826 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Παρ Φεβ 10, 2012 9:29 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχχα martina!!!Μπραβο σου νοικοκυρουλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
stefanakos έγραψε:καλησπερα σας τι κανετε ? εγω οσο παω και χειροτερευω παρολο που εχω ταραξει το τσαι. Μαρια πηρα το λαδακι και το εβαλα μια φορα.
σε ευχαριστωelenalamprini έγραψε:stefanakos έγραψε:καλησπερα σας τι κανετε ? εγω οσο παω και χειροτερευω παρολο που εχω ταραξει το τσαι. Μαρια πηρα το λαδακι και το εβαλα μια φορα.
Περαστικά!
Καλησπέρα τι κάνετε?
ναι μου αρεσει καλυτερα το λαδακι δεν το μπορω το βιξ, σε ευχαριστω και παλιblack beauty έγραψε:Ελα Νινα!
Ναι δυστυχως οτι και να κανουμε αν δεν κανει τον κυκλο της η ιωση δεν ξεμπερδευουμε!
Τουλαχιστον ολα αυτα κανουν τα συμπτωματα να περνανε πιο ευκολα...
Το βιξ ειναι ακομη καλυτερο γιατι ειναι πιο δυνατο αλλα ειπα μηπως δεν το ηθελες και για αυτο σου προτεινα και το λαδακι!
Αν κανεις μπανιο με γεματη μπανιερα μπορεις να σταξεις μερικες σταγονες και λογω του ζεστου νερου θα εισπνεεις τους υδρατμους του,βοηθαει,μου το ειπε η φαρμακοποιος!!(αν εισαι μπουκωμενος)
black beauty έγραψε:elenalamprini γεια σου καλα ειμαστε εσυ?
χμμμ θελω γλυκακι,παρηγγειλα του αντρα μου....
blackrose έγραψε:Καρδιτσα,ολη μερα ριχνει,τωρα νυχτωσε κ αμεσως πιανει,ασπρισαν οι δρομοι....ως αυριο θα κανουμε σκι...και δν μπορω αλλο χιονι!!
μπραβο σου και εγω εφτιαξα στον αρτοπαρασκευαστη.martina2010 έγραψε:ETOIMO to psomaki mou koritsia....
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]
to epwmeno bhma fysika einai na kopso kai mia kalh feta "tyri feta" kai kalh mou oreksh........
stefanakos έγραψε: ναι μου αρεσει καλυτερα το λαδακι δεν το μπορω το βιξ, σε ευχαριστω και παλι
stefanakos έγραψε:μπραβο σου και εγω εφτιαξα στον αρτοπαρασκευαστη.martina2010 έγραψε:ETOIMO to psomaki mou koritsia....
[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [/img]
to epwmeno bhma fysika einai na kopso kai mia kalh feta "tyri feta" kai kalh mou oreksh........
blackrose έγραψε:Καρδιτσα,ολη μερα ριχνει,τωρα νυχτωσε κ αμεσως πιανει,ασπρισαν οι δρομοι....ως αυριο θα κανουμε σκι...και δν μπορω αλλο χιονι!!
αχ δεν ξερω στο χερι ειμαι της τεχνολογιας εγω ...χαχχαχαχα.martina2010 έγραψε:stefanakos έγραψε:μπραβο σου και εγω εφτιαξα στον αρτοπαρασκευαστη.martina2010 έγραψε:ETOIMO to psomaki mou koritsia....
ax wraia... egw to ftiaxnw sto xeri...mou aresei kalhtera....
οκ κανενα προβλημαblack beauty έγραψε:Μαρτινα δειχνει νοστιμο,θα μου δωσεις συνταγη?
Δεν ζηταω απο εσενα Νινα γιατι δεν εχω το μηχανημα που λες!
οκ κανενα προβλημα[/quote]stefanakos έγραψε:
Δεν ζηταω απο εσενα Νινα γιατι δεν εχω το μηχανημα που λες!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης