851 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Παρ Φεβ 10, 2012 10:59 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σημερα θα σπασω την διαιτα περιμενω σουβλακια στο σπιτι.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
natali-maria έγραψε:[b]Αθηνά στείλε και κατα δω κανένα κομμάτι !!!
natali-maria έγραψε:[b]Αθηνά στείλε και κατα δω κανένα κομμάτι !!!
stefanakos έγραψε:σημερα θα σπασω την διαιτα περιμενω σουβλακια στο σπιτι.
its a boy έγραψε:koritsia egw ton antra moy ton esteila sto kafeneio stoys filoys toy me ta xilia zoria me eprixse.o gios moy kai o gios moy kai ayto tha kanw gia ton gio moy kai piano tha toy parw
bell έγραψε:Εγώ έφτιαξα λουκουμάδες! Μόλις τους τσακἰσαμε με μελάκι, κανέλα και καρύδια!
μολις τα τσακισα ενα καλαμακι μικρο μια πιτα και λιγες πατατες...ειπαμε στερηση στερηση αλλα δεν αντεξα αλλοblack beauty έγραψε:stefanakos έγραψε:σημερα θα σπασω την διαιτα περιμενω σουβλακια στο σπιτι.
ασε Νινα και εγω μαλλον που θα το παρακανω αποψε...
black beauty έγραψε:Μαρτινα δειχνει νοστιμο,θα μου δωσεις συνταγη?
Δεν ζηταω απο εσενα Νινα γιατι δεν εχω το μηχανημα που λες!
μολις τα τσακισα ενα καλαμακι μικρο μια πιτα και λιγες πατατες...ειπαμε στερηση στερηση αλλα δεν αντεξα αλλο[/quote]stefanakos έγραψε:
ασε Νινα και εγω μαλλον που θα το παρακανω αποψε...
its a boy έγραψε:bell pws kaneis ton xeilo gia krepes? enw to kanw opos leei i syntagi meta sto mageirema den me petyxenoyn
athina24 έγραψε:natali-maria έγραψε:[b]Αθηνά στείλε και κατα δω κανένα κομμάτι !!!
ειμαι και αχρηστη!!!!δεν μπορω να βαλω ουτε φωτο!!!!!!!!
mama katerina έγραψε:εφταιξα ποπ κορν και θα δω το κοριτσι με το τατουαζ με τον αντρουλη μου..
Υ.Γ ενταξει μετα το ξυλο
martina2010 έγραψε:black beauty έγραψε:Μαρτινα δειχνει νοστιμο,θα μου δωσεις συνταγη?
Δεν ζηταω απο εσενα Νινα γιατι δεν εχω το μηχανημα που λες!
nai re si.... enweitai.. siga kryfh thn exoume??? den einai apolytos tipota pantws gia opoia thelei na prospathish na kanei.. apla to thema mou einai oti ektos apo to aleyri pou einai stantar kai tin magia pou mporw na sou thn pw se fakelaki "ksyrh magia" poso na balhs ola ta alla ta bazw me to mati kai oxi me dosologies opws exei to internet.. exw mathei apo thn mama mou na zymwno opote olo to thema einai "empeiriko" pio poly.... an se endiaferei omws kai theleis na dokimashs den exw kanena problhma... alwste sygoura tha exeis ftiaksh zymh gia koulourakia.....
its a boy έγραψε:oti den mporoyme na kanoyme kapoia pragmata den symenei aparetita oti eimaste axristes. den mporoyme oloi na kanoyme ta panta.gia ayto min les oti eisai axristi.se kapoia alla pragmata eimai sigoyri oti ta kataferneis
spapastamou έγραψε:blackrose έγραψε:Καρδιτσα,ολη μερα ριχνει,τωρα νυχτωσε κ αμεσως πιανει,ασπρισαν οι δρομοι....ως αυριο θα κανουμε σκι...και δν μπορω αλλο χιονι!!
κλειω μενεις καρδιτσα;;;ο αντρας μου ειναι απο εκει απο αγιο θεοδωρο...εχουμε και σπιτι εκει μενει μονιμα η γιαγια του αλλα τωρα παει μονο τα καλοκαιρια κια τον χειμωνα τον βγαζει εδω...φετος ισως ανεβουμε κι εμεις για καμμια βδομαδα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης