126 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Τετ Φεβ 08, 2012 2:59 am
its a boy
Η ψυχή της παρέας!
vrexei, xionizei o kairos exei mperdeyti.3 meres evrexekai xtes vrady apo vroxi to gyrise sta xionia.pws na min arrwstenei o kosmos me ayto ton kairo
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
περαστικα σου.CHRISLA2216 έγραψε:καλημερα!! χιονιζει αρκετα εδω κ ειναι ωραια να το βλεπεις απο μεσα!
απο χθες ειμαι χαλια, πονανε ολα μου τα κοκαλα, δεν μπορω να κουνηθω, εχω διαρροιες, κ εμετους.. δεν προλαβαινει να γινει καλα ο ενας, αρρωσταινει ο αλλος..
χρονια πολλα κι απο μενα κασσιανη, με υγεια κ καθε ευτυχια!!!!
cassiani έγραψε:Κοριτσάρες μου καλημέρα σας.Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας.Ακόμα δεν έχω μάθει να χρησιμοποιώ αυτό το πράγμα που απαντάς σε πολλά μηνύματα .Αλλά σας ευχαριστώ όλες μία μία ξεχωριστά. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΑ ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΧΤΥΠΑΕΙ ΛΕΣ Κ ΕΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΛΟΞΗΓΚΑΣ)ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩspapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΑ ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΧΤΥΠΑΕΙ ΛΕΣ Κ ΕΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΛΟΞΗΓΚΑΣ)ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
καλημερα μαρινακι ναι το νωρο σσου εχει λοξυγγακι...!!!κι οταν γεννηθει με το καλο,το πρωτο διαστημα θα εχει πολυ συχνα...!!!καλημερα σε ολες σας κασι και μινα πολυχρονες...!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΑ ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΧΤΥΠΑΕΙ ΛΕΣ Κ ΕΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΛΟΞΗΓΚΑΣ)ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
ΠΟΛΥ ΟΥΡΕΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥ ΟΥΡΕΩΩΩΩΩdesT έγραψε:Πως σας φαίνεται το καινούριο μου τικεράκι;
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩspapastamou έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΧΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΑ ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΧΤΥΠΑΕΙ ΛΕΣ Κ ΕΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΛΟΞΗΓΚΑΣ)ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ
καλημερα μαρινακι ναι το νωρο σσου εχει λοξυγγακι...!!!κι οταν γεννηθει με το καλο,το πρωτο διαστημα θα εχει πολυ συχνα...!!!καλημερα σε ολες σας κασι και μινα πολυχρονες...!!!
desT έγραψε:Πως σας φαίνεται το καινούριο μου τικεράκι;
spapastamou έγραψε:desT έγραψε:Πως σας φαίνεται το καινούριο μου τικεράκι;
εισαι εγκυος;;;;;;;;;;;;;;δεσποινακι μου μπραβοοοοοοοοο
ΑΧ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥspapastamou έγραψε:desT έγραψε:Πως σας φαίνεται το καινούριο μου τικεράκι;
εισαι εγκυος;;;;;;;;;;;;;;δεσποινακι μου μπραβοοοοοοοοο
stefanakos έγραψε:καλημερα εχθες με επιασε το ψυχολογικο μου με το θεμα των κιλων, αι σιχτιρι βαρεθηκα πια να εχω ως προτυπο το σωμα μοντελου, αυτη ειμαι με τις καμπυλες μου και σε οποιον αρεσω. σημερα εχω αλλη διαθεση, να δω ποτε θα στεγνωσουν τα ρουχα θελω να απλωσω και αλλα και να βαλω και αλλο πλυθντήριο , να φανταστειτε τα ρουχα απο την παρασκευη που εφυγα ειναι ακομα καποια στην απλωστρα δεν εχουν στεγνωσει ακομα, αυτα σας ζαλισα.
athina24 έγραψε:mama katerina έγραψε:
συμφωνω με τη φιλεναδα μου τη Γεωργια.. δηλαδη που να δεις κι εμενα
καλε τι να δει απο σενα....εγω και εσυ ειμαστε μια κατηγορια μονες μας!!!!!σε οποιον αρεσουμε!!!!!
Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!τι κανετε??
mamavivo έγραψε:KALHMERA ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΠΗΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Τετ Φεβ 08, 2012 3:54 am, 1 φορά
mamavivo έγραψε:διαβαζω ειδησεις και εχω πεσει ψυχολογικα.Τι θα γινει γαμωτο?καταστραφηκαμε σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα ...αδιανοητο.
νιωθω ενα αγχος ενα σφιξιμο απιστευτο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης