Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
749 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 749 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρηκα,Τατιανα εγω... Cool
Ναι αυτακια,ειναι κ τις μοδας,αντι για σκουφακι,εγω εχω πολλα..
[για μενα οχι για τον γιο μου,χεχεχ..]
Ειναι σαν στεκα που στα ακρα της ειναι σαν μπαλες να το πω χνουδωτες για να ζεσταινουν τα αυτια μας...

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ !!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ !!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bettyd έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑΙ ΜΠΕΤΥ. ΑΥΤΑΚΙΑ?

Μπετυ???εχουμε συναντηθει.....?κατι μου λεει το ονομα σου!!!!

tatijana έγραψε:Χαρηκα,Τατιανα εγω... Cool
Ναι αυτακια,ειναι κ τις μοδας,αντι για σκουφακι,εγω εχω πολλα..
[για μενα οχι για τον γιο μου,χεχεχ..]
Ειναι σαν στεκα που στα ακρα της ειναι σαν μπαλες να το πω χνουδωτες για να ζεσταινουν τα αυτια μας...

καλα μαρη παλαβη κυκλοφορεις με αυτακια???το Σαββατο εαν συναντηθουμε φροντισε να φορας!!!!!!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:

καλα μαρη παλαβη κυκλοφορεις με αυτακια???το Σαββατο εαν συναντηθουμε φροντισε να φορας!!!!!!!!!

Εχω πασχαλιτσες,hello kitty,καρδουλες,απλα....Και μετα σου λενε...Μανα εισαι συ μαρη?ΧΑχαχαχαχ..Αν δεν θελω να χαλασω το υπεροχο αυτο μαλλι,βαζω αυτακια ειδαλως θα με δεις μονιμως με σκουφο...Μπρρρρ,κρυουλιαρα η Τατιαναααα!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
athina24 έγραψε:

Εχω πασχαλιτσες,hello kitty,καρδουλες,απλα....Και μετα σου λενε...Μανα εισαι συ μαρη?ΧΑχαχαχαχ..Αν δεν θελω να χαλασω το υπεροχο αυτο μαλλι,βαζω αυτακια ειδαλως θα με δεις μονιμως με σκουφο...Μπρρρρ,κρυουλιαρα η Τατιαναααα!

θελω αυτακια!!!!!!!!!!!βαλε οποια θες....ειδες δεν σε πιεζω!!!!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
athina24 έγραψε:

Αχ τρελαινομαι κι γω για αυτακια!Νομιζω ειναι ενας εξυπνος τροπος να ζεσταανεις ταυτια σου χωρις να κρυφτεις στον σκουφο!Κι της κορης μου της εχω,αλλα εχουμε κολλησει με τα χειροποιητα σκουφια της γιαγιας

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα σε όλες!
να έχετε μια υπέροχη Κυριακή

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:καλημέρα σε όλες!

Φλωρακι καλημερακια σου.Πως εισαι?

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:

μια χαρά. θα πάμε σε αποκριάτικο πάρτυ σήμερα. ελπίζω να την καταφέρω και να φορέσει τη στολή της. όχι τίποτα άλλο να βγάλω καμιά φώτο Smile

τι κάνει ο Κωνσταντίνος;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
tatijana έγραψε:

μια χαρά. θα πάμε σε αποκριάτικο πάρτυ σήμερα. ελπίζω να την καταφέρω και να φορέσει τη στολή της. όχι τίποτα άλλο να βγάλω καμιά φώτο Smile

τι κάνει ο Κωνσταντίνος;

Ααααα,αυτα ειναι...Καλα να περασετε.
Ο Κωνσταντινος μου καλα ειναι...Στεκεται ορθιος κ ψιλοκλαιει καθως με κοιτα,απλωνει χερακια,ειναι να κανει το μεγαλο βημα...Χαχαα.......

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia! twra sikwthika.xtes oli mera eimastan exsw.peigame xalkidiki se kati syggeneis,meta ikea,,peigame apo tin aderfi moy,meta gia kafe konta sto spiti mas kai katalixsame se agwna xantmpoll toy paok gynaikwn(mikra koritsia diladi).itan mia foveri mera.mono poy vgika apo to spiti alaxse i diathesi moy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ sunny sunny sunny sunny ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ ΗΛΙΟ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΝΑ ΜΟΥΥΥΥΥ sunny sunny sunny

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki kalimera.kai exw xtes poy peiga xalkidiki,stin nona moy peigame.alla eipa na minto grapsw giati tha me koroideyate.tha legate 33 etvn gaidoyra stin nona tis paei akoma? alla afoy to eipes esy ok. Smile kala na peraseis kopela moy. o kairos einai telios

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:marinaki kalimera.kai exw xtes poy peiga xalkidiki,stin nona moy peigame.alla eipa na minto grapsw giati tha me koroideyate.tha legate 33 etvn gaidoyra stin nona tis paei akoma? alla afoy to eipes esy ok. Smile kala na peraseis kopela moy. o kairos einai telios
ΧΑΧΑ ΕΜΕΝΑ Η ΝΟΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 21 ΧΡΟΝΟΝ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 215994  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 215994 ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΗΤΑΝ 5 Κ ΕΓΩ 7.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki plaka me kneis twra? synomiliki nona exeis? mi mepeis oti tin fwnazeis kai nona? tha trelathw? kala emena i nona moy einai 45.alla synomiliki nonana exeisti na pw.mpravo

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας !! ωραια μερα εξω ε ;;; εμεις παμε σινεμαδακι ( τρεμω λιγο αλλα θα καταπιεστω ...... τι να κανω ;;; ) εσεις ;; εχετε κανονισει να αξιποιησετε την ημερα σας ;; !

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω σκεφτομαι πως ειναι δυνατον ολοι να με θυμουνται οταν με εχουν αναγκη και οταν δε με εχουν ουτε να παρουν ενα τυπικο τηλεφωνημα για να κρατησουν μια σχεση δε ξερουν να παρουν..................αλλα εχει ο καιρος γυρισματα..................και δε θα αρεσουν σε πολλους......................

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εγω σκεφτομαι πως ειναι δυνατον ολοι να με θυμουνται οταν με εχουν αναγκη και οταν δε με εχουν ουτε να παρουν ενα τυπικο τηλεφωνημα για να κρατησουν μια σχεση δε ξερουν να παρουν..................αλλα εχει ο καιρος γυρισματα..................και δε θα αρεσουν σε πολλους......................

δωσε σε εμενα το τηλ σου να σε παιρνω συνεχεια!!!!!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια.

λιτακι να χαιρεσαι την κουκλα σου!!να τα εκατοστισει.  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627

ευακι χθες δεν ηταν η βαφτιση της ανεψιας σου?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!
Τι κανετε?????
Εγω ακομα δν γεννησα!!!!!!!1 Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Ειμαι κ λιγο χαλια,με ψιλοποναει ο λαιμος μου ψιλοβηχω,πλακωθηκα στα τσαγια μην με βρει παραμονες γεννας καμια ιωση!Σκεφτομαι να παρω κ κανα ντεπον,αφου ειμαι στο τελος,δν θα κανει κακο.

Η μικρη μου χθες,απο το μεσημερι κ μετα ελεγε ποναω το κεφαλι μου κ τν κοιλια μου,κι γω λεω οκ δν θαναι τπτ...Κοιμηθηκαμε κι οταν σηκωθηκε τα ιδια,μεχρι που εκανε εμετο κ ηρεμησε,πηγαινε κ συχνα τουαλετα,κι ξανα το βραδυ 1 η ωρα εκανε εμετους,αλλα μετα κοιμηθηκε κ τωρα δειχνει καλα.Την πλακωσα κι αυτη στα τσαγια να συνελθει.
Ουφ,αυτες οι ιωσεις,αφου γιατο μονο που λεω να μη γεννησω γρηγορα ειναι γτ δεξια αριστερα ολοι οι φιλοι μας ειναι αρωωστοι!

Αυτο που λεγατε για τους μπαμπαδες,ειναι στο μονο που δν εχω παραπονο απο τον αντρα μου,ενω οταν ηταν μικρο,αργησε να προσαρμοστει εδειχνει ομως προθεση,αλλα επειδη τν θηλαζα ηταν δυσκολο να την αφησω κ να φυγω η να μν σηκωθω οταν ξυπνησει γτ ηθελε βυζι.Αλλα τωρα ειδικα που εχουν γινει ενα κομμα,οταν γυρναει απο τη δουλεια,τρωμε ολοι μαζι,κι χωρις να την ρωτησει της λεει παμε,ξαπλωνουν μαζι κοιμουνται η απλως καθονται ξαπλα,κι εκεινος την πηγαινοφερνει μπαλετο,κι πολλες φορες ζηταει εκεινος να τν κανει ντους,το σιχαινεται γτ δν θελει να την αγγιζει δν νιωθει ανετα,αλλα εκεινη πλεον ξερει να πλυθει κι ενα ντουσακι δν τν χαλαει.Χθες πχ,σηκωθηκε το πρωι της εφτιαξε πρωινο αυγα χυμους φρεσκους κτλ,κι γω ημουνα ξαπλα.Ευτυχως οσον αφορα το παιδι δν εχω κανενα παραπονο!Νομιζω εχει να κανει με τον ανθρωπο.

περαστικα σε μαμα και κορη.
και ο δικος μου φοβαται να την πλενει.την κανει μπανιο αλλα με φωναζει για να πλενω το τιτι της.αντρες!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Toυρτιτσα σευχαριστω,εμεις εδω κ κανα 6 μηνο την εμαθα να πλενεται,αν κ πιο πριν παλι πλενοταν αλλα οχι πολυ καλα.
Αλλα ενταξει δν εχω παραπονο γτ ειναι καπως αβολο,εδω εμεις που ημαστε γυναικες κι ειναι αβολο,ποσο μαλλον για εκεινους!

Κοριτσια αν δν βγει αυτη η τσουπρα θα θελω με καθε γευμα μισο λιτρο σοδα!!!

Μολις φαγαμε κι κοντευω να σκασω!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bettyd έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ!
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗ ΠΑΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ MINNIE ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ, ΝΑ ΧΑΡΕΙ Κ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Κ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΣΚΟΥΦΙ...

Και εσεις Μινι? Εχουν παθει παρακρουση τα μικρα Laughing Laughing κ η δικια μου Μινι ντυνεται εδω κ μια βδομαδα.

μπα....μας μιλησες? Razz

TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλησπερα κοριτσια.

λιτακι να χαιρεσαι την κουκλα σου!!να τα εκατοστισει.  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 860530  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 130627

ευακι χθες δεν ηταν η βαφτιση της ανεψιας σου?

Τουρτιτσιο σε ευχαριστω πολυ  Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! - Σελίδα 20 417472
Να χαιρεσαι τις κορακλες σου!

Φλω ωραιο αβαταρ Laughing Laughing

Καλησπερα ολες!

Τατιανα τι εγινε με εκεινο το ταξιδακι?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoula_24xr έγραψε:Toυρτιτσα σευχαριστω,εμεις εδω κ κανα 6 μηνο την εμαθα να πλενεται,αν κ πιο πριν παλι πλενοταν αλλα οχι πολυ καλα.
Αλλα ενταξει δν εχω παραπονο γτ ειναι καπως αβολο,εδω εμεις που ημαστε γυναικες κι ειναι αβολο,ποσο μαλλον για εκεινους!

Κοριτσια αν δν βγει αυτη η τσουπρα θα θελω με καθε γευμα μισο λιτρο σοδα!!!

Μολις φαγαμε κι κοντευω να σκασω!!!

Τι θα γινει με την περιπτωση σας μανα κ εμβρυο? Θα γεννησετε? Laughing
Με το καλοοοο κ παλι!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιτσα δυο δυο τις πιπιλες στο στομα?τι κουκλα που ειναι!!φτου .

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
its a boy έγραψε:marinaki plaka me kneis twra? synomiliki nona exeis? mi mepeis oti tin fwnazeis kai nona? tha trelathw? kala emena i nona moy einai 45.alla synomiliki nonana exeisti na pw.mpravo
ΧΑ ΧΑΧΑ Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΛΕΩ ,ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ Κ ΟΛΑΣ,Ε ΦΩΝΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΝΟΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις