401 Απ: Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 Πεμ Μαρ 01, 2012 5:33 am
mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χρόνια πολλά, Εύη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε: Εχθές έφαγα μια φρίκη και στο τέλος της ημέρας ξέσπασα σε κλάμματα όταν ο μικρός με δάγκωσε στο στήθος... Ήταν το αποκορύφωμα!!
mariabel έγραψε:Καλημέρα, κορίτσια!!
Αχ, ναι, είμαι πολύ χαρούμενη!! Απ' ό,τι φαίνεται είναι όντως θετικό!! Στην αρχή είχα φάει μια απογοήτευση εξαιτίας πολλών που είχα ακούσει.
Τώρα βλέπω πόσο δύσκολο είναι τελικά να είσαι έγκυος και να έχεις και άλλο παιδάκι στην ηλικία των δικών μας, που ζουζουνίζουν όλη την ώρα! Εχθές έφαγα μια φρίκη και στο τέλος της ημέρας ξέσπασα σε κλάμματα όταν ο μικρός με δάγκωσε στο στήθος... Ήταν το αποκορύφωμα!!
Εύη, χαίρομαι που το καταχάρηκες χθες!!
elzu έγραψε:Κοριτσια καλημερα και απο εμενα!Φανταστικη μερα σημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!ΜΑνουλα δεν ξερω γιατι?Εισαι μελος?μηπως πρεπει πρωτα να σε κανω μελος?
cal έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου...τι κανετε?για πειτε τι δινετε για μεσημεριανο ολη τη βδομαδα στα μικρα σας?
eirinifth έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!! Ευχομαι να βρισκω μια χαρουλα και τις μανουλιτσες και πανω απο ολα ολα τα μωρακια..... και τις εγκυουλες.....!!!!!!
Εμεις κοριτσια τρωμε κανονικα φαγητο, δε μαγειρευουμε πια χωριστα, και μαλιστα σημερα ο μικρουλης μου εφαγε πρασα με πατατουλες και η γιαγια μας ειπε οτι του αρεσαν παρα πολυ, και χθες που ηταν παρα πολυ ομορφος καιρος πηγαμε βολτιτσα και φαγαμε εξω, ο Λευτερακος μου εφαγε πατατουλες φουρνου με αρνακι, ντοματουλα και στακα, ενα ειδος κρεμας τυριου παραδοσιακο εδω στην Κρητη..... και για πρωτη φορα δεν του αλεσα το κρεας και κοριτσια πολυ γελιο, του αρεσε τοσο το αρνακι που συνεχεια ανοιγε το στοματακι του και χοροπηδουσε σαν τρελουτσικο..... και χαιρομαι επιτελους που ξεπερασαμε το χωριστο μαγειρεμα και θα τρωει και κατι διαφορετικο......
Και τελικα Μαρακι μου η διατροφη του μωρου εχει να κανει με τον παιδιατρο, εμεις το πορτοκαλι ειναι το πρωτο φρουτο που δοκιμασαμε στον 5ο μηνα, γιαουρτι τρωμε απο τον 6ο, αβγο απο τον 9ο, και το ψαρι το ξεκινησαμε τωρα στο 10ο, εμας μας εχει απαγορευσει τα οσπρια, το ψωμι, και το ρυζι......
Κοριτσια ο μικρουλης μου κοιμηθηκε στη στρατα, αλλο και αυτο...... τον παω στο κρεβατι και θα κανω καμμια δουλιτσα ακομα.... φιλακια......!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης