τη τουρτα και το 1 εμ γεμισα και τα χερια μου με χρωματα που δε βγαινουν!!!
αλλα δε πτοουμε θα κανω αυτο που ξερω αλλα με λιγη φαντασια και νομιζω πως το αλλο σαββατο που ειναι το παρτι μας θα βγει κατι καλο...αλλα οχι με ζαχαροπαστα..

αχαχα..α ρε Ευη..κοριτσια ελεγα να φτιαξω κ εγω αλλα εδω δεν βρισκω πουθενα χρωμα ζαχαροπλαστικης οποτε εμεινα με την ιδεα...

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:
ortikaki έγραψε:απαπαπαπα κοριτσιααααα τι επαθαααα!!!!!!

αχαχα..α ρε Ευη..κοριτσια ελεγα να φτιαξω κ εγω αλλα εδω δεν βρισκω πουθενα χρωμα ζαχαροπλαστικης οποτε εμεινα με την ιδεα...

και εγώ μια απο τα ίδια αλλά φοβάμαι μην καταλήξω σαν το Ευάκι.άλλωστε δεν έχω χρόνο ούτε να ανασάνω...για να δούμε!φιλάκια μανουλίτσες μου! μου λείπετε πολύ!

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια!!!!!! μας τα χαλασε παλι ο καιρος εμας εδω κατω, εκει που ειχαμε καθιερωσει τη βολτουλα μας καθε απογευμα μετα τη δουλιτσα τσουπ κλειστικαμε μεσα αποψε..... δε πειραζει ομως... εσεις τι κανετε????
Να πω την αληθεια σκεφτομουν να ακολουθησω και εγω το παραδειγμα της Ευας αλλα επειδη ειμαι απολυτα σιγουρη για το αποτελεσμα το οποιο ισως να ειναι και λιγακι χειροτερο απο της φιλεναδας μας, και ο συζυγος το ιδιο πιστευει, να χαρω εγω υποστηριξη, κατανοηση και ενθαρυνση....... τελος παντων..... αποφασησα να παρω μια ετοιμη για να ειμαστε σιγουροι για το αποτελεσμα της τουρτας, την κουζινα στη θεση της τον αντρουλη μου στην ησυχια του και εμενα μεσα στην τρελη χαρα!!!!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια.

Εμεις ειμαστε μια χαρα πλεον και τρωμε τα παντα και χωρις σταματημο.Δεν τα προλαβαινω.Τα λεφτα ομως που εδωσα για τους ορους δεν λεγεται.Εχουν μοιασει και τα 2 μου παιδια στον μπαμπα τους(και αυτος μυξιαρης) και δεν αντεχω αλλο ,πραγματικα.Θα μου πειτε καλυτερα μυξες παρα να τραβανε δυσκολες ιωσεις .

Μαρακι μου,πολυ χαιρομαι για τη θετικη σου σταση και ευχομαι γρηγορα τα ευχαριστα.

Ευη μου,σε φανταζομαι στην κουζινα με τα χρωματα και τις ζυμες...χιχιχι.

Φιλακια σε ολες

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια μου σήμερα κάναμε 7 ολόκληρα βήματα μονοκοπανιά!βλέπω μέχρι τα γεννέθλια της να αλωνίζει κανονικά!ωχ, τι με περιμένει με 2 τρεχαλίτσες μέσα στο σπίτι!
πάντως τι να πω?εξακολουθεί να μην τρώει τίποτα μαγειρευτό.και τα βαζάκια της Nestle με το ζόρι...
φιλάκια σε όλες!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα τρεχαματα Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα ανήκουμε κ εδώ!! μητέρα απριλίου 22/4/11 το μπουμπούκι μου!! τι καλά...ετοιμαζόμαστε για γενέθλια, πάσχα με τα ανοιξιάτικα μωράκια μας!! flower

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αααα ανήκουμε κ εδώ!! μητέρα απριλίου 22/4/11 το μπουμπούκι μου!! τι καλά...ετοιμαζόμαστε για γενέθλια, πάσχα με τα ανοιξιάτικα μωράκια μας!! flower

καλως ηρθες στο παρεακι μας Very Happy Very Happy

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αααα ανήκουμε κ εδώ!! μητέρα απριλίου 22/4/11 το μπουμπούκι μου!! τι καλά...ετοιμαζόμαστε για γενέθλια, πάσχα με τα ανοιξιάτικα μωράκια μας!! flower

είδες? άντε καλώς μας ήρθες! (εμένα έχει γεννέθλια Μ.Παρασκευή οπότε θα σβήσουμε τούρτα Κυριακή του Πάσχα και την επόμενη Κυριακή πάρτυ γιατί όλοι θα λείπουν πιο πριν!).ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ!Εσένα πως το λένε το μπεμπάκι σου?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
M.Παρασκευή ε?? αχ πέρυσι γεννούσα μετά την αποκαθήλωση!!! φέτος γιορτάζουμε Κυριακή του Θωμά θα κάνουμε παρτάκι! Την επόμενη, μετά Κυριακή βαπτιζόμαστε (29) του απρ κάνουμε κ τον θρησκευτικό μάζι όλα σε ενα απλα κ νοικοκυρεμενα!! χαχαχα Άννα θα τη βγάλουμε όχι του χιονιά των λουλουδιών χεχε!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maryz-iraklio kritis έγραψε:M.Παρασκευή ε?? αχ πέρυσι γεννούσα μετά την αποκαθήλωση!!! φέτος γιορτάζουμε Κυριακή του Θωμά θα κάνουμε παρτάκι! Την επόμενη, μετά Κυριακή βαπτιζόμαστε (29) του απρ κάνουμε κ τον θρησκευτικό μάζι όλα σε ενα απλα κ νοικοκυρεμενα!! χαχαχα Άννα θα τη βγάλουμε όχι του χιονιά των λουλουδιών χεχε!!

πω,πω! πως μου αρέσει αυτό το όνομα! όλα με το καλό εύχομαι! (ο άντρας μου είναι απο Χανιά και έχω έρθει και Ηράκλειο!μου άρεσε!).

mariabel

mariabel
Γεια σας, γλυκιές μανούλες!! Τι κάνετε;
Εύη, η τούρτα ήταν νόστιμη τουλάχιστον; Δε μας είπες...
Ειρήνη, και εγώ σκεφτόμουν να τη φτιάξω μόνη μου, αλλά μάλλον θα πάθω χειρότερα από την Εύη... Δεν το'χω. Δεν το'χω. Μπορεί να πάρω καμιά από σουπερμάρκετ. Φθηνότερη θα κοστίσει και θα βάλω κανένα παιχνιδάκι από πάνω...
Κατερίνα, χαίρομαι που είστε καλά!! Την τελευταία φορά που είχε μυξούλες, ανακάλυψα καινούριο κόλπο. Επειδή είχαν τελειώσει οι αμπούλες με τον ορό, πήρα το φυσιολογικό ορό, που είχα για τους φακούς μου και μια ένεση(χωρίς τη βελόνα) και του έκανα πλύση με αυτό. Σε πληροφορώ ότι το δέχτηκε καλύτερα από τις αμπούλες και κοστίζει πολύ φθηνά σε σχέση με αυτές...
Κέλλυ, άρχισε να περπατάει; Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 24 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 24 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 24 654316 Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς!! Τι καλά!! Very Happy
maryz-iraklio kritis, καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Πώς είναι το όνομά σου; Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!! Θα σε προσθέσω στη λίστα με τα ονόματα στην πρώτη σελίδα! Smile Με το καλό ο γάμος και η βάφτιση!! Very Happy

mariabel

mariabel
Μεγάλωσε η παρέα μας!! Τι καλά! 15 παιδάκια. 10 κορίτσια, 5 αγόρια!! Τι τυχεροί που είμαστε. Αντιστοιχούν 2 νύφες στον καθένα. Και τι νύφες!! Όλες είναι κουκλίτσες!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία-θα τα περάσουμε πρώτα από κόσκινο τα γαμπρουλάκια χιχι!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εννοειται!
Cool Cool

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!!
καλως ηρθες στη παρεα μας maryz-iraklio kritis!!!!! να σου ζησει η κουκλιτσα σου και με το καλο η γαμοβαφτηση!!!
Κελλυ και μενα ο γαμπρος μου ειναι απο Χανια,μικρος τελικα που ναι ο κοσμος..
κοριτσια σε 7 μερες εχουμε γενεθλια και ειμαι σουπερ συγκινημενη δε μπορω να το ελενξω καθολου και να πω πως ειναι το πρωτο;;; δε ξερω εχω κατααχγωθει.χθες στον υπνο μου ειδα πως στο παρτυ ημουν ντυμενη με μπυτζαμες και οτι ηρθε η ζεννια και δεν ειχα τι να τη κερασω αφου ειχαν τελειωσει ολα.σκετη φρικη!!!χαχαχαχα ξυπνησα μεσα στο αχγος η μανα!!!
Μαρια σκεφτηκα κατι αλλο τωρα να κανω με τη τουρτα και πιστευω αυτο θα ειναι τελειο μιας και το χω ξανακανει στη μεγαλη μου.αλλα δε χολοσκαω και πολυ το παρτυ μας το κανουμε για να χαρει η Νικολετα και οχι για να πρωτοτιπησουμε.οι καλεσμενοι μας θα ειναι συγγενεις και λιγοι καλοι φιλοι μιας και η κριση δε μας αφηνει να γιορτασουμε οπως εμεις θελουμε!!!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανουλίτσες.Χάθηκα πάλι όμως να ξέρετε σας διαβάζω συνέχεια απλά δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο να γράφω.Πλησιάζουν και μας τα γεννέθλια μας και άρχισα να σκέφτομαι πως τέτοιο καιρό πέρσι η μικρή ήταν στην κοιλίτσα και τώρα έχει γίνει νηπιάκι.Αχ πόσο μεγαλώνουν τα παιδάκια μας.Νομίζω όμως ότι ρούφιξα με απίστευτη λαιμαργία όλα όσα ζήσαμε με το μωρό μου τον πρώτο χρόνο.Εχω βέβαια να της πώ πολλά συγνώμη για λάθη που έκανα ως πρωτομανούλα,αλλά νομίζω πως της έδωσα όλη μου την αγάπη και έχω τεράστια αποθέματα για πολύ ακόμη.Είμαι πανευτυχής που το παιδάκι μου πάνω απο όλα είναι γερό κορίτσια.Γερό και υγιές.Μόνο αυτό με νοιάζει.Και αν καμια φορά σκέφτομαι οτι ακόμη δεν περπατάει καλά ή οτι ακόμη δεν ξεκίνησε να μιλάει,κάνω τον σταυρό μου που έχω ενα γερό παιδάκι.Όλα θα έρθουν στον καιρό που θα ορίσει το παιδί μου νομίζω.Ευάκι κοιτά να έρθω το Σάββατο στα γεννέθλια και να έχουν τελειώσει ΟΛΑ.Θα ανοίξω το ψυγείο και θα φάω ότι βρώ μπροστά μου...χαχαχα!Ανυπομονώ να έρθω φιλενάδα να σε δώ και απο κοντά.Εξάλλου μην ξεχνάς μας ένωσέ η γέννα των παιδιών μας.Σε διπλανά δωμάτια να γεννάμε την ίδια μέρα,την ίδια ώρα,στην ίδια κλινική!!!!!Μας ένωσε η ίδια η ζωή κοπέλα μου και ευχομαι μετά το Σάββατο που θα γνωριστούμε και απο κοντά να γίνει αυτός ο δεσμός ισχυρότερος και να τον περάσουμε και στις κόρες μας.Κορίτσια μου σας φιλώ και περιμένω νέα σας.Μαρία μου καλώς ήρθες στην παρέα μας!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:
Κελλυ και μενα ο γαμπρος μου ειναι απο Χανια,μικρος τελικα που ναι ο κοσμος..
κοριτσια σε 7 μερες εχουμε γενεθλια και ειμαι σουπερ συγκινημενη δε μπορω να το ελενξω καθολου και να πω πως ειναι το πρωτο;;; δε ξερω εχω κατααχγωθει.χθες στον υπνο μου ειδα πως στο παρτυ ημουν ντυμενη με μπυτζαμες και οτι ηρθε η ζεννια και δεν ειχα τι να τη κερασω αφου ειχαν τελειωσει ολα.σκετη φρικη!!!χαχαχαχα ξυπνησα μεσα στο αχγος η μανα!!!

χαχαχχαχα!μου έφτιαξες την ελεϊνή μου μέρα με αυτά που έγραψες!πέθανα στο γέλιο!να είσαι καλά!
ο κόσμος είαι πιο μικρός απ'οτι φαντάζεσαι!το επίθετο του γαμπρού σου?(λες να βγούμε και συγγενείς?).
εμένα τα γεννέθλια της Δημητρούλας πέφτουν Μ.Παρασκευή οπότε μια τουρτίτσα την Κυριακή του Πάσχα και πάρτυ το επόμενο σκ.μαζεμένο και εμείς εννοείται λόγω κρίσης!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλες!(αν και εμένα μου μπήκε σκ@τ@ κυριολεκτικά!).

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσιααααα!
6 και σημερα αααααντε να περνανε οι μερες να σβησουμε (λεμε τωρα) το κερακι μας!!!!! χθες ειχε παρτυ η ανιψια μου και το καταευχαριστηθηκαμε οικογενειακως.κοιτουσα τα ανιψια μου και σκεφομουν ποσο πολυ μεγαλωσαν ποτε περασαν τα χρονια!σαν χθες μου φαινεται που εκανε τα πρωτα της γενεθλια η ανιψια μου η μεγαλη κεαι δεν ειχε καθολου παιδακια και τωρα γινοταν χαμος γιατι αυξηθηκε το σοι κατα πολυ!
Ζεννια μου ελα εσυ και αν δε βρεις τπτ παρε και το ψυγειο μαζι χαρισμα σου!!! χαχαχαχαχα

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλο μηνα κοριτσακια Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΠΛΕΟΝ!!!ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ..ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?/ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλό μήνα!! αντε σιγα σιγα να πλαθουμε τσουρεκακια κ τουρτιτσες!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις