651 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Παρ Φεβ 10, 2012 12:36 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Α καλε τωρα θυμηθηκα εχω και μια γνωστη μου απο Ροδο και εχει παρει και αυτη Κρητικο!!!Μενουν και αυτοι Κρητη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
manoula_24xr έγραψε:Κασταλια κ συ Κρητη???Ε δν γινεται τοτε τωρα που θαρθω να κανονισουμε να βρεθουμε για ενα καφεδακι εστω!!!
Μακαρι να μπορεσουμ ναρθουμε!!!
Για την Ροδο ουτε γω την αλλαζω..Δν θα ηθελα να μεινω μονιμα πουθενα,θελω να γνωρισω την ελλαδα,αλλα για λιγο,μονιμα θελω εδω,ειδικα στο σπιτακι μου,εχω θεα την Καλλιθεα κι το Σαν γουινγκ αν θυμαστε,κι το χειμωνα μαρεσει που την βλεπω φουρτουνιασμενη.
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΣΤΕ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.
δυσκολη μερα ,ειμαι χαλια και ειμαι στην δουλεια με αντιβιωση.
κοψανε και το καλοριφερ χτες και παγωσαμε στο σπιτι .Δεν εχει λεει αποθεματικο για να βαλει..Τον "ήπιαμε "
ναταλια στραβωθηκα ρε τι γραφεις?
κιτρινο?μα κιτρινο?
manoula_24xr έγραψε:Κασταλια κ συ Κρητη???Ε δν γινεται τοτε τωρα που θαρθω να κανονισουμε να βρεθουμε για ενα καφεδακι εστω!!!
Μακαρι να μπορεσουμ ναρθουμε!!!
Για την Ροδο ουτε γω την αλλαζω..Δν θα ηθελα να μεινω μονιμα πουθενα,θελω να γνωρισω την ελλαδα,αλλα για λιγο,μονιμα θελω εδω,ειδικα στο σπιτακι μου,εχω θεα την Καλλιθεα κι το Σαν γουινγκ αν θυμαστε,κι το χειμωνα μαρεσει που την βλεπω φουρτουνιασμενη.
valerakievelinaki έγραψε:καλημερα σας ! τι κανετε ;; εισαστε καλα η να βαλω τις φωνες ;;; μαρακι πολυ συνθηματικο το τραγουδι σου !!
ναταλια ....χμ ! μηπως τελικα εισαι και εσυ τσιγγανακι ;;; γιατι εχει κληρονμικο χαρισμα ! αν δεν εχεις πεσει μεσα σε αυτο που μου ελεγες εισαι ετοιμη να πεσεις με βουτια !!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΕΣΤΕ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ
natali-maria έγραψε:[color=darkblue][color=blue][color=blue]Καλημέρα κοπέλες!!!Τι κάνετε ?
Αλικάκι να τον χαίρεστε τον κούκλο σας !!!!
natali-maria έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:καλημερα σας ! τι κανετε ;; εισαστε καλα η να βαλω τις φωνες ;;; μαρακι πολυ συνθηματικο το τραγουδι σου !!
ναταλια ....χμ ! μηπως τελικα εισαι και εσυ τσιγγανακι ;;; γιατι εχει κληρονμικο χαρισμα ! αν δεν εχεις πεσει μεσα σε αυτο που μου ελεγες εισαι ετοιμη να πεσεις με βουτια !!
Χαχχαχα!Βαρβαρούλα μου λές ?Πολύ ταιριάζουμε εμείς ρε παιδάκι μου !!!!Με βουτιά ε ?
Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!!!!!χρονια πολλα στις-στους εορταζοντες!!!!!αλικακι να χαιρεσαι τον παιδαρο σου!!!ειμαι τοσο χαρουμενη σε αντιθεση με οσα γινονται γυρω μας!!!
εχθες κοιμιζα στην αγκαλια μου την ανιψια μου (σχεδον 3 μηνων) και το σπορακι μου κλωτσουσε!!!!!!!!!!υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια???ετοιμαζουμε και βαφτιση τωρα και ειμαστε ολο χρωματα-γλυκα-κουφετα!!!!!!!!!!τι ωραια!!!!!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!!!!!χρονια πολλα στις-στους εορταζοντες!!!!!αλικακι να χαιρεσαι τον παιδαρο σου!!!ειμαι τοσο χαρουμενη σε αντιθεση με οσα γινονται γυρω μας!!!
εχθες κοιμιζα στην αγκαλια μου την ανιψια μου (σχεδον 3 μηνων) και το σπορακι μου κλωτσουσε!!!!!!!!!!υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια???ετοιμαζουμε και βαφτιση τωρα και ειμαστε ολο χρωματα-γλυκα-κουφετα!!!!!!!!!!τι ωραια!!!!!!!!!!!!
black beauty έγραψε:
Αδερφουλα μου καλως ηρθες στο παρεακι μας,ειμαστε λιγο τρελες εδω μεσα αλλα θα μας συνηθισεις!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης