476 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Πεμ Φεβ 09, 2012 5:16 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σας!Τι κάνετε ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
didumomama έγραψε:Σήμερα η μανούλα μου έχει γενέθλια!!!!!!!
KRISTI 1 έγραψε:αχ δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις..πως θα ειναι δλ?mama katerina έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια,εχει καμια σας 2 παιδια αλλα ενα παιδικο δωματιο?και τι κανατε?βαλατε κουκετες?
εγω εχω 2 κοριτσια και τα εχω σε ενα δωματιο..βεβαια ακομη ειναι μωρο η μικρη αλλα θελω κι εγω να βαλω κουκετα οχι ομως απο αυτες τις συνιθισμενες θελω να εχει και διαδρομο απο πισω και απο κατω ακριβως τα γραφεια τους.. αυτο κοστιζει αλλα αξιζει γιατι θα εχουν χωρο στο δωματιο
black beauty έγραψε:Ποπη με το καλο!
Οσο για τον Βαλεντινο που λετε ναι ειναι πιο πολυ για εμπορικους λογους αλλα δεν θα πω και τιποτα για αυτους που το γιορταζουν εκεινη την μερα πιο ιδιαιτερα!!!
Ρε κοριτσια μηπως μας εχουνε ψεκασει τιποτα ολοι ειναι αρρωστοι εδω μεσα και γυρω μου,τι γινεται βρε παιδια?
ελεος
KRISTI 1 έγραψε:και να ρωτησω και κατι αλλο...ειμαι εγκυουλα και σιγα σιγα θα φτιαξω το παιδικο.τι να κανω,να το φτιαξω απο τωρα μια και καλη σαν κανονικο παιδικο δλ να ειναι ετοιμο και για οταν μεγαλωσει και απλα να εχω και την κουνια εκει η να κανω απλα μονο το "βρεφικο" δωματιο και οταν μεγαλωσει το ξαναφτιαχνω?απλα σκεφτομαι οτι θα ειναι πιο πολλα λεφτα αν το ξαναφτιαξω...ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω..ααα!και αν το φτιαξω για πιο μεγαλα παιδια απο τωρα να προνοησω για 2 παιδια?
natali-maria έγραψε:Καλησπέρα σας!Τι κάνετε ?
KRISTI 1 έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:αχ δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις..πως θα ειναι δλ?mama katerina έγραψε:KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια,εχει καμια σας 2 παιδια αλλα ενα παιδικο δωματιο?και τι κανατε?βαλατε κουκετες?
εγω εχω 2 κοριτσια και τα εχω σε ενα δωματιο..βεβαια ακομη ειναι μωρο η μικρη αλλα θελω κι εγω να βαλω κουκετα οχι ομως απο αυτες τις συνιθισμενες θελω να εχει και διαδρομο απο πισω και απο κατω ακριβως τα γραφεια τους.. αυτο κοστιζει αλλα αξιζει γιατι θα εχουν χωρο στο δωματιο
να δες εδω..αυτη μαρεσει...
http://www.patris.com.gr/products_det.asp?Products_ID=1031&Cat_ID=25&MasterCats_ID=8
[/quote α ευχαριστω!πολυ ομορφα!
natali-maria έγραψε:Βαρβάρα τρελαίνομαι για Λαλεζα !!!!Και γενικά για ηπειρώττικα δημοτικά !!!
mama katerina έγραψε:
καλα κοριτσαρα! πριν μιση ωρα ηρθε ο αντρουλης και ετοιμαζομαι για ξυλο!
valerakievelinaki έγραψε:εγω-εχω-υπερυπερυπερενταση!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
εγω να δουμε ποτε θα κανω αυτο το σουφλε,λεω για του βαλεντινου!!
λοιπον να κανετε ησυχια γιατι θα παω για υπνο.βασικα θελω να κατσω,αλλα ο αντρας μου φωναζει"καθε μερα στις 2 κοιμασαι" και θα με δειρει παλι.δεν μπορω ρε κοριτσια αλλο,κουρκουτιανε το μυαλο μου.
black beauty έγραψε:ρε κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε?
τις προαλλες μπαινω στην σελιδα στο fb και πεφτω σε μια αναρτηση που ελεγε για 2 κοπελες δημοσιογραφους και φρικαρα,και λεω τι στο καλο!Ηταν εντωμεταξυ η ιδια μερα που ειδα τις 2 κυριες που αναφερει η κατερινα,αλλα εκει ελεγαν αλλα ονοματα!
Kastallia έγραψε:Tην pusi την εχετε ξαναδει;;;Και το ψευδωνυμο μου κανει για χυδαιο και τα γραφομενα της μου δημιουργουν απορια.
didumomama έγραψε:Καλημέρα όλη μέρα!!!! (με την ώρα μου)
Επειδή πολλά τρολάκια μαζευτήκανε, είπα να ακολουθήσω το παράδειγμα των κοριτσιών και να βγάλω την φωτογραφία των ζουζουνιών μου και να βάλω τους αγαπημένους μου Dean και Sam από το Supernatural!!!!!Αν δεν το έχετε δει, δείτε το...είναι απλά υπέροχο!!!!Άσχετο....
didumomama έγραψε:Σήμερα η μανούλα μου έχει γενέθλια!!!!!!!
athina24 έγραψε:didumomama έγραψε:Καλημέρα όλη μέρα!!!! (με την ώρα μου)
Επειδή πολλά τρολάκια μαζευτήκανε, είπα να ακολουθήσω το παράδειγμα των κοριτσιών και να βγάλω την φωτογραφία των ζουζουνιών μου και να βάλω τους αγαπημένους μου Dean και Sam από το Supernatural!!!!!Αν δεν το έχετε δει, δείτε το...είναι απλά υπέροχο!!!!Άσχετο....
φοβερη σειρα!!!!αλλα επειδη δεν μπορω να τη δω το βραδυ....θελω να την κατεβασω.....didumomama έγραψε:Σήμερα η μανούλα μου έχει γενέθλια!!!!!!!
να την χαιρεσαι!!!!!!
τι κανετε κοριτσακια??κρυο!!!!!κρυο!!!!και εμεις τρωμε φραουλες!!!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ξεχασα και την παραπονιαρα της παρεας.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΤΑΛΑΚΙ!!!
natali-maria έγραψε:[color=blue]
Αθηνούλα και εσύ βλαχούδα ?
natali-maria έγραψε:Δεν μπορώ άλλο με αυτα που διαβάζω !!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλε αθηνα που τις βρηκες τις φραουλες?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης