626 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Πεμ Φεβ 09, 2012 11:20 pm
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="αλικακι"]
καλημερα αλικη να τον χαιρεσαι, θελει προσοχη να τα κρυβεις, εγω τι ειχα παθει, ειχα παει επισκεψη και εκει ειχαν ενα σκυλι και σε κλασματα δευτερολεπτου πηγε και εβαλε στο στομα την τροφη του σκυλου, ευτυχως τον ειδα εγκαιρως και του το εβγαλα απο το στομα.mama katerina έγραψε:αλικακι έγραψε:
Καλημέρα σε όλες!!!!!
Πήρα επιτέλους ηλεκτρονικό τσιγάρο!!!Για να δούμε....
καλη αρχη Αλικακι ελπιζω να σου αρεσει και να το κοψεις το ρημαδο τσιγαρο..
Σ'ευχαριστώ,Κατερίνα μου!!!Μ'αρέσει και ήδη έχω ελαττώσει πολύ το κανονικό αλλά τώρα που παρήγγειλα υγρό με νικοτίνη θα το κόψω τελείως!!!elena25 έγραψε:
Δε συμφωνώ με αυτά που λέτε για τη γιορτή των ερωτευμένων. Αν το πάρουμε έτσι όλες οι γιορτές έχουν πια γίνει κάπως έτσι. Και δεν το παίρνω ότι μία μέρα μόνο δείχνουμε τον έρωτά μας και την αγάπη μας. Απλά αυτή η μέρα είναι μια γιορτή, όπως και η ονομαστική μας. Το όνομά μας το έχουμε όλο το χρόνο αλλά το γιορτάζουμε μία συγκεκριμένη μέρα. Όπως και τις παγκόσμιες ημέρες. Και δεν είναι ανάγκη να κάνεις τρελά δώρα. Ένα τριαντάφυλλο ή μια σοκολάτα είναι υπέραρκετά. Κάτι συμβολικό. Δεν είναι ανάγκη να τα κοροϊδεύουμε και να λέμε ότι είναι βλακείες.
Συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου,Έλενα!!Είναι μια γιορτή και τίποτα παραπάνω..όπως όλες οι γιορτές!
Καλημέρα σε όλες!!Νίνα και Βιβήκα περαστικά σας!!!
Κορίτσια,χθες η μέρα ήταν εφιάλτης...ο μικρός μου μάσησε καπνό από τσιγάρο...του το έβγαλα όλο από το στόμα και μετά από συννενόηση με τον παιδίατρο δεν τον πήγα για πλύση στομάχου.Κόλαση ,σας λεω!!
Ευτυχώς α μικρός,λεπτά αργότερα ήταν μια χαρά και όπως εξακολουθεί να είναι...ουφφφφφφφ!!!!!
Ήθελα να μπω να σας τα πω για συμπαράσταση αλλά τα δάχτυλά μου...δεν κουνιόντουσαν!!Έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου...μόνο αυτό σας λέω!!!
Και γιορτάζει και σήμερα το ψιχουλάκι μου!!!!!