401 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Τετ Φεβ 08, 2012 4:22 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δεν φαίνομαι on line?Αφου με βλέπω ον!!Τι γίνετε ρε π@#%##@τη μου?Με βλέπετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
[b]black beauty έγραψε:οχι βρε εσυ τον εαυτο σου τον βλεπεις online εμεις ομως εσενα οχι!
(για πλακα το λες?)
desT έγραψε:Πως σας φαίνεται το καινούριο μου τικεράκι;
Ευάκι έγραψε:pusi έγραψε:stefanakos έγραψε:ειμαι η ΝΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ , ΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ. ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!
εαν εσυ εισαι αυτη στην φωτο χμμμμ,10,καλα το λες,χωρις παρεξηγηση
τι βλεπουν τα ματακια μου και δε πετιουνται εξω?με 5 μηνυματα στο φορουμ και χωρις καν μια καλημερα μας ειπε και ποσα κιλα θελουμε να χασουμε...με 10 μηνυματα θα μας δειρει?τι θα μας κανει............
δε παμε καλα μου φαινεται......
αλικακι έγραψε:desT έγραψε:Πως σας φαίνεται το καινούριο μου τικεράκι;
Πολλά,πολλά συγχαρητήρια Δεαποινάκι!!!!Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!Ευάκι έγραψε:καλημερα αλικακι αυτος ο γιος μου δεν ξυπνα με τιποτα παω να τον ξαναξυπνησωpusi έγραψε:stefanakos έγραψε:ειμαι η ΝΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ , ΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ. ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!
τι βλεπουν τα ματακια μου και δε πετιουνται εξω?με 5 μηνυματα στο φορουμ και χωρις καν μια καλημερα μας ειπε και ποσα κιλα θελουμε να χασουμε...με 10 μηνυματα θα μας δειρει?τι θα μας κανει............
Ε,όχι δεν πάμε καλά!!!!Επιεικώς απαράδεκτη...
Νίνα μου,μην αγχώνεσαι κούκλα μου...μια χαρά είσαι!!!!
Καλημέρα σε όλες!!!!!
Πήρα επιτέλους ηλεκτρονικό τσιγάρο!!!Για να δούμε....
αλλου για αλλου τα εγραψα , λεω αυτος ο γιος μου δεν ξυπνα με τιποτα καλημερα αλικακιstefanakos έγραψε:αλικακι έγραψε:desT έγραψε:Πως σας φαίνεται το καινούριο μου τικεράκι;
Πολλά,πολλά συγχαρητήρια Δεαποινάκι!!!!Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!Ευάκι έγραψε:καλημερα αλικακι αυτος ο γιος μου δεν ξυπνα με τιποτα παω να τον ξαναξυπνησωpusi έγραψε:stefanakos έγραψε:ειμαι η ΝΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ , ΜΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ. ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!
Ε,όχι δεν πάμε καλά!!!!Επιεικώς απαράδεκτη...
Νίνα μου,μην αγχώνεσαι κούκλα μου...μια χαρά είσαι!!!!
Καλημέρα σε όλες!!!!!
Πήρα επιτέλους ηλεκτρονικό τσιγάρο!!!Για να δούμε....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης