501 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Πεμ Φεβ 09, 2012 6:44 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
αυτο λατρευω!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
chicken έγραψε:Απο τι φτιάχνεται η σουμάδα? (Έχει γούστο να είναι εύκολη και να εκτεθώ )
andith έγραψε:
Η σουμάδα είναι από πικραμύγδαλο!Εδω στη Κύπρο πουλάνε μπουκαλια συμπυκνωμένο κ βάζεις λίγο σε μια κούπα και νεράκι βραστο κ βουαλα!έτοιμη η σουμάδα!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Πεμ Φεβ 09, 2012 6:51 am, 1 φορά
chicken έγραψε:Thanks Black Beauty, Ωχ, υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βρώ?
Αν δε βρώ πάντως θα φκιάξω μόνη μου! Αμέ!
Btw, τι το θελα και πάτησα Play? αφου είδα τον τίτλο.... μα μέρα μεσημέρι κλαρίνο?
athina24 έγραψε:chicken έγραψε:Thanks Black Beauty, Ωχ, υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βρώ?
Btw, τι το θελα και πάτησα Play? αφου είδα τον τίτλο.... μα μέρα μεσημέρι κλαρίνο?
σνομπαρουμε?σνομπαρουμε?!!!!!
ΝΑ ΤΗΝ χαιρεσαι μικρη μου ...didumomama έγραψε:Ευχαριστώ Γεωργία μου!!!!
elena25 έγραψε:Γεια σας κόρες! Τι κάνετε; Περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλικα!
Δε συμφωνώ με αυτά που λέτε για τη γιορτή των ερωτευμένων. Αν το πάρουμε έτσι όλες οι γιορτές έχουν πια γίνει κάπως έτσι. Και δεν το παίρνω ότι μία μέρα μόνο δείχνουμε τον έρωτά μας και την αγάπη μας. Απλά αυτή η μέρα είναι μια γιορτή, όπως και η ονομαστική μας. Το όνομά μας το έχουμε όλο το χρόνο αλλά το γιορτάζουμε μία συγκεκριμένη μέρα. Όπως και τις παγκόσμιες ημέρες. Και δεν είναι ανάγκη να κάνεις τρελά δώρα. Ένα τριαντάφυλλο ή μια σοκολάτα είναι υπέραρκετά. Κάτι συμβολικό. Δεν είναι ανάγκη να τα κοροϊδεύουμε και να λέμε ότι είναι βλακείες.
mama katerina έγραψε:
εφτασες κοριτσουδι???
valerakievelinaki έγραψε:στην-κατσαρολα:6-ποτηρια-γαλα-1-ποτηρι-ζαχαρη-1-ποτηρι-σιμιγδαλι-ψιλο-3-βανιλιες-και-1-βαρβατη-κουταλια-βουτυρο!τα-βαζεις-ολα-ανακατευεις-καλακαι-ΜΕΤΑ-αναβεις-την-εστια!οταν-πηξει-και-λιωσει-το-βουτυρο-αποσυρεις-και-ριχνεις-μεσα-4-αυγα-χτυπημενα-ελαφρα-και-ανακατευεις-πολυ-γρηγορα-και-δυνατα!!!στρωνεις-τα-φυλλα-στο-ταψι-μισα-πανω-μισα-κατω-βουτυρωνοντας-τα-λαο-ψηνεις-στους-170-για-1-ωρα!!πριν-το-ψυσιμο-χαραζεις-καινα-θυμασαι-την-ωρα-που-θα-βαλεις-τα-αυγα-να-ανακατευεις-πολυ-γρηγορα!!!!πταν-ψηθει-ετοιμαζεις-συροπι-3-ποτηρια-ζαχαρη-2-ποτηρια-νερο-και-το-περυχινεις!!ειναι-ευκολο-και-αποκλειετε-να-μην-το-πετυχεις!!
elena25 έγραψε:Γεια σας κόρες! Τι κάνετε; Περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλικα!
Δε συμφωνώ με αυτά που λέτε για τη γιορτή των ερωτευμένων. Αν το πάρουμε έτσι όλες οι γιορτές έχουν πια γίνει κάπως έτσι. Και δεν το παίρνω ότι μία μέρα μόνο δείχνουμε τον έρωτά μας και την αγάπη μας. Απλά αυτή η μέρα είναι μια γιορτή, όπως και η ονομαστική μας. Το όνομά μας το έχουμε όλο το χρόνο αλλά το γιορτάζουμε μία συγκεκριμένη μέρα. Όπως και τις παγκόσμιες ημέρες. Και δεν είναι ανάγκη να κάνεις τρελά δώρα. Ένα τριαντάφυλλο ή μια σοκολάτα είναι υπέραρκετά. Κάτι συμβολικό. Δεν είναι ανάγκη να τα κοροϊδεύουμε και να λέμε ότι είναι βλακείες.
black beauty έγραψε:
ωχ ωχ η κορη μου μερακλωσε παλι μου λεει βαλε και αλλο βαλε....
natali-maria έγραψε:athina24 έγραψε:chicken έγραψε:Thanks Black Beauty, Ωχ, υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βρώ?
σνομπαρουμε?σνομπαρουμε?!!!!!
Εεεεεεεεεεεε?Εεεεεεεεεεεεε ?[b]
black beauty έγραψε:
συμφωνω...απλα ξερεις καποιοι το εκμεταλευονται ολο αυτο για το πως να μας παρουν λεφτα....
KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια,εχει καμια σας 2 παιδια αλλα ενα παιδικο δωματιο?και τι κανατε?βαλατε κουκετες?
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:
εφτασες κοριτσουδι???
Τώωωωωωρα.. Από τις 10 το πρωί!
Εσύ είσαι καλύτερα;; Οι μικρές;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης