776 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #2! Τετ Μαρ 28, 2012 11:33 pm
kokkinotrixa
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα σας κορίτσια. Γράφω πρώτη φορά στο forum όμως έχει λίγο καιρό που παρακολουθώ τις συζητήσεις σας μια και είμαι κι εγώ μανούλα Δεκεμβρίου. Γέννησα στις 26/12/2011 αγοράκι 3400 kg και 50 cm! Είναι το πρώτο μου παιδάκι και είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα! Θηλάζουμε αποκλειστικά από την πρώτη μέρα και νομίζω τα πάμε καλά...Τη Δευτέρα θα πάμε στον παιδίατρο για δεύτερο εμβόλιο οπότε θα μετρηθούμε και θα σας πω αν όντως πάμε καλά...πριν ένα μήνα (δηλαδή στο δεύτερο μήνα) ήμασταν 5900 και 61 cm.
Αυτή τη στιγμή έχω άδεια και είμαι όλη μέρα με το μπέμπη...όμως 23/04 επιστρέφω στη δουλειά και αγχώνομαι με το θηλασμό. Άρχισα ήδη να μαζεύω γάλα κι ελπίζω να τα καταφέρω και να μη δώσω ξενο.
Θα τον βαφτίσουμε στις 17/06 και το θέμα μας είναι το μελισσάκι(ο μπαμπάς είναι φουλ ΑΕΚ οπότε το μελισσάκι ως κιτρινόμαυρο μας φάνηκε τέλεια ιδέα). Βέβαια ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα αλλά θα τα βρούμε σιγά σιγά, δεν αγχώνομαι.
Αυτά κορίτσια σας ζάλισα...ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας...
Να έχετε μια όμορφη μέρα κι εσείς και τα μωράκια σας!
Αυτή τη στιγμή έχω άδεια και είμαι όλη μέρα με το μπέμπη...όμως 23/04 επιστρέφω στη δουλειά και αγχώνομαι με το θηλασμό. Άρχισα ήδη να μαζεύω γάλα κι ελπίζω να τα καταφέρω και να μη δώσω ξενο.
Θα τον βαφτίσουμε στις 17/06 και το θέμα μας είναι το μελισσάκι(ο μπαμπάς είναι φουλ ΑΕΚ οπότε το μελισσάκι ως κιτρινόμαυρο μας φάνηκε τέλεια ιδέα). Βέβαια ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα αλλά θα τα βρούμε σιγά σιγά, δεν αγχώνομαι.
Αυτά κορίτσια σας ζάλισα...ελπίζω να με δεχτείτε στην παρέα σας...
Να έχετε μια όμορφη μέρα κι εσείς και τα μωράκια σας!