Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
737 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 737 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:
Vivian έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787

Τι εγινε Μαρινακι;
ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑ,Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΗ ΠΕΡΙΤΥΛΗΞΗ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕ ΛΙΓΟ ΓΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ,,,,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΕΣΗ,Κ ΕΙΝΑΙ 2240  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 534787
μην ανησυχεις μαρινακι,ολα καλα θα πανε.θα κανεις αυτο που πρεπει για το καλο το δικο σου και του. μωρου.και εγω παντως την δευτερη με περιτυληξη την γεννησα.

elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!Τι κάνετε?
Περαστικά στις αρρωστούλες!!!
Η πεθερούλα μου τελικά έδωσε χαλασμένα αυγά στη μικρή και δεν έχει σταματήσει να κάνει εμετό!!!
δεν το πιστευω.πλακα κανεις.δεν την εδειρες?ποσο μυαλο(λεμε τωρα),εχουν μερικες!και κατα τ αλλα εχει μεγαλωσει και παιδια.χαλασμενα τους εδινε?
περαστικα στο κοριτσακι σου.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:καλε καλε κοπελιτσες πειτε μας μεγεια τις φωτο!!!!!!!!
πως μεγαλωσε ετσι μωρε.κουκλος.

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki ekei poyeimoynxaroymeni kai geloysa poy evlepa ton mpempi stin megali othoni.akoyw ton antra moy na rwtaei ton gynaikologo. ti einai themi? trexei kati? giati to evlepe kapws anysixw. kai mas leei na ston mpempi vlepw mia mikri kistoyla katw apo tin xolidoxo kisti.alla den nomizw na einai tipota sovaro.ti me theleis emena .kateythian arxisa na klaiw.kai etsi me eipe an theleis mporoyme na kanoyme magnitiki.tin alli mera me peire tilefwno o gynaikologos kai meeipe to sizitise kai me toys kathigites sto ippokrateio kai toy eipan ta idia.oti mallon den einai kati to anisixitiko. mporei tin epomeni fora na min yparxei.kai twra perimenw na perasoyn 2 evdomades gia na paw na dw ti egeine.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:marinaki ekei poyeimoynxaroymeni kai geloysa poy evlepa ton mpempi stin megali othoni.akoyw ton antra moy na rwtaei ton gynaikologo. ti einai themi? trexei kati? giati to evlepe kapws anysixw. kai mas leei na ston mpempi vlepw mia mikri kistoyla katw apo tin xolidoxo kisti.alla den nomizw na einai tipota sovaro.ti me theleis emena .kateythian arxisa na klaiw.kai etsi me eipe an theleis mporoyme na kanoyme magnitiki.tin alli mera me peire tilefwno o gynaikologos kai meeipe to sizitise kai me toys kathigites sto ippokrateio kai toy eipan ta idia.oti mallon den einai kati to anisixitiko. mporei tin epomeni fora na min yparxei.kai twra perimenw na perasoyn 2 evdomades gia na paw na dw ti egeine.
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΠΟΛΥ Κ ΟΛΑΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΗΣ ΤΟ ΜΩΡΟ Η ΧΟΛΙΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ....ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki ston mpempi tin eide katw apo tin xolidoxo kisti toy.na eitan se emena den me enoiaze,alla ston mpempi den to pisteya.o antras moy metaniwse poy rwtise ton giatro ti egeine.poy na to xserei omos kai aytos.alla o giatros me eipe.tha sto elega den mporo na se krypsw kati tetoio. me eipe o gynaikologos moy i atyxia soy efi einai oti exeis emena gi agynaikologo poy ta psaxnw ola.an itan allos mporei na min to evlepe.kai ontos marinaki.opot epame einai san na me kanei megalo iperixo.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:marinaki ston mpempi tin eide katw apo tin xolidoxo kisti toy.na eitan se emena den me enoiaze,alla ston mpempi den to pisteya.o antras moy metaniwse poy rwtise ton giatro ti egeine.poy na to xserei omos kai aytos.alla o giatros me eipe.tha sto elega den mporo na se krypsw kati tetoio. me eipe o gynaikologos moy i atyxia soy efi einai oti exeis emena gi agynaikologo poy ta psaxnw ola.an itan allos mporei na min to evlepe.kai ontos marinaki.opot epame einai san na me kanei megalo iperixo.
ΑΧ ΜΩΛΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ Κ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki me eipe oti einai para poly mikri kisti kai ontos mas tin edeixse.den nomizw na prokalesei kapoio provlima.an eitan pio megali ennoeite oti den tha to afeiname etsi.tha to epsaxna.sinithws kistoyles vgazoyn ta koritsakia stis wothikes mas eipe.sta agorakia einai poly spanio.alla ayto mporei tin epomeni fora poy tha ertheis na min yparxei i otan gennithi na exei exsefanisti.alla an doyme oti megalwnei mexri na gennisis tha to doyme opos dipote.tha ertheis sto nosokomeio kai tha kanoym emagnitiki.ax marinaki ti me theleis.eklega astamatita. ogynaikologos kai o antras moy na prospathoyn na me iremisoyn.giayto me peire kai tilefwno tin epomeni.na me pei ti ton eipa kai oi kathigites sto ippokrateio.xilies fores na eitan se emena

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ,ΘΑ ΔΕΙΣ!!Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ Κ ΑΓΩΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΑΝ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΟ ΧΟΝΕΜΑ  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 215994  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 215994

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki eyxome mesa apo tin kardia moy ola na pane kala.gia ta agorakia mas alla kai gi aola ta mwrakia toy kosmoy.na eisai geri kai dynati kopela moy.

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[b]Γειά σας κοπέλες τι κάνετε Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ?

Ευη μεγειά οι φώτο!!Τέλειες Very Happy !!

Ευάκι και εγω λέω να πας στην βάφτιση καια να κάθεσαι λίγο μακρυα απο τους υπόλοιπους!!

Μαρινάκι και its a boy μην αγχώνεσστε!!Ολα καλά θα πάνε με τα μωρουλίνια σας!!!

Πόπη κάνε λίγο κουράγιο ακόμη!!!

Ολες καλά?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:marinaki ekei poyeimoynxaroymeni kai geloysa poy evlepa ton mpempi stin megali othoni.akoyw ton antra moy na rwtaei ton gynaikologo. ti einai themi? trexei kati? giati to evlepe kapws anysixw. kai mas leei na ston mpempi vlepw mia mikri kistoyla katw apo tin xolidoxo kisti.alla den nomizw na einai tipota sovaro.ti me theleis emena .kateythian arxisa na klaiw.kai etsi me eipe an theleis mporoyme na kanoyme magnitiki.tin alli mera me peire tilefwno o gynaikologos kai meeipe to sizitise kai me toys kathigites sto ippokrateio kai toy eipan ta idia.oti mallon den einai kati to anisixitiko. mporei tin epomeni fora na min yparxei.kai twra perimenw na perasoyn 2 evdomades gia na paw na dw ti egeine.

Στο Ιπποκρατειο εχει γαματους γιατρους για τα μωρα...ΕΙναι πολυ καλοι εκει μεσα...Παω σε ειδικο παθολογο τον μικρο μου εκει...Οι νεογνολογοι ειναι σουπερ....Εκει θα γεννησεις Εφη?Την καλυτερη δουλεια θα κανεις..

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοπελιες ........δεν ειμαι τελικα μονο εγω νυχτοβιο πουλι ε ;;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:κοπελιες ........δεν ειμαι τελικα μονο εγω νυχτοβιο πουλι ε ;;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:κοπελιες ........δεν ειμαι τελικα μονο εγω νυχτοβιο πουλι ε ;;

κι εγω ειμαι ... αλλα τωρα παω για υπνο..νυσταζω σημερα..ισως φταιει που δεν ειμαι και στα καλα μου... καλο βραδυ και φιλια σε ολες! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] αυριο ξημερωνει μια καινουργια μερα! Wink

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερες!!!!!!!!!!!!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κατερινακι!! ειστε καλα? καλημερα σε ολες!!
πολυ αερα βρε παιδι μου σημερα, κ κρυο, παρα τον ηλιο...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:καλημερα κατερινακι!! ειστε καλα? καλημερα σε ολες!!
πολυ αερα βρε παιδι μου σημερα, κ κρυο, παρα τον ηλιο...

καλημερα Χριστινακι τι κανεις? εχουμε και εμεις ηλιο με δοντια..!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
καλα, δοξα το θεο. πηγα τα μικρα σχολειο, παγωσα.. γυρισα κ πινω καφεδακι με την ησυχια μου τωρα.. τι ωραιες που ειναι αυτες οι πρωινες ωρες Razz Laughing Laughing

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ !! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΗΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ !  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 215994  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 12 215994

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
CHRISLA2216 έγραψε:καλα, δοξα το θεο. πηγα τα μικρα σχολειο, παγωσα.. γυρισα κ πινω καφεδακι με την ησυχια μου τωρα.. τι ωραιες που ειναι αυτες οι πρωινες ωρες Razz Laughing Laughing

ναι το πρωι ειναι η πιο ωραια ωρα... οταν ομως μπαινω στο ιντερνετ ξεχναω να βγω και παραταω τις δουλειες μου.. Razz

καλημερα mariloy!

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
CHRISLA2216 έγραψε:καλα, δοξα το θεο. πηγα τα μικρα σχολειο, παγωσα.. γυρισα κ πινω καφεδακι με την ησυχια μου τωρα.. τι ωραιες που ειναι αυτες οι πρωινες ωρες Razz Laughing Laughing

ναι το πρωι ειναι η πιο ωραια ωρα... οταν ομως μπαινω στο ιντερνετ ξεχναω να βγω και παραταω τις δουλειες μου.. Razz

καλημερα mariloy!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΩ ΠΑΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1,ΜΕ 2 ΩΡΕΣ!! Wink

nena1988

nena1988
καλημερα μανουλες τι κανετε?Εγω θα κανω καμια δουλεια,θα ταισω το μικρο και μετα θα παω καμια βολτα εχει τοσο καλο καιρο εξω,!πολλα φιλακια σε ολες

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.τι κανετε?
νενα μην σε ξεγελαει ο ηλιος,κανει κρυο.

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia! emas edw stin thessaloniki apo xtes fysaei para poly alla exei ilio.alla gia exsw den einai me ayton ton aera

nena1988

nena1988
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα κοριτσια.τι κανετε?
νενα μην σε ξεγελαει ο ηλιος,κανει κρυο.

καλημερα γεωργια,το κρυο δεν με πειραζει να μην φυσαει και μην βρεχει δεν θελω!!

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις