376 Απ: Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 Τρι Φεβ 28, 2012 10:51 am
mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ, Κέλλυ μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cal έγραψε:toniach29 καλως ηρθες
Μαρια περαστικά στον Αντωνάκη...ουαου για το τεστ...περιμενουμε τα ευχαριστα
toniach29 έγραψε:καλως σας βρηκα!!!εγω θελω και 3ο παιδακι τρελο ε???
Κατερινάκι μου super η μικρή στις μετρήσεις της!!!!!Τί πρόωρο να την θεωρείς σου λέει ο παιδίατρος????ΖΙΖΕΛ η κοριτσάρα σου!!!!!Περαστικούλια και σε σας Κατερινάκι μου.ksapphire έγραψε:Μαρακι μου ,θα περιμενω με αγωνια.Περαστικα και στο αντρακι σου.
Καλως ηρθες Τονια στην παρεα μας.Να σου ζησουν τα αγορακια σου.
Εγω δεν θελω αλλο παιδι .
Μυξουλες και βηχακι γενικα εχουμε και μεις αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα.Πηγαμε και παιδιατρο και δεν ειδε κατι.Μαλλον πεταμε δοντι παλι.
Η μπεμπα μου ,10 μηνων σημερα,ειναι 78 εκατοστα και 9850!!!
Ελενα θα γινεις φιρμα και δεν θα μας μιλας μετα χιχι
Περαστικα κοριτσια στα παιδακια σας και φιλια σε ολες σας
Τόνια μου καλωςήρθες στη παρέα μας!!!!!Θα χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σας καθημερινά.Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου!toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΙΜΑΙ Η ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ..ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ(3ΧΡΟΝΩΝ Κ ΚΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 10 ΜΗΝΩΝ(11-04-2011)...
Μπράβο Ειρηνάκι μου.Χαίρομαι που είναι καλύτερα ο αντράκος σου.Εμείς 26 και σήμερα....ακόμη δεν είμαστε εντελώς καλά!Μύξουλες και βήχας μας ταλαιπωρούν ακόμη....eirinifth έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου, εμεις ειμαστε σημερα μια χαρουλα επιτελους!!
Τονια καλως ηρθες και εσυ στο παρεακι μας, να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!
Μαρακι μου περαστικα στον Αντωνακη σου και ευχομαι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυουλα ξανα!!!! Μακαρι να ειναι θετικο!!!!!!
Ελενακι μου νομιζω ολες το εχουμε καταλαβει οτι τρεχεις και δε φτανεις αλλα χαιρομαστε πολυ με την προοδο σου!!!!
Μανουλες μου, φιλια πολλα σε ολες σας, τρεχω μηπως και προλαβω να κανω καμμια δουλιτσα τωρα που κοιμηθηκε ο γλυκουλης μου........ καλο βραδυ, φιλακια στα μωρουδιαστικα μαγουλακια!!!!
Μαράκι μου μέσα απο την καρδιά μου αύριο να κρατάς στα χέρια σου ένα θετικό τέστ κοπέλα μου.!!!!!!!!mariabel έγραψε:Γεια σας, μανουλίτσες γλυκιές!! Τι κάνετε;
Ο Αντωνάκης είναι αρρωστούλης από χθες. Έχει μυξούλες και δεκατάκια...
toniach29, καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Ο Απόλλωνας γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον Αντωνάκη μου!! Αχ, τι ωραία ένας ακόμα άντρας στην παρέα μας!! Κορίτσια, σιγά-σιγά θα έχετε όλες γαμπρό για τις κόρες σας!! (Πρόσθεσα τον Απόλλωνα στην πρώτη σελίδα).
Κορίτσια αύριο πρωί-πρωί θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης... Ανυπομονώ!!
Kαλημερα Μαρια....δεν εχω κανει ποτε αυτα τα τεστακια αλλα αν εβλεπα εστω κ αχνη γραμμουλα θα πετουσα απο την χαρα μου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]mariabel έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έκανα τεστ(είναι της hometest). Είμαι πολύ προβληματισμένη. Είναι θετικό, αλλά η γραμμή είναι αχνή. Γιατί; Είμαι στη 41η μέρα. Δεν έπρεπε να ήταν κατακόκκινη; Επιπλέον χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ με έπιασε τρελός πόνος χαμηλά. Είχα στενοχωρηθρί πολύ, γιατί νόμιζα ότι το βράδυ θα ερχόταν η περίοδος.
Φοβάμαι, κορίτσια και δεν ενθουσιάστηκα... Θα πάρω τηλ το γιατρό να πάω την άλλη εβδομάδα αν δεν έρθει εντωμεταξύ η κόκκινη...
mariabel έγραψε:Ευχαριστώ, Κάλλη!! Δεν το ήξερα!!
Αχ, κορίτσια ο Αντωνάκης είναι τόοοοσο ζωηρός! Τον κυνηγάω συνέχεια!!
cal έγραψε:mariabel έγραψε:Ευχαριστώ, Κάλλη!! Δεν το ήξερα!!
Αχ, κορίτσια ο Αντωνάκης είναι τόοοοσο ζωηρός! Τον κυνηγάω συνέχεια!!
σωπα καλε τι ευχαριστεις..και μενα αλλη μου το ειχε πει που εξαιτιας του κολπικου υπερηχου τελικα δεν εξελιχθηκαν καλα τα πραγματα...η δικια μου να δεις ζωηραδα..βρηκε καινουριο κολπο τωρα: πεταει τα πραγματα εκει που δεν την αφηνουμε να παει για να εχει δικαιολογια να παει να τα παρει...τοσο δα σκατουλι που τα εχει μαθει αυτα πες μου!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης