Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
615 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 615 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 34]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα, μανούλες!!
Τόνια, τι καλά! Περπάτησε ο μικρός σου!! Την Κυριακή είπε η γιαγιά μας ότι ο Αντωνάκης έκανε 2-3 βηματάκια. Στενοχωρήθηκα που το έχασα! Μαζί έχουμε τα γενέθλια! Πλησιάζει ο καιρός!
maryz και Κατερίνα, να μας περάσετε από κόσκινο. Δε φοβόμαστε τίποτα!! Very Happy Very Happy
Είμαστε τα καλύτερα παιδιά
εμείς τα Απριλιάτικα μωρά!!
Εύη, πλησιάζουν τα γενέθλιά σας!! Τελικά τι θα κάνεις με την τούρτα; Δώσε καμιά ιδέα και εδώ, γιατί ούτε εγώ τα καταφέρνω με πολύπλοκα πράγματα... Λέω να φτιάξω καμιά τουρτίτσα από σουπερμάρκετ... Shocked
Ζέννια, μας έχεις λείψει!! Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι. Πώς πέρασε ένας χρόνος!! Πριν ένα χρόνο τα είχαμε στην κοιλίτσα μας και τώρα ζουζουνίζουν ελέυθερα και εμείς τα κυνηγάμε! Smile Αχ, τι ωραία που θα γνωριστείτε με την Εύη!! Τι ωραία!
Κέλλυ, πρέπει και εμείς να συναντηθούμε! Συγνώμη που μέχρι τώρα δεν το έχω τρέξει... Όμως θέλω πολύ!! Είναι λίγο δύσκολο να έρθω στο άλσος, αλλά θα το προσπαθήσω... Ποιες άλλες μένετε Αθήνα να κανονίσουμε μια οργανωμένη συνάντηση;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Καλημέρα, μανούλες!!
Τόνια, τι καλά! Περπάτησε ο μικρός σου!! Την Κυριακή είπε η γιαγιά μας ότι ο Αντωνάκης έκανε 2-3 βηματάκια. Στενοχωρήθηκα που το έχασα! Μαζί έχουμε τα γενέθλια! Πλησιάζει ο καιρός!
maryz και Κατερίνα, να μας περάσετε από κόσκινο. Δε φοβόμαστε τίποτα!! Very Happy Very Happy
Είμαστε τα καλύτερα παιδιά
εμείς τα Απριλιάτικα μωρά!!
Εύη, πλησιάζουν τα γενέθλιά σας!! Τελικά τι θα κάνεις με την τούρτα; Δώσε καμιά ιδέα και εδώ, γιατί ούτε εγώ τα καταφέρνω με πολύπλοκα πράγματα... Λέω να φτιάξω καμιά τουρτίτσα από σουπερμάρκετ... Shocked
Ζέννια, μας έχεις λείψει!! Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι. Πώς πέρασε ένας χρόνος!! Πριν ένα χρόνο τα είχαμε στην κοιλίτσα μας και τώρα ζουζουνίζουν ελέυθερα και εμείς τα κυνηγάμε! Smile Αχ, τι ωραία που θα γνωριστείτε με την Εύη!! Τι ωραία!
Κέλλυ, πρέπει και εμείς να συναντηθούμε! Συγνώμη που μέχρι τώρα δεν το έχω τρέξει... Όμως θέλω πολύ!! Είναι λίγο δύσκολο να έρθω στο άλσος, αλλά θα το προσπαθήσω... Ποιες άλλες μένετε Αθήνα να κανονίσουμε μια οργανωμένη συνάντηση;

να το πούμε άλλη μια φορά να το ακούσουμε...φυσικά κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ!!! (εννοείται όλα τα παιδάκια του κόσμου τα αγαπάμε αλλά μιας που είμαστε στην ομάδα αν δεν την παινέψεις θα πέσει να σε πλακώσει χαχαχα)

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!
πρωτα πρωτα θα ηθελα να πω ενα μεγαλο χρονια πολλα στη Ζεννια μας που σημερα εχει τα γενεθλια της! χιλιοχρονη ευτυχισμενη γερη και χαρουμενη παντα στη ζωη σου φιλεναδα!! και μη ξεχνιομαστε στειλε και κανενα κοματι-αρα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 12978 και απο δω!χαχαχαχα
Μαρια ακου πως σκεφτηκα εγω να τη κανω! θα κανω οπως παντα μια κλασσικη τουρτα και θα χρωματισω την εξωτερικη σαντυγι με ροζ χρωμα.στα πλαινα θα βαλω ροζ καραμελακια και στο κεντρο θα βαλω μια κορωνα μιας και αυτο ειναι το θεμα μας! καλο σαν σκεψη;;; εμενα μου αρεσε πολυ σαν ιδεα.
αντε 4 και σημεραααααα..... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 379767

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειά σας κορίτσια μου!στέλνω μήνυμα στη ζούλα απο τη δουλειά-δουλία μου!τι κάνετε?βλέπω πυρετώδεις προετοιμασίες για τα γεννεθλιάκια μας!χρόνια πολλά στη Ζένια μας!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ!Αν και φέτος ούτε σημασία δεν έδωσα στα γεννέθλια μου γιατί για πρώτη χρονιά φέτος έπαψα να είμαι το κέντρο του κόσμου μου....τώρα το κέντρο του κόσμου μου είναι η ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ!Σαν σήμερα γεννήθηκα εγώ(4 Απριλίου),η μητέρα μου στις 6 Απριλίου...και η κόρη μου στις 8 Απριλίου!4...6...8 μαμά,γιαγιά,κόρη!χαχα!!!!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zennia έγραψε:Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ!Αν και φέτος ούτε σημασία δεν έδωσα στα γεννέθλια μου γιατί για πρώτη χρονιά φέτος έπαψα να είμαι το κέντρο του κόσμου μου....τώρα το κέντρο του κόσμου μου είναι η ΜΟΝΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ!Σαν σήμερα γεννήθηκα εγώ(4 Απριλίου),η μητέρα μου στις 6 Απριλίου...και η κόρη μου στις 8 Απριλίου!4...6...8 μαμά,γιαγιά,κόρη!χαχα!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..Κ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!Ειδες πως αλλαζει το επικεντρο?το ιδιο επαθα κ εγω....

Ευη σου εστειλα μν στο φβ το ειδες?ειναι σημαντικο...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρονια Πολλα στη Ζεννια μας βεβαιως βεβαιως Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627

Τι εγινε κοριτσακια?Πως ειμαστε?

Ευη μου πολυ ωραια η ιδεα σου Wink

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρόνια πολλά!! αα εγώ σήμερα αγόρασα τα του πάρτυ το θέμα μας φραουλίτσα μιας που δε βρήκα αυτό που ήθελα..αλλά οκ εξάλλου δε πολυ καταλαβαινει κ πολλά ότι της έδειχνα γελούσε κ τα ήθελε!! τώρα κάνουμε πρόβα το φφφ .. είμαι χαζομαμά ε??

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!!!
Πώς είστε; Μπήκε για τα καλά ο μήνας γενεθλίων μας και η πρώτη κουκλίτσα σήμερα χρονίζει!! Very Happy Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 860530
Δήμητρα, χρόνια σου πολλά!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 12978 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 Εύχομαι να είσαι πάντα χαμογελαστή και γλυκιά όπως σε βλέπουμε στις φωτογραφίες! Να έχεις πάντα την υγεία σου και να χαρίζεις ευτυχία στους γονείς σου και σε όλους όσους σε αγαπάνε!! Είσαι μια κουκλίτσα!! Έλενα, να τη χαίρεσαι!! Κάθε ευτυχία εύχομαι!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 Η τούρτα που έφτιαξες είναι φοβερή!
Ζέννια, όντως πώς άλλαξε έτσι η ζωή μας; Τώρα πια νιώθω (φαντάζομαι το ίδιο και εσείς) ότι ζω όχι για μένα, αλλά για το γιο μου!! I love you Χρόνια πολλά στη μητέρα σου!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 783141
maryz, τα καλύτερα παιδιά είμαστε!!! Το λέω και το ξαναλέω!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 417472 Και εγώ χαζομαμά είμαι και νομίζω ότι καμιά μας δεν πάει πίσω!! Very Happy
Εύη, πολύ καλή η ιδέα σου για την τούρτα!! Θα περιμένω να δω φωτογραφίες από τούρτα και γενέθλια!!
Κέλλυ, καλημέρα! Τι κάνει η Δημητρούλα; Η μεγάλη σου;
Κατερίνα, Κάλλη τι κάνετε; Τι κάνουν τα ζουζούνια σας;

Τα δικά μου νέα... Χθες βγήκε η ιστολογική. Δεν είχα κάτι ανησυχητικό. Ήταν απλά μια τυχαία παλίνδρομη κύηση. Τώρα κάνω όνειρα για το επόμενο, που μάλιστα αν καταφέρει να πιαστεί σε κανά δίμηνο, που θα αρχίσουμε πάλι προσπάθειες, θα γεννηθεί κοντά στα γενέθλια του Αντωνάκη. Χθες λοιπόν ονειρευόμουν ότι θα κάνουν γενέθλια μαζί!! Δεν πάω καλά, ε; Ακόμα δεν το κάναμε, Γιάννη το βαφτίσαμε!! Very Happy
Τα γενέθλιά μας πλησιάζουν και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασε ένας χρόνος!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραίες είμαστε με ωραία παιδάκια!! νιώθουν την απέραντη αγάπη μας κ είναι ακόμα πιο ευτυχισμένα!!!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρονια πολλα στη Δημητρουλα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 12978 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 860530 με υγεια πανω απο ολα!!!!

κοριτσια μου εχω χαθει λιγο, αλλα τον τελευταιο μηνα μου πανε οοοοοολα στραβα, εχω παρα πολλα πραγματα που πρεπει να κανω κ δεν εχω την ψυχολογικη διαθεση να τα κανω...ουφ...που θα παει θα περασουν....σας φιλω!!!!

mariabel

mariabel
maryz, συμφωνώ απόλυτα!!! Very Happy Ποιο είναι το όνομά σου; Μαρία, Μαίρη ή κάπως αλλιώς;
Κάλλη, κουράγιο! Στενοχωρήθηκα που σε άκουσα (μάλλον διάβασα) έτσι. Ελπίζω να περάσουν τα άσχημα και να ακολουθήσουν μόνο ωραία πράγματα. Φιλιά πολλά!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:maryz, συμφωνώ απόλυτα!!! Very Happy Ποιο είναι το όνομά σου; Μαρία, Μαίρη ή κάπως αλλιώς;
Κάλλη, κουράγιο! Στενοχωρήθηκα που σε άκουσα (μάλλον διάβασα) έτσι. Ελπίζω να περάσουν τα άσχημα και να ακολουθήσουν μόνο ωραία πράγματα. Φιλιά πολλά!

χαχα είμαι η Μαίρη η Μαιρούλα το Μαιράκι σας λα λα λα λα !! Το χω πει παραπάνω Μαρία!!! Το Μαίρη το γράφω γιατί η πολυαγαπημένη μου μαμά σε ένα ημερολόγιο γεννήσεως έχει γράψει " ο μπαμπάς ήθελε το όνομα Μαρία" "η μαμά ήθελε το όνομα Μαρία" τελικά σε βγάλαμε Μαιρούλα αλλά σνιφ ποτέ δε με φωνάζε οπότε από τότε το γράφω γιατί μου χει κολλήσει κ υπόγραφα κ στις εκθέσεις του δημοτικού έτσι!1 Σε μπέρδεψα?? καθόλου Μαι νειμ ιζ ΜΑΡΙΑ!!!!

mariabel

mariabel
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Εγώ πάντως θα σε λέω Μαίρη για να μη σε μπερδεύω με εμένα συνονόματη!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα οκ δεκτο!

mariabel

mariabel
Smile

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χρόνια πολλά στην Δημητρούλα μας Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 783141 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 783141 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 783141 Ελενάκι μου να σου ζήσει σαν τα ψηλά βουνά!Να ναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές για την μανούλα μου.Τώρα περιμένουμε και τα γεννέθλια της Θωμαίδας την Κυριακή!!!!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρονια Πολλα και καλα στη Δημητρουλα μας Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 12978

Χρονια Πολλα και στη μανουλα σου,γλυκια μου Ζεννια Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 783141

Δεν ειναι ποτε κακο να ονειρευεσαι Μαρακι μου.Που ξερεις ,μπορει το συμπαν να σε ακουσει!

Καλλη μου,ελπιζα ολα να πανε καλα.

Τα ζουζουνια μου ειναι πολυ καλα αλλα πολυ ζωηρα βρε κοριτσια...Μερικες φορες δεν ξερω τι να κανω!

Το εχω ξαναβαλει αυτο το εικονιδιο αλλα πολυ μου αρεσει και το ξαναβαζω Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 982137

Θα νηστεψετε κοριτσια?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μεγαλοβδομαδα εγω λεω να κόψω το κρεας γαλα ομως θα πινω! αλλες χρονιες νηστευα κ της σαραντα μερες απο περυσι ομως που εμεινα εγκυος στοπ να απογαλακτισουμε κ μετα!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια!!!
Πώς είστε; Μπήκε για τα καλά ο μήνας γενεθλίων μας και η πρώτη κουκλίτσα σήμερα χρονίζει!! Very Happy Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 860530
Δήμητρα, χρόνια σου πολλά!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 12978 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 Εύχομαι να είσαι πάντα χαμογελαστή και γλυκιά όπως σε βλέπουμε στις φωτογραφίες! Να έχεις πάντα την υγεία σου και να χαρίζεις ευτυχία στους γονείς σου και σε όλους όσους σε αγαπάνε!! Είσαι μια κουκλίτσα!! Έλενα, να τη χαίρεσαι!! Κάθε ευτυχία εύχομαι!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 Η τούρτα που έφτιαξες είναι φοβερή!
Ζέννια, όντως πώς άλλαξε έτσι η ζωή μας; Τώρα πια νιώθω (φαντάζομαι το ίδιο και εσείς) ότι ζω όχι για μένα, αλλά για το γιο μου!! I love you Χρόνια πολλά στη μητέρα σου!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 783141
maryz, τα καλύτερα παιδιά είμαστε!!! Το λέω και το ξαναλέω!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 417472 Και εγώ χαζομαμά είμαι και νομίζω ότι καμιά μας δεν πάει πίσω!! Very Happy
Εύη, πολύ καλή η ιδέα σου για την τούρτα!! Θα περιμένω να δω φωτογραφίες από τούρτα και γενέθλια!!
Κέλλυ, καλημέρα! Τι κάνει η Δημητρούλα; Η μεγάλη σου;
Κατερίνα, Κάλλη τι κάνετε; Τι κάνουν τα ζουζούνια σας;

Τα δικά μου νέα... Χθες βγήκε η ιστολογική. Δεν είχα κάτι ανησυχητικό. Ήταν απλά μια τυχαία παλίνδρομη κύηση. Τώρα κάνω όνειρα για το επόμενο, που μάλιστα αν καταφέρει να πιαστεί σε κανά δίμηνο, που θα αρχίσουμε πάλι προσπάθειες, θα γεννηθεί κοντά στα γενέθλια του Αντωνάκη. Χθες λοιπόν ονειρευόμουν ότι θα κάνουν γενέθλια μαζί!! Δεν πάω καλά, ε; Ακόμα δεν το κάναμε, Γιάννη το βαφτίσαμε!! Very Happy
Τα γενέθλιά μας πλησιάζουν και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασε ένας χρόνος!!!!

κοριτσάκι μου καλό μια χαρά είμαστε!απλά τρέχω και δε φτάνω ήρθε και χθες η πεθερά μου απο Χανιά και θα φύγει Μ.Δευτέρα βράδυ οπότε είμαι στο τρέξιμο με βόλτες,επισκέψεις κλπ κλπ κλπ κλπ!
καλά κάνεις και ονειρεύεσαι!και σύντομα το όνειρο θα βγει πραγματικό!

χρόνια πολλά και στη Δημητρούλα και στη Θωμαϊδα-Στυλιανή!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αμαν!!!Κελλυ εσκασε μυτη η πεθερα???...ωχ!!!κανε βολτες, κανε βολτες...αχαχα!!!
χ ρ ο ν ι α π ο λ λ α στις εορταζουσες!!!με υγεια πανω απο ολα, αυτο ευχομαι παντα γιατι ειναι το σημαντικοτερΟ.... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 315810

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:αμαν!!!Κελλυ εσκασε μυτη η πεθερα???...ωχ!!!κανε βολτες, κανε βολτες...αχαχα!!!
χ ρ ο ν ι α π ο λ λ α στις εορταζουσες!!!με υγεια πανω απο ολα, αυτο ευχομαι παντα γιατι ειναι το σημαντικοτερΟ.... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 315810

έσκασε μύτη αλλά πρώτον είναι μεγάλη (76) και δεύτερον ευτυχώς δεν ανακατεύεται ιδιαίτερα!οπότε την ψιλοπαλεύω!(ο πεθερός είναι πιο βάσανο).άντε, μια και σήμερα!χαχααχαχαχαχαχα!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 12978 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 783141
Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 860530

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!! Δεν κατάφερα να μπω το Σαββατοκύριακο, γιατί χθες κάναμε τα γενέθλια του Αντωνάκη με παπούδες και προγιαγιάδες και έπεσε πολλή δουλειά!! Smile

Ζέννια, έστω και καθυστερημένα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 γεμάτα υγεία και ευτυχία στη Θωμαΐδα! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 783141 Αυτό το γλυκό κοριτσάκι σε έκανε μαμά και εύχομαι να σου χαρίζει πάντα χαμόγελα! Με έχουν συγκινήσει όλα όσα έχεις γράψει κατά καιρούς, καθώς και το βιντεάκι που έφτιαξες, και για αυτό εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Θεός να την έχει πάντα καλά!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 334590
Εύη μου, εύχομαι και στη Νικολέτα χρόνια πολλά Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 130627 με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 12978 Τη βλέπω στις φωτογραφίες και τη χαίρομαι! Είναι πολύ γλυκιά! Εύχομαι κάθε ευτυχία στη ζωή της και πολλή αγάπη, που είμαι σίγουρη ότι ήδη την έχει! Είσαι πολλή ευλογημένη και για τις δυο κόρες, που σου έχει χαρίσει ο Θεός! Να είναι πάντα καλά!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 25 379767
Κατερίνα, συνεχίζω να ονειρεύομαι και να ελπίζω! Smile Και εμένα ο μικρός μου είναι ζωηρός. Να σκέφτεσαι ότι είναι μια χαρά τα παιδάκια σου και η ζωηράδα είναι σημείο υγείας και να ευχαριστείς το Θεό για αυτό. Έχω δει και ακούσει τόσα, που λέω καλύτερα το επόμενο να είναι τόσο ζωηρό όσο ο μικρός μου, παρά να έχει κάποιο πρόβλημα...
Μαίρη, και εσύ θηλάζεις απ'ό,τι διάβασα,ε; Very Happy Μέχρι πότε σκέφτεσαι; Εγώ πριν γεννήσω έλεγα έξι μήνες. Μετά, αφού πέρασα τα πάνδηνα στην αρχή (όλη μέρα σχεδόν θήλαζα), αποφάσισα να το συνεχίσω και θηλάζω μέχρι τώρα. Κατά καιρούς έλεγα να το κόψω, αλλά ο μικρός δε θέλει μπιμπερό και συνεχίζω. Σκέφτομαι ότι θα μου λείψει όταν το κόψω... Smile
Κάλλη, δεν έχω μπει στο σάιτ που μου έδωσες ακόμα για το θηλασμό... Ευχαριστώ πάντως. Το έχω υπόψη μου!
Κέλλυ, σήμερα φεύγει η πεθερά σου, ε; Ευτυχώς που δεν ανακατεύεται, αλλά όσο να'ναι θα ξεκουραστείς όταν φύγει. Σε ευχαριστώ για την ευχή! Αχ, ναι, μακάρι σύντομα το όνειρο να βγει αληθινό και να μην έχω ξανά τα ίδια!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!!
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας ολες σας!!!! το σαββατοκυριακο μας ηταν πολυ γεματο και πολυ χαρουμενο!!!πωπωωωω το μικρο μου εγινε 1 χρονων πως περασε αυτος ο χρονος χαμπαρι δε πηρα.θα μου πεις και 7 χρονια πως περασν και η αντωνια μου εγινε 7 αυτο ειναι μυστηριο για μενα!!!!
Μαρια πως περασατε εσεις στο παρτακι σας;;; να μας βαλεις φωτο να δουμε.αλλα χρονια πολλα θα σου πω ανημερα των γενεθλιων του χι ακομα.
κοριτσια μ εβδομαδα απο σημερα και λεω να πηγαινω καθε μερα εκκλησια.τη μικρη στο καροτσι τη μεγαλη απο το χερι και βουρρρ.αμαρτια ειναι μπροστα μου η εκκλησια και ποσο μαλλον που ειναι και χωριο και ειναι πιο χαλαρα εδω μιας και δεν εχουμε πολυ κοσμο.
αυτα τα νεα μας!! τα δικα σας;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις