101 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Τρι Φεβ 07, 2012 10:34 pm
Kastallia
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλε κοιμαστε ακομα ξυπνηστε ...stefanakos έγραψε:καλημερα εχθες με επιασε το ψυχολογικο μου με το θεμα των κιλων, αι σιχτιρι βαρεθηκα πια να εχω ως προτυπο το σωμα μοντελου, αυτη ειμαι με τις καμπυλες μου και σε οποιον αρεσω. σημερα εχω αλλη διαθεση, να δω ποτε θα στεγνωσουν τα ρουχα θελω να απλωσω και αλλα και να βαλω και αλλο πλυθντήριο , να φανταστειτε τα ρουχα απο την παρασκευη που εφυγα ειναι ακομα καποια στην απλωστρα δεν εχουν στεγνωσει ακομα, αυτα σας ζαλισα.
stefanakos έγραψε:καλε κοιμαστε ακομα ξυπνηστε ...stefanakos έγραψε:καλημερα εχθες με επιασε το ψυχολογικο μου με το θεμα των κιλων, αι σιχτιρι βαρεθηκα πια να εχω ως προτυπο το σωμα μοντελου, αυτη ειμαι με τις καμπυλες μου και σε οποιον αρεσω. σημερα εχω αλλη διαθεση, να δω ποτε θα στεγνωσουν τα ρουχα θελω να απλωσω και αλλα και να βαλω και αλλο πλυθντήριο , να φανταστειτε τα ρουχα απο την παρασκευη που εφυγα ειναι ακομα καποια στην απλωστρα δεν εχουν στεγνωσει ακομα, αυτα σας ζαλισα.
σε ευχαριστω μαρακι για τα καλα σου λογακια, αυτο λεω και εγω τουλαχιστον επειδη προσεχω δεν παω παραπανω.εμεις εχουμε κρυο και που και που ψιλοβροχο.black beauty έγραψε:Γεια σας κοριτσια!
Νινα μην στεναχωριεσαι οι ανθρωποι σου σε αγαπανε για αυτο που κρυβεις μεσα σου!Και να εχουμε λιγα παραπανω δεν χαλασε και ο κοσμος,ετσι σε οποιον αρεσουμε!Εχεις κανει και 2 παιδια,και εγω νομιζω οτι ο οργανισμος μας αλλαζει,το βλεπω και σε εμενα!
Το σημαντικο για μενα ειναι να μεινεις σταθερη σε αυτα που εισαι και να μην πας παραπανω!
Το δε αλλο πολυ σπαστικο που λες! Ολα ειναι πλεον κατασκευασμενα με προτυπο μοντελου που εχει ανορεξια!
Εντωμεταξυ εμεις οι ελληνιδες και αδυνατες να ειμαστε εχουμε καμπυλες,απορω λοιπον γιατι τα περισσοτερα ρουχα ειναι τοσο μα τοσο μικρα!!
Και εγω πεφτω ποτε ποτε ψυχολογικα με τα παραπανω κιλα μου,γιατι ημουν πολυ αδυνατη και με στεναχωρει που δεν μπαινω στα πρωτα μου ρουχα αλλα οκ!Προσπαθω τωρα να κοψω τις λιχουδιτσες γιατι αυτες με καψανε!
Ο αντρας μου με δουλευει,μου λεει κοιτα ποσο μικρο ησουν και τωρα σε μεγαλωσα!Ευτυχως ποτε δεν με εχει κανει να νιωσω ασχημα με τα κιλα μου,ισα ισα που βρισκει πιο πολλα...να πιασει χεχεχ!Αλλα ενταξει και αυτος εχει βαλει μερικα οποτε εμεις μαζι βαζουμε μαζι χανουμε χεχχε!
Αγνοηστε τα κακεντρεχη σχολια,σιγουρα εχουμε αλλα προτερηματα που αυτοι δεν εχουν!
πως ειναι ο καιρος σας σημερα?
μαζι σου και εγω ειμαι αυτης αποψης.black beauty έγραψε:Ναι μωρε με τον καθενα θα ασχολουμαστε?
Οπως λενε ο καθενας βλεπει την καμπουρα του αλλουνου και οχι την δικια του!
Ξερετε πως νευριαζω οταν ακουω να κρινει καποιος εναν αλλο που τυχαινει να ειναι λιγο παχυτερος απο αυτον?τρελαινομαι γιατι τυχαινει και αυτος να μην ειναι μοντελο αλλα επειδη ο αλλος εχει περισσοτερα κιλα απο αυτον του φαινεται τεραστιο ελαττωμα!
Μια φορα συναντησα μια γνωστη του αντρα μου,ελευθερη ακομα ειναι στο ψαξιμο,καλοβαμμενη και χτενισμενη κτλ κτλ.Γυρναει και μου λεει α δεν σε πολυβλεπω...εγω αμα κανω παιδια θα συνεχισω κανονικα την ζωη μου,θα βγαινω θα βαφομαι κτλ κτλ,την κοιταω και της λεω καλα αμα δεν εχεις βοηθεια και μεγαλωνεις μονη σου τα παιδια σου θα δω αν προλαβαινεις να κανεις την ζωη που εκανες!
Δεν το εχετε παρατηρησει?Οι γυναικες απο την στιγμη που κανουμε οικογενεια η τελευταια που μας νοιαζει ειναι ο εαυτος μας και οχι γιατι δεν θελουμε αλλα γιατι εχουμε αλλες προτεραιοτητες(για καποιες αυτο ειναι κατακριτεο).Αντε εσυ να μην εχεις να αφησεις το παιδι σου πουθενα και να εισαι ολοκουραστη απο το ξενυχτι και την ταλαιπωρια και να στην λεει η αλλη γιατι δεν εισαι μακιγιαρισμενη η δεν εχεις βγει απο κομμωτηριο!
Εμενα ομως αυτος ειναι ο τροπος ζωης μου απο την αρχη,και δεν εχω το αγχος μη με δει αβαφτη ο αντρας μου,ουτε με ξεβαμενη ριζα,ειμαι σπιτογατα και μου αρεσει,τι να κανουμε ετσι ειμαι ηρεμη στην ζωη μου!
Ασε που και ετσι με γνωρισε ο αντρας μου και ετσι με αγαπησε,δεν αλλαξα ως προς αυτο!
Μου αρεσει να βλεπω καποιες μαμαδες που ειναι στην πενα αλλα εμενα προσωπικα δεν με εκφραζει,τι να κανουμε!Δεν μου αρεσουν τα πολλα φτιασιδια,δεν μπορω να υποκριθω κατι που δεν ειμαι!
χαχαχα τι με επιασε τωρα?
tatijana έγραψε:
Και στις δυο σας,αν και σας ζηλευω [με την καλη εννοια] που εχετε τετοιες ομορφες οικογενειες,αλλα απ'οτι φαινεται δεν ειμαστε ολες για οικογενεια,καποιες πορευονται μονες στην ζωη τους με τα παιδια τους..Με επιασε το μελο,χαστουκιστε με ΤΩΡΑ..
mama katerina έγραψε:
συμφωνω με τη φιλεναδα μου τη Γεωργια.. δηλαδη που να δεις κι εμενα
elena25 έγραψε:Κάποιοι άνθρωποι έχουν απίστευτα κολλήματα όμως...
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ CASSI ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ 1000ΣΕΙΣ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΕΙΜΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑ Μ ΜΙΝΟΥΒΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣΣΣΣΣcassiani έγραψε:Κοριτσάρες μου καλημέρα σας.Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας.Ακόμα δεν έχω μάθει να χρησιμοποιώ αυτό το πράγμα που απαντάς σε πολλά μηνύματα .Αλλά σας ευχαριστώ όλες μία μία ξεχωριστά. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης