Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
743 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 743 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εγω αργω για την αυχενικη.. Θα την κανω στις 9/4 θα ειμαι σχεδον 14 εβδομαδων.... Μηπως ξερετε στο ικα ποτε πρεπει να παμε κ τι πρεπει να κανουμε για να παρουμε το επιδομα τοκετου; Ξερω οτι ειναι νωρις αλλα λεω μηπως πρεπει να κανω κατι απο τωρα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες Very Happy
εγώ αφού τελίωσα με την αυχενική πρέπει να περιμένω περίπου 1 μήνα να ξαναδώ το βατραχάκι μου..... Sad .... Ας πάνε όλα καλά και ας το δώ και σε 2 μήνες....!!!!Μπορεί να δείτε και το φύλλο στην αυχενική αν είσαστε τυχερές...εμένα δεν φαινόταν ηταν κουλιαριασμένο....!!!Κρύο πάλι σήμερα ρε γαμώτο.....πότε θα φτιάξει ο καιρός επιτέλους....????Σας καλημερίζω λοιπόν διότι είμαι και στη δουλειά...! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το ΙΚΑ δεν ξέρω καθόλου ...τι γίνεται....δυστιχώς αν και θα έπρεπε να ασχοληθώ και εγώ νομίζω!!!!

LiLo82

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vgog65 έγραψε:Καλημέρα σε όλες Very Happy
εγώ αφού τελίωσα με την αυχενική πρέπει να περιμένω περίπου 1 μήνα να ξαναδώ το βατραχάκι μου..... Sad .... Ας πάνε όλα καλά και ας το δώ και σε 2 μήνες....!!!!Μπορεί να δείτε και το φύλλο στην αυχενική αν είσαστε τυχερές...εμένα δεν φαινόταν ηταν κουλιαριασμένο....!!!Κρύο πάλι σήμερα ρε γαμώτο.....πότε θα φτιάξει ο καιρός επιτέλους....????Σας καλημερίζω λοιπόν διότι είμαι και στη δουλειά...! Very Happy

Αστα φιλεναδα! 7,5 εβδομαδων εχω κανει ηδη 4 υπερηχους χαχα! αφου λεω του ανδρα μου να αγορασουμε εναν να εχουμε σπιτι πιο φτηνα θα μας παει Very Happy

LiLo82

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και ολα καλα θα πανε! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 13 215994
αισιοδοξια! τα λεω να τα ακουω και εγω βεβαια αλλα στο ευχομαι ολοψυχα και σ εσενα και σ ολες τις μανουλες!!!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, κορίτσια!!
Τι κάνετε; Είχα πολύ καιρό να μπω... Αν και θα πάω την Τρίτη στο γιατρό και θα τον ρωτήσω, ρωτάω και εσάς... Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έπινα φυλλικό οξύ και σίδηρο μαζί το πρωί πριν φάω. Αυτό κάνω και τώρα. Σήμερα το είπα σε μια φίλη και μου είπε ότι δεν πρέπει, αλλά πρέπει να τα παίρνω χωριστά. Εσείς τι κάνετε;

rita_ki

rita_ki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
k μεις εχτες πηγαμε γιατρο , ολα συνεχιζουν καλα δοξα το θεο !
ραντεβου με το σπορι αρχες απριλη που θα κανω την αυχενικη !
για να δουμε θα μαθει καμια φυλο Very Happy
τα καλυτερα αποτελεσματα ευχομαι σε ολες !

Aurora

Aurora
mariabel έγραψε:Γεια σας, κορίτσια!!
Τι κάνετε; Είχα πολύ καιρό να μπω... Αν και θα πάω την Τρίτη στο γιατρό και θα τον ρωτήσω, ρωτάω και εσάς... Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έπινα φυλλικό οξύ και σίδηρο μαζί το πρωί πριν φάω. Αυτό κάνω και τώρα. Σήμερα το είπα σε μια φίλη και μου είπε ότι δεν πρέπει, αλλά πρέπει να τα παίρνω χωριστά. Εσείς τι κάνετε;

Μαζί μαζί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα άλλωστε υπάρχουν και πολλά σκευάσματα εγκυμοσύνης που περιέχουν και τα δύο μαζί (όπως το ferrumfolic)που είναι συνδυασμός συδήρου με φυλλικό οξυ

marianthi_m

marianthi_m
Γεια και από μας! Τη Πέμπτη είδαμε το μικρούλη! κουνιόταν πολύ! Χάρηκα απίστευτα που είναι καλά! Τώρα πάμε 29/3 για αυχενική...
Έχει αρχίσει να πετάει κ λίγο η κοιλίτσα...

Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας! Very Happy

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 13 215994

http://www.creativebeez.gr

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εγω ειμαι στη 10 εβδομαδα κ δε παιρνω φολικο ουτε σιδηρο! Μου ειπε ο γιατρος οτι γενικα δε δινει συμπληρωματα ευκολα... Εσεις ολες παιρνετε;

marianthi_m

marianthi_m
Εγώ παίρνω filicine κάθε μεσημέρι πριν το φαγητό. Φαντάζομαι θα μου δώσει σίδηρο στην επόμενη επίσκεψη γιατί έκανα λίγη αναιμία... έχεις κάνει ανάλυση αίματος? Το φολικό οξύ το παίρνω γιατί προφυλάσσει γενικά το έμβρυο...
Πάντως στην πρώτη εγκυμοσύνη μου, στο 1ο τρίμηνο δεν έπαιρνα τίποτα. Μετά τη 13η εβδομάδα μου έδωσε σίδηρο, φολικό και ασβέστιο.
Λογικά μετά την αυχενική διαφάνεια θα σου τα χορηγήσει...

http://www.creativebeez.gr

Aurora

Aurora
Παίρνω φυλλικό οξύ κάθε πρωί.
Έπαιρνα και προγεστερόνη λόγω επαπειλούμενης εγκυμοσύνης αλλά το σταμάτησα την προηγούμενη εβδομάδα.
Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου έδωσε σίδηρο το τελευταίο τρίμηνο μόνο.

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι εκανα αναλυση αιματος και ηταν καλες γενικα οι εξετασεις... Απ' οτι καταλαβα μαλλον θα μου τα χορηγησει αργοτερα...

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Γεια σας, κορίτσια!!

το σίδηρο και γω μαζι με φυλλικο το περνω, το ασβεστιο που θα πάρουμε αργότερα δεν κανει να το παίρνουμε με το σίδηρο μαζι θελει 3-4 ώρες διαφορά

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:Εγώ παίρνω filicine κάθε μεσημέρι πριν το φαγητό. Φαντάζομαι θα μου δώσει σίδηρο στην επόμενη επίσκεψη γιατί έκανα λίγη αναιμία... έχεις κάνει ανάλυση αίματος? Το φολικό οξύ το παίρνω γιατί προφυλάσσει γενικά το έμβρυο...
Πάντως στην πρώτη εγκυμοσύνη μου, στο 1ο τρίμηνο δεν έπαιρνα τίποτα. Μετά τη 13η εβδομάδα μου έδωσε σίδηρο, φολικό και ασβέστιο.
Λογικά μετά την αυχενική διαφάνεια θα σου τα χορηγήσει...

εμενα μου ειχε δωσει φυλλικο οξυ απο την πρωτη μερα καθυστερησεις πριν παω να με δει.ειναι σημαντικο γιατι προφυλασσει γενετικα προβληματα. σίδηρο στην πρωτη εγκυμοσύνη το πειρα στον 6. τώρα μου ειπε να το παρω νωρίς γιατι ειχα φερριτινη μονο 6

mariabel

mariabel
Κορίτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Ωραία! Και εγώ μαζί τα παίρνω και θα συνεχίσω. Το ξέρω για το ασβέστιο. Θέλει τουλάχιστον 2 ώρες διαφορά από το σίδηρο. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έπαιρνα μόνο ένα σίδηρο την ημέρα και το ασβέστιο το έπαιρνα το βράδυ. Λένε ότι είναι καλύτερο για να το απορροφήσει ο οργανισμός όλο το βράδυ.
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις σας! Φιλιά πολλά!

Deb

Deb
Γεια σας κορίτσια!!!Κι εγώ το filicine το παίρνω πριν να μείνω έγκυος και ο γιατρός μου είπε να το παίρνω μέχρι να σταματήσει ο θηλασμός!Επίσης πέρνω και προγεστερόνη που από τον 1ο μήνα και θα την σταματήσω την 14η εβδομάδα!!!Την Τρίτη θα πάμε για αυχενική διαφάνεια!!!Πεθαίνω από την αγωνία!!!Μακάρι να είναι όλα καλά και να καταφέρουμε να δούμε και το φύλο!!!Δεν αντέχω να περάσω άλλα!!!Εύχομαι σε όλες να δείτε σύντομα τα μπεμπάκια σας και να σας "χαιρετάνε" από την κοιλίτσα σας!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 13 531909

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαιρετώ ολα τα κορίτσια με ενα γλυκό φιλάκι. Χαίρομαι που βλέπω καλά νέα. Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουν αυχενική.Εγω σίδερο πίνω 2,ενα πρωί κι ενα βραδύ το ίδιο και φολικο ο αιματοκρίτης μου ηταν 30 και τώρα 31.7 με βοήθησαν πολυ.

giota1977

giota1977
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΚΑΛΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 3 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ

My Stick Family from WiddlyTinks.com

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια......
εμένα μου τα έδωσε όλα μαζί μετά την αυχενική...από την αρχή έπαιρνα και εγώ μόνο Filichine....!!!!Κ πλέον μου έχει πει να παίρνω σίδηρο και Filichine μαζί....το πρωί το απόγευμα ασβέστιο και μετα απο κάνα 2ωρο τουλάχιστον σίδηρο πάλι...Μαγνήσιο απο το τέταρτο μήνα μου είπε....να το ξεκινήσω...!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλημερα!!! Κατι ασχετο λιγο αλλα... Οι κοιλιτσες σε τι φαση βρισκονται;;; Εγω ειμαι αδυνατη γενικα κ η κοιλια μου μπορω να πω οτι φαινεται!! Δεν ειναι πολυυυυ νωρις ;;;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο μενα!!!!!!τι κανετε?

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Εγω σήμερα θα πάω για αυχενικη. Και εμένα ο ΓΙΑΤΡΟΣ μέχρι τώρα μου έδωσε μόνο φιλισιν αλλα σήμερα θα μου δώσει και τα υπόλοιπα απο ότι θυμάμαι και στην πρώτη εγγυμωσυνη έτσι είχε γίνει. εύχομαι σε όλες μας καλα αποτελέσματα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012!!! - Σελίδα 13 654316

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσαρες μου!!!Χαιρομαι που ολες ειμαστε καλα!!!
Ιοκαστη δεν ειναι καθολου νωρις.Ειδικα που εισαι αδυνατη μπορεις πιο ευκολα να το καταλαβεις.εγω ειμαι παχουλη και κοιλια ειχα ανεκαθεν.Τωρα νομιζω οτι ελαχιστα μεγαλωσε γιατι ενω κιλα δεν εχω παρει η κοιλια ειναι λιγο παραπανω πρησμενη.

Καλημερα σοφουλι Smile

ΛΙζακι περιμενωωωωω με αγωνια τα καλα αποτελεσματα!!!!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κι απο μένα. Εμένα η κοιλίτσα είναι πολύ μικρή ακόμα και δεν φαίνομαι οτι ειμαι έγκυος, μόνο αυτοί που με ξέρουν το καταλαβαίνουν. Θέλω να κάνω μια ερώτηση,το μαγνήσιο πόσες φορές την ημέρα το πίνουμε;εγω 3 φορές μου είπε ο γυναικολόγος οτι η το πίνω 3 φορές η δεν χρειάζεται να το παίρνω καθόλου.Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έπινα στην αρχή 2 χάπια και οσο μεγάλωνε η εγκυμοσύνη έπινα περισσότερα έφτασα τα έξι 2 πρωί 2 μεσημέρι 2 βράδυ, τώρα μου λέει η πίνεις 6 η τίποτα εχω μπερδευτεί. Εσείς πόσα πίνετε;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις