Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 34]

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!!
Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 130627 στη μικρουλα μας που πλεον εγινε μεγαααααλο κοριτσι!!!
Μαρακι μου καλο τι ,πως γιατι;;; τι πηγε στραβα βρε κοριτσι μου;;; λυπαμαι παρα πολυ κοπελα μου και ευχομαι συντομα να μας μιλας για τα ευχαριστα .α μας πεις νεα σου απο το γιατρο!!!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 334590
κατα τα αλλα κοριτσια εγω χααααλια την εχω αρπαξει για τα καλα (φροντησαν οι κορες μου γι αυτο) και τωρα σερνομαι.ευτυχως ο καλος μου αντρουλης μου εκανε σχεδον ολες τις δουλειες χθες γιατι ειμασταν πραγματικα αθλια δε μπορω να κανω τπτ.νιωθω καθε φορα που σηκωνομαι ορθια πως θα πεσω κατω. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 911307

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσούδια!τελικά αυτό το καιρό οι ευχές που παίζουν είναι: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ & ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:Καλημέρα κοριτσούδια!τελικά αυτό το καιρό οι ευχές που παίζουν είναι: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ & ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεγονος!!!!χαχαχαχαχαχα

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, μανούλες!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 417472
Χθες το βράδυ μου είπαν τα αποτελέσματα της χοριακής. Είναι πολύ ψηλή, δηλαδή καλή. Όμως αυτό δε σημαίνει κάτι. Το έχω σίγουρο ότι η κύηση δε θα προχωρήσει. Μου είπε και μια κοπέλα ότι είχε περάσει ακριβώς το ίδιο. Η χοριακή της ήταν μεγάλη, αλλά το έμβρυο αφύσικα μικρό, ώσπου αφομοιώθηκε από τον οργανισμό και έμεινε μόνο ο πλακούντας. Έκανε απόξεση και μετά από 3 μήνες ξαναέμεινε έγκυος και τώρα έχει 2 παιδάκια. Αυτό μου έδωσε κουράγιο και αισιοδοξία!

Μίνα, πώς περάσατε χθες; Πες μας εντυπώσεις από τα πρώτα γενέθλια; Κατάφερε να σβήσει το κεράκι; Smile
Κάλλη, σε ευχαριστώ! Το ξέρω ότι έχω εσάς να μιλώ και είναι πολύ σημαντικό αυτό!
Εύη, περαστικά σου! Αχ, δυστυχώς συνέβη και έπρεπε να το περάσω και εγώ αυτό... Μάλλον για να καταλάβω τις γυναίκες που έχουν περάσει το ίδιο.
Ζέννια, Κατερίνα, Κέλλυ, Έλενα, Ειρήνη, πολλά Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΜΑΔΕΣ..ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΠΕΙΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑ Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994 ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ Κ ΕΧ ΑΓΧΟΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙ ΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΩΣ Η ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!Κ ΠΕΙΡΑ ΓΑΛΑ ΞΕΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ Η ΟΧΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ....ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΜΑ

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΜΑΔΕΣ..ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΤ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΠΕΙΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑ Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994 ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ Κ ΕΧ ΑΓΧΟΣ...ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙ ΕΧΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΩΣ Η ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!Κ ΠΕΙΡΑ ΓΑΛΑ ΞΕΝΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ Η ΟΧΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ....ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΜΑΜΑ

κοπελα μου αν θελεις να θηλασεις να βαζεις το μωρο σου οταν πειναει στο στηθος..οσο θηλαζεις τοσο θα "κατεβαινει" γαλα..μην ανησυχεις εχει φροντισει η φυση για αυτο...εγω το πρωτο διαστημα θηλαζα 18 ωρες το 24ωρο για να εδραιωσω γαλουχια..και μην δινεις ξενο γαλα..οσο ξενο γαλα δινεις τοσο αφαιρεις απο το δικο σου οποτε καποια στιγμη δεν θα εχεις πλεον..πρεπει ομως να αποφασισεις αν θελεις να θηλασεις ή οχι..για οτι θελεις εδω ειμαστε Wink

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω στο γιο μου το τσουτσουνακι του το εβαζα προς τα κατω.ΑΝ ειναι ορθιο,οταν κατουρησει θα βγει απο την πανα.
Το δικο σου γαλα το εβγαζες με θηλαστρο?Αν δεν πιανει το στηθος σου γιατι δεν του δινεις το δικο σου απο το μπουκαλι?Εγω ετσι εκανα στον γιο μου οταν τον πηρα γιατι δεν επιανε στηθος.
Παντως κανε αυτο που σου ειπε η Καλλη...βαζε τον στο στηθος σου

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΜΕΝΗ,Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΝ ΤΑΙΣΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΞΥΓΚΑΚΙ Κ ΑΝΥΣΙΧΙΣΑ,ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΩΜΑ

mariabel

mariabel
Μαρίνα, να σου ζήσει ο μπέμπης!! να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι από εμένα!! Μην αγχώνεσαι! Σιγά-σιγά θα τα καταφέρεις όλα με το μικρούλη. Είχα διαβάσει και εγώ ότι πρέπει να βάζουμε το πουλάκι του προς τα κάτω, αλλά ποτέ δεν το πρόσεξα αυτό στο δικό μου.
Σχετικά με το θηλασμό θα συμφωνήσω με την Κάλλη. Να τον βάζεις όσο μπορείς περισσότερο στο στήθος. Αν θέλεις να συνεχίσεις το θηλασμό, να επιμείνεις. Και εγώ θήλαζα πολλές ώρες στην αρχή.

Κορίτσια, σήμερα το πρωί έκανα απόξεση. Το έμβρυο είχε αφομοιωθεί. Μόνο πλακούντας είχε μείνει. Παλίνδρομη κύηση είπαν... Sad

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:

Κορίτσια, σήμερα το πρωί έκανα απόξεση. Το έμβρυο είχε αφομοιωθεί. Μόνο πλακούντας είχε μείνει. Παλίνδρομη κύηση είπαν... Sad

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ κοπέλα μου και εύχομαι γρήγορα να μάθουμε ευχάριστα!και σου ξαναλέω...ΜΗ ΤΥΧΟΝ και σε πάρει απο κάτω τώρα...θα έρθω εγώ προσωπικά και θα σε κοπανήσω!!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 215994
φιλάκια καλή μου! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 417472

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια, σήμερα το πρωί έκανα απόξεση. Το έμβρυο είχε αφομοιωθεί. Μόνο πλακούντας είχε μείνει. Παλίνδρομη κύηση είπαν... Sad [/quote

Μαρια μου λυπαμαι πολυ,καθε εμποδιο ομως λενε για καλο ! μη το βαλεις κατω ομως και σιγουρα θα μας λες σε λιγο καιρο παλι τα ευχαριστα νεα!!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΜΕΝΗ,Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΝ ΤΑΙΣΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΞΥΓΚΑΚΙ Κ ΑΝΥΣΙΧΙΣΑ,ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΩΜΑ

μην αγχωνεσαι κοπελα μου ολα καλα θα πανε.μη ξεχνας οτι ειστε ακομα σε εβδομαδα προσαρμογης.και εγω στη δευτερη ενω ηξερα πως να φροντισω ενα μωρο τη πρωτη εβδομαδα ημουν λιγο χαμενη στα χαμενα!!!!!

mariabel

mariabel
Κέλλυ, δε θα με πάρει απο κάτω!! Η αλήθεια είναι ότι ώρες-ώρες μου'ρχεται να βάλω τα κλάματα, αλλά τα χειρότερα πέρασαν. Το σοκ το έπαθα την Τετάρτη όταν μου'πε ο γιατρός τα μαντάτα... Sad Τώρα έχω αρχίσει να το συνειδητοποιώ και προχωράω μπροστά!!
Εύη μου, μακάρι!! Από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί! Σύντομα να σας ανακοινώσω ξανά ευχάριστα! Smile

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μου πραγματικα σου ευχομαι γρηγορα ευχαριστα νεα.Και εμεις εδω θα ειμαστε Very Happy Very Happy

κοριτσια 3 μερες τωρα ειμαστε λιγο χαλια.Τα μωρα μου,εχουν κρυωματακι μαλλον,πολλες μυξες που προκαλουν βηχα και μερικες φορες εμετο.Το τι πλυντηρια εχω βαλει δεν λεγεται...ασε που δεν κοιμαμαι καλα και ειμαι μες στα νευρα!

Και τι χειροτερο ειναι οτι ο γιος μου δεν τρωει σχεδον τιποτα και εχει γινει σαν Λαζαρος!!! Και η μικρη μου ,δεν τρωει οπως πριν...μου την ματιασανε φαινεται την φοραδιτσα μου χιχιχι.

Εμενα δεν με πιανει γαμω το να χασω κανα κιλο παραπανω?????

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ksapphire έγραψε:

Εμενα δεν με πιανει γαμω το να χασω κανα κιλο παραπανω?????

αααααχχχ!και εγώ τα ίδια! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 679259 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 679259 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 679259 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 679259

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariabel έγραψε:[

Sad ...Μαρακι μου ξεκουρασου, ησυχασε και οταν εισαι ετοιμη προσπαθησε ξανα...ελα σε λιγες μερες εχουμε και τα γενεθλια του Αντωνακη... Very Happy

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρόνια πολλά κορίτσια μου! και να χαιρόμαστε όλες τις Ευαγγελίες και τους Ευάγγελους του φόρουμ!

mariabel

mariabel
Κατερίνα, μου ευχαριστώ! Είμαι σε μια φάση "δεν ξέρω τι θέλω". Τη μια κάνω όνειρα για επόμενο, την άλλη λέω δε θέλω. Ο μικρός έχει ζωηρέψει πολύ και εγώ νιώθω χειρότερα από κάθε φορά. Ώρες-ώρες είμαι καλά και ξαφνικά ξεσπάω σε κλάματα... Sad Εύχομαι γρήγορα περαστικά στα κουκλάκια σου! Είναι και τα δυο πολύ όμορφα!
Κάλλη, ευχαριστώ!! Ο άντρας μου δεν ήθελε να κάνουμε επίσημα γενέθλια στο μικρό. Μια τούρτα μόνο με παπούδες... Τώρα όμως μετά από αυτό που πέρασα, θέλω να το γιορτάσω με φίλους. Ένα χρόνο μανούλα είμαι και είναι πολύ σημαντικό!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι μου σε ευχαριστω πολυ.Ο γιος μου ειναι μια χαρα και πλεον τρωει τα παντα για να αναπληρωσει μαλλον.Και η μικρη καλα ειναι,μολις αρχισα να τα πηζω στον φυσιολογικο ορο ,ησυχασα.Τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν καταλαβα απο την αρχη οτι ηταν απλα ενα μπουκωμα και οτι αυτο που επρεπε να κανω ηταν ο ορος.Μεγαλη μαλ....ια κοριτσια.Λες και ειμαι πρωταρα!

mariabel

mariabel
Κατερίνα, χαίρομαι που είναι καλύτερα!! Φιλιά πολλά!!!

bessy32

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια καλησπερα κ απο μενα εχω χαθει για λιγο καθως ειμαστε αρρωστοι οικογενειακως...το τι εχω περασει αυτες τις μερες δεν θελω ουτε να το θυμαμαι κ πιο πολυ για το ζουζουνι μου που ταλαιπωρειται.περαστικα σε οσα ζουζουνια ειναι αρρωστουλικα κ συντομα να αρχισουμε τις βολτουλες .MARIABEL λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συμβαινει ομως θα σου πω κατι....κοιτα στα ματακια το ζουζουνακι σου το ζωηρουλικο κ θα παρεις τετοια δυναμη που σιγα σιγα θα αρχιζεις να το ξεπερνας..οχι πως θα το ξεχασεις αλλα θα ειναι λιγο πιο πισω στο μυαλο σου κ ολα θα πανε καλα θα το δεις!κοριτσακια σας αφηνω,θα μπαινω κλεφτα να βλεπω νεα σας,να ειμαστε ολοι καλα,φιλια

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:Και η μικρη καλα ειναι,μολις αρχισα να τα πηζω στον φυσιολογικο ορο ,ησυχασα.

βρε Κατερινα σα να σε βλεπω να τα κυνηγας με τον ορο στο χερι..αχαχα...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:
ksapphire έγραψε:Και η μικρη καλα ειναι,μολις αρχισα να τα πηζω στον φυσιολογικο ορο ,ησυχασα.

βρε Κατερινα σα να σε βλεπω να τα κυνηγας με τον ορο στο χερι..αχαχα...

ΧαΧαΧα ....ακριβως ετσι χιχιχι...τα λυπαμαι ομως μωρε...ριχνουν ενα κλαμα

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ζουζουνες καλημερα σας!!! τη θετικη σας σκεψη και ενεργια θα χρειαστω σημερα γιατι θα δοκιμασω να κανω τουρτα με ζαχαροπαστα και οπως καταλαβαινετε ή θα γινει καλη ή θα τη πεταξω απο το μπαλκονι!!!χαχαχαχαχα
κατα τα αλλα ειμαστε ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ πλεον καλα και η ορεξη μας εχει ξαναρθει!!!!!
τα νεα σας;;

mariabel

mariabel
Καλημέρα, μανούλες!!
Εύη, καλή επιτυχία για την τούρτα!
Κατερίνα, πώς είναι σήμερα τα παιδάκια σου;
bessy32, περαστικά στο ζουζούνι σου! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 23 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις