926 Απ: τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #23 Παρ Φεβ 10, 2012 1:53 pm
its a boy
Η ψυχή της παρέας!
kai egw krepa sokolata me mpiskoto eixa paragilei nwritera
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:natali-maria έγραψε:blackrose έγραψε:Θελω μια βαφ
λα με πραλινα,μια μπαλα κιντερ μπουενο μια βανιλια και μια σοκολατα,τριμμενο μπισκοτακι και σιροπι σοκολατας..που να την βρω????
Οχι και εσυ ρε φίλη !!!Χαχχαχαχαχ
Ναταλακι το αποφασισα να γιορτασω το 1 κιλο που εβαλα με μια κρεπα σοκολατα μπισκοτο!!!Ειπα του αντρουλη μου να μου φερει σε λιγο γιατι ερχεται!!!
Μου τρεχουν τα σαλια κοριτσια!!!
its a boy έγραψε:blackrose poy meneis kai exete toso xioni? kai giati na einai ntropi siga.pariggeile kopela moy na soy fygei kai i ligoyra
blackrose έγραψε:its a boy έγραψε:blackrose poy meneis kai exete toso xioni? kai giati na einai ntropi siga.pariggeile kopela moy na soy fygei kai i ligoyra
Παρηγγειλα χιχιχι !! καρδιτσα γινεται χαμος πολυ χιονοπτωση το πρωι θα χει πραμα!
Θα φαω για οοολες σας ζουζουνες μου!
τατι μου καληνυχτα κοριτσαρα μου!περιμενω νεα!
Ιts a boy σε ποιο μηνα εισαι? Με το καλο κοριτσι μου ο μπεμπαρος!
Ναταλακι μου , συντομα θα σε ακουω να λες κι εσυ για τις λιγουρες σου (χαρη στην εγκυμοσυνη)
ΟΥΑΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ!! ΖΗΤΩΩ!
its a boy έγραψε: bell i farina poy foyskwnei moni tis i tin apli?
blackrose έγραψε:Θελω μια βαφ
λα με πραλινα,μια μπαλα κιντερ μπουενο μια βανιλια και μια σοκολατα,τριμμενο μπισκοτακι και σιροπι σοκολατας..που να την βρω????
elena25 έγραψε:its a boy έγραψε: bell i farina poy foyskwnei moni tis i tin apli?
Υπάρχει φαρίνα που δεν φουσκώνει;
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:elena25 έγραψε:its a boy έγραψε: bell i farina poy foyskwnei moni tis i tin apli?
Υπάρχει φαρίνα που δεν φουσκώνει;
ελα ντε?η εφη ξερει πιο πολυ απο ποδοσφαιρο παρα απο μαγειρικη.
valerakievelinaki έγραψε:εμενα μου αρεσουν τα μπραουνις με μια μπαλα φερερο και μια μπαλα λιλα παουζε ,σαντυγι και συροπι αγριοκερασο ............. μονο του δεν το τρωω
blackrose έγραψε:Θελω μια βαφ
blackrose έγραψε:Ε οχι ηρθε κ δεν μου εφερε....δν μπορουσε να βρει να παρκαρει κοριτσια,γινεται χαμος κ απτο χιονι..τωρα μπουκαλα εμεινα να παραγγειλω η θα με κοροιδευουν που θελω ντελιβερι τετοια μεσα στο χιονι?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την natali-maria στις Σαβ Φεβ 11, 2012 2:03 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : !$)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης