Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΟΧΙ ΕΣΥΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ,!!ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΙΟΘΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟ...Κ ΕΧΩ Κ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΝΕΦΡΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΘΑ ΔΩ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ,ΠΟΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ Ο ΜΗΝΑΣ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ,.
ANTE NA MHN ΣΟΥ TYXH ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΟΛΙΚΟΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ? ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ ΑΜΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΗΡΕΜΙΣΕ . Α... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΧ ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariloy έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ΟΧΙ ΕΣΥΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ,!!ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΝΙΟΘΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟ...Κ ΕΧΩ Κ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΝΕΦΡΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΘΑ ΔΩ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΠΛΩΣΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ,ΠΟΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΑ Ο ΜΗΝΑΣ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ,.
ANTE NA MHN ΣΟΥ TYXH ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΟΛΙΚΟΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ? ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ ΑΜΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΥΣΙΠΟΝΕΣ ΗΡΕΜΙΣΕ . Α... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΝ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΧ ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ
ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ Κ ΧΙΟΝΙΖΕΙ.....ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΧΘΕΣ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΥΣΚΟΠΑΝ Κ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΝΤΕΠΟΝ,Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΙΟΘΩ,ΕΚΑΝΑ Κ ΝΤΟΠΛΕΡ ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ Κ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΥΛΟ ΗΤΑΝ ΟΚ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΕΙΝΑΙ

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Martha* έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΑ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ!
[b]

Καλησπέρα Μάρθα!!Καλώς μας ήρθατε και εσύ και η ομορφούλα σου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy !!!!

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:
mariloy έγραψε:
ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ Κ ΧΙΟΝΙΖΕΙ.....ΕΧΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΧΘΕΣ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΥΣΚΟΠΑΝ Κ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΝΤΕΠΟΝ,Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΝΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΙΟΘΩ,ΕΚΑΝΑ Κ ΝΤΟΠΛΕΡ ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΟΝΑΩ Κ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΥΛΟ ΗΤΑΝ ΟΚ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΕΝΩ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ? ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΟΛΙΚΟ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΗΡΕΜΙΣΕ ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ !! Wink

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λαρισα χιονιζει και Καρδιτσα το εχει ηηηδηηηη στρωσει!!!!ΕΚΕΙΙΙΙΙ??

Martha*

Martha*
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
blackrose έγραψε:Λαρισα χιονιζει και Καρδιτσα το εχει ηηηδηηηη στρωσει!!!!ΕΚΕΙΙΙΙΙ??

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΙ ΟΧΙ!ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΡΙΧΝΕΙ!

blackrose

blackrose
Martha* έγραψε:
blackrose έγραψε:Λαρισα χιονιζει και Καρδιτσα το εχει ηηηδηηηη στρωσει!!!!ΕΚΕΙΙΙΙΙ??

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΙ ΟΧΙ!ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΡΙΧΝΕΙ!

τι φατσα ειναι αυτη να σου ζησει καλη μου!!!
Παντως εξω απο το παραθυρο ολα ειναι ασπρα!!!(Λαρισα)....το μονο σπαστικο ειναι αυριο που πρωι πρωι πρεπει να παω για την καμπυλη σακχαρου...και μονο τον παγο που σκεφτομαι.... Mad

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:κατερινα τι γλυκο κουνελακι ειναι αυτο!!!!!
σου ρχεται να το φας.

elena25 έγραψε:Ρε Κατ, τι αστέρι κουνελάκι είναι αυτό;;;;; Δωστης ένα ρουφηχτό από μένα!

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 334590 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 334590

αγαπη 25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:
αγαπη 25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:Αγαπη σε καταλαβαινω κ μενα τα ιδια και φοβομουν πολυ! ασε που μεσα στη μερα αλλαζαμε 5 αλλαξιες .. ξερω τι περνας..υπομονη... να τον βαζεις να κοιμαται με ελαφρως σηκωμενο το στρωματακι απο κατω.. να εχει κλιση δηλαδη και αν μπορεις πλαγια... το ιδιο γαλα επαιρνα κ εγω... απο Ελλαδα το παιρνεις?? στη Γερμανια το εχουν με 5 ευρω απο κει το επιαρνα εγω για 6 μηνες
Από το φαρμακειο και έχει 17 ευρώ το μικρο το κουτί άσε!!!πως τα έπαιρνε από Γερμανία κατερινακι μου?

αχ μην το κανεις αυτο...ειναι κριμα να δινεις τοσα λεφτα ...θα σου βαλω ενα θεμα απο δω να διαβασεις και να καταλαβεις... μπορεις να γλυωσεις πολλααααα λεφτα μπες εδω

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://www.apo-rot.de/&ei=hagUTqKTF4qf-Qbt1-zbDQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CB0Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dapo%2Brot%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DM3C%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26channel%3Ds%26biw%3D1272%26bih%3D831%26prmd%3Divns

θα πατησεις για τη μητερα και το παιδι μετα παιδικες τροφες και humana εχει εκει το γαλα με 4,96

θα βγαλεις μια προπληρωμενη καρτα για αγορες στο ιντερνετ και σε μια εβδομαδα θα εχεις τα γαλατα σου....

οποτε εχεις χρονο διαβασε και αυτο το θεμα να δεις ποσες σωθηκανε

http://forum.eimaimama.gr/t6789-topic?highlight=%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF

Κατερινακι σε ευχαριστώ παρά πολύ ειλικρινά με σωνεις!! Razz

οτι θες εγω ειμαι εδω να μου πεις!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 125586

elenalamprini έγραψε:
Ένα πανέμορφο ροζ κουνελάκι!!!Είναι μια κούκλα να σου ζήσει!!!

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινα πρεπει να μοιαζουν αρκετα οι κορες σου μεταξυ τους ε?

Την μεγαλη τι θα την ντυσεις τελικα?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:
mariloy έγραψε:

Μαρινακι παρε τα χαπακια σου,σε νιωθω,με πιανει κολικος νεφρου που κ που,και στην εγκυμοσυνη με ειχε πιασει κ ημουν σαν σιγμα τελικο αο τον πονο. Μαλιστα ειχα παρει τον γιατρο μου αφου ειχε ηδη περασει μια μερα με πονο κ μου κανε παρατηρηση γιατι δεν τον πηρα απο τηνα ρχη,μου χε πει ενας κολικος μπορει να δημιουργησει προβλημα και οχι τα μπουσκοπαν που φοβομουν να παρω.
Περαστικο ειναι,υπομονη και "κουμπωσου" Smile

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου-κατερινα-ειναι-πολυ-ομορφο-του-κουνελακι-σου!!!και-του-χρονου-με-υγεια

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιτσα-ενταξει-τελικα;;;;;πως-πατε;;;

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναταλια-καλητερα-εισαι-ε;;;;

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:λιτσα-ενταξει-τελικα;;;;;πως-πατε;;;

Βαρβαρα ευχαριστω για το ενδιαφερον σου Smile
Ακομα τα βραδυνα δεν εχω τολμησει να τα κοψω,χθες την επιασε λιγο το παραπονο το μεσημερι Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 534787 ζητουσε επιμονα κ δεν μπορουσα να την ξεγελασω να ξεχαστει και ενεδωσα Smile
Κακως εκανα?Τι λες?

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις τσακίσαμε τα τέλεια cupcakes που έφτιαξα! Ξέρω, θα με πείτε γουρούνα που τα έφτιαξα τέτοια ώρα αλλά αφού τώρα μας ήρθε;;; Τι να κάνουμε;;; Να καταπιεστούμε;;;

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
valerakievelinaki έγραψε:λιτσα-ενταξει-τελικα;;;;;πως-πατε;;;

Βαρβαρα ευχαριστω για το ενδιαφερον σου Smile
Ακομα τα βραδυνα δεν εχω τολμησει να τα κοψω,χθες την επιασε λιγο το παραπονο το μεσημερι Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 534787 ζητουσε επιμονα κ δεν μπορουσα να την ξεγελασω να ξεχαστει και ενεδωσα Smile
Κακως εκανα?Τι λες?

κοιτα-συνηθως-οι-μαμαδες-εχουν-προβλημα-και-οχι-τα-μωρακια!!δηλ-εχουν-βολευτει-περισοτερο-οι-ιδιες-!οταν-θες-να-κανεις-μια-αλαγη-πρεπει-να-εισαι-αποφασιστικη-γιατι-αλλλιως-και-εσυ-μπερδευεσαι-και-το-παιδακι-κυριως!!αλιμονο-που-θα-σου-πω-πως-εκανες-λαθος-ξερεις-πολυ-καλα-οτι-δεν-ερχεται-για-το-γαλα-πλεον-αλλα-για-αλλους-λογους!!αυτο-που-θα-σε-συμβουλευα-ειναι-ξανασκεφτεις-αν-θες-να-αποθηλασεις-!!αλωστε-σου-ειπα-ξανα-πως-απο-εκει-ξεκινανε-ολα!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολοι οι ψυχολογοι εδω μαζευτηκαν.να κανουμε ενα γκρουπ θεραπι.

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Μόλις τσακίσαμε τα τέλεια cupcakes που έφτιαξα! Ξέρω, θα με πείτε γουρούνα που τα έφτιαξα τέτοια ώρα αλλά αφού τώρα μας ήρθε;;; Τι να κάνουμε;;; Να καταπιεστούμε;;;

καλα-εκανες!καλη-χωνεψη-

ποση-ωρα-τα-ψηνεις;;

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Μόλις τσακίσαμε τα τέλεια cupcakes που έφτιαξα! Ξέρω, θα με πείτε γουρούνα που τα έφτιαξα τέτοια ώρα αλλά αφού τώρα μας ήρθε;;; Τι να κάνουμε;;; Να καταπιεστούμε;;;
τετοια ωρα μωρε pig

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="TΟΥΡΤΙΤΣΑ"]ολοι οι ψυχολογοι εδω μαζευτηκαν.να κανουμε ενα γκρουπ θεραπι

πως-σου-ηρθε;;;;;;

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:
καλα-εκανες!καλη-χωνεψη-

ποση-ωρα-τα-ψηνεις;;

Η συνταγή που βρήκα έλεγε 15 με 20 λεπτά. Αλλά χρειάστηκαν περισσότερο. Περίπου μισή ωρίτσα τα έψησα.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
τετοια ωρα μωρε pig

Γεωργία είπα ή δεν είπα πως δε θέλω κριτική;;;; Άντε μη σε ψυχαναλύσω τώρα!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχχα τουρτιτσα μηπως υπονοεις κατι ε? ε? ε?

blackrose

blackrose
Κατεριναααααα θελω την κουνελιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810

Κοριτσουλια πωωωω πωωωω περασε η ωραααα και αυριο πρωι παω για καμπυλη !!!και εδω ριχνει χιονι με το τουλουμι...θα εχει παγο.... Mad
Η μπεμπα μου στριφογυριζει!!!!.....Αν δεν ειχα την καμπυλη θα κατεβαζα μια σοκολατα ΙΟΝ ευχαριστως!!!

Και την ορεξη μου την ανοιξε η μις Ελενα!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 328109

ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ εχεις κι εσυ ενα ψευδωνυμο για φαγωμα...

Κοριτσια αποχωρω....δεν περι-γραφω αλλο!!!

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 328109

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:Κατεριναααααα θελω την κουνελιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810

Κοριτσουλια πωωωω πωωωω περασε η ωραααα και αυριο πρωι παω για καμπυλη !!!και εδω ριχνει χιονι με το τουλουμι...θα εχει παγο.... Mad
Η μπεμπα μου στριφογυριζει!!!!.....Αν δεν ειχα την καμπυλη θα κατεβαζα μια σοκολατα ΙΟΝ ευχαριστως!!!

Και την ορεξη μου την ανοιξε η μις Ελενα!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 328109

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 328109 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 328109

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909
καλον υπνο κλειω.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
black beauty έγραψε:Κατερινα πρεπει να μοιαζουν αρκετα οι κορες σου μεταξυ τους ε?

Την μεγαλη τι θα την ντυσεις τελικα?

μοιαζουν αρκετα μπορω να πω.. τη μεγαλη θα τη ντυσω βασιλισσα των λουλουδιων της εραψε στολη η πεθερα μου!!!! εκπιζω να παμε καμια βολτα φετος! Very Happy

valerakievelinaki έγραψε:αχου-κατερινα-ειναι-πολυ-ομορφο-του-κουνελακι-σου!!!και-του-χρονου-με-υγεια

ευχαριστω Βαρβαρα μου Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 417472

και πολυ καλα κανατε! μια χαρα σας βρισκω!!!! Respect

blackrose έγραψε:Κατεριναααααα θελω την κουνελιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 315810

κοριτσαρα μου εσυ!!!! δωσε ενα φιλακι στη μπεμπουλα σου απο μενα! θα βγει αυτη μια ζουζουνιαρα ιδια εσυ Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 379767

δεν χρειαζεται να πεις τιποτα αλλο μια χαρα τα ειπες στο αλλο θεμα Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 403793

Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #22 - Σελίδα 5 531909

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις