376 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Τετ Φεβ 08, 2012 3:39 pm
bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καμια συνταγη για μπακλαβα υπάρχει;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natali-maria έγραψε:mariannita έγραψε:edo eimai natali maria kai den anexomai apo kanena na me apokale troll.an exeis esy ta psixologika sou den tha ta pliroso ego pou stin teliki den sou apifthina kan to logo.
Που είσαι ρε αγαπούλα?Την κουκούλα μην ξεχάσεις !!!
Καλά δεν είσαι τρόλ..Είσαι fake χρήστης!!!Ευχαριστημένη τώρα?Δεν θα μαλώσουμε για αυτό !!!
mariannita έγραψε:kopela mou gia na to sinexizeis eisai axia tis tixis sou.den xero an eisai manoula,pantos eisai poli argosxoli
mariannita έγραψε:se poio melos anaferai?mporei na einai ontos sigkenis mou
bell έγραψε:καμια συνταγη για μπακλαβα υπάρχει;
bell έγραψε:για γαλακτομπούρεκο;;;;;;;;;;
για σάμαλι;
για σάμαλι;
για σάμαλι;
mariannita έγραψε:natali-mariamariannita έγραψε:kopela mou gia na to sinexizeis eisai axia tis tixis sou.den xero an eisai manoula,pantos eisai poli argosxoli
mariannita έγραψε:e kala den tha to kano kai skopo tis zois mou.arketa asxolithika.kalinixta sou eugenestato plasma.tha sas do avrio
mariannita έγραψε:e kala den tha to kano kai skopo tis zois mou.arketa asxolithika.kalinixta sou eugenestato plasma.tha sas do avrio
valerakievelinaki έγραψε:bell έγραψε:για γαλακτομπούρεκο;;;;;;;;;;
για σάμαλι;
γαλακτομπουρεκο-εγω-και-μαλιστα-θεικο!!!
ioanna85 έγραψε:Παρακολουθω ολο τον χαμο σιωπηλα και αυτο που εχω να πω ειναι....θελω κι εγω τη συνταγη της μηλοπιτας!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
bell έγραψε:ioanna85 έγραψε:Παρακολουθω ολο τον χαμο σιωπηλα και αυτο που εχω να πω ειναι....θελω κι εγω τη συνταγη της μηλοπιτας!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ναι , θα σας τη γραωψ το συντομοτερο..
black beauty έγραψε:τι εννοεις Ναταλι?για πες
Κατσε Βαρβαρα να αντιγραψω την συνταγη στις σημειωσεις γιατι θα χαθει εδω μεσα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης