51 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! Τετ Φεβ 15, 2012 11:25 am
????????
Επισκέπτης
λιτσακος δωσε δωσε συνταγη
2 αβγα
ποσο αλευρι
ξερω 1 κουπα και 1 γαλα?????
2 αβγα
ποσο αλευρι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
..αχχχ τι μου θυμισες τωρα.. και εχω μια καταπληκτικη συνταγη με κρεμα γαλακτος...γινετε πολυ πλουσιο...πολυ λαχταριστο!its a boy έγραψε:anthaki egw pali thelw ena kommati galaktompoyreko.tipota allo
litsakos έγραψε:.Lilliput έγραψε:αχ κάνω διάλειμμα και μπαίνοντας εδώ πέφτω πάνω σε φαγητά!!
δεν έχω σταματήσει να τρώω τις τελευταίες μέρες.
ουφ!
Εξεταστικη ε?
stella7778 έγραψε:λιτσακος δωσε δωσε συνταγη
2 αβγα
ποσο αλευρι
Lilliput έγραψε:litsakos έγραψε:.Lilliput έγραψε:αχ κάνω διάλειμμα και μπαίνοντας εδώ πέφτω πάνω σε φαγητά!!
ουφ!
Εξεταστικη ε?
ναι!! και τι εξεταστική!!! η τελευταία!!!
την άλλη τετάρτη , όλα θα ´ναι παρελθόν!!!
...dont worry dear...μολις το φτιαξω θα στο στειλω με courierits a boy έγραψε:anthaki giati to kaneis ayto twra? eimaste kai makria.den mporw na se pw na ftiaxseis kai na erthw gia ena kommataki
litsakos έγραψε:Lilliput έγραψε:litsakos έγραψε:.Lilliput έγραψε:αχ κάνω διάλειμμα και μπαίνοντας εδώ πέφτω πάνω σε φαγητά!!
ουφ!
Εξεταστικη ε?
ναι!! και τι εξεταστική!!! η τελευταία!!!
την άλλη τετάρτη , όλα θα ´ναι παρελθόν!!!
Αντε βρε,καλος πολιτης
koukida έγραψε:Λίλλυ καλη επιτυχία!!!!!!
κοριτσια αυριο θα το τσικνισετε?
valerakievelinaki έγραψε:σκεφτομαι πως περιμενω πως και πως να ερθει η τριτη για να παμε με τα παιδια στο ορφανατροφειο της περιοχης μας !! τα χριστουγεννα καναμε μια γιορτουλα και μας ειπαν τα παιδακια της ταξης καλαντα απο διαφορες περιοχες της ελλαδας μας και τους δωσαμε χρηματα και γλυκισματα ( σοκοφρετακια γλυφειτζουρακια καραμελες κλπ). αυτα λοιπον τα συγκεντρωσαμε μαζεψαμε 70 ευρω και αρκετα γλυκισματα και σκεφτηκα εγω να τα παμε στο ορφανατροφειο μαζι με μερικα τροφιμα οτι μπορει ο καθενας φυσικα ενα πακετο μακαρονια 2 κουτια γαλα κλπ και να τα παμε μαζι με τα παιδακια μας για να δουν την σημασια της δωτικοτητας και της προσφορας !! ειμαι πολυ συγκινημενη και πραγματικα χαιρομαι που το προτεινα η ιδια και θα γινει πραξη !!!
stardust έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:σκεφτομαι πως περιμενω πως και πως να ερθει η τριτη για να παμε με τα παιδια στο ορφανατροφειο της περιοχης μας !! τα χριστουγεννα καναμε μια γιορτουλα και μας ειπαν τα παιδακια της ταξης καλαντα απο διαφορες περιοχες της ελλαδας μας και τους δωσαμε χρηματα και γλυκισματα ( σοκοφρετακια γλυφειτζουρακια καραμελες κλπ). αυτα λοιπον τα συγκεντρωσαμε μαζεψαμε 70 ευρω και αρκετα γλυκισματα και σκεφτηκα εγω να τα παμε στο ορφανατροφειο μαζι με μερικα τροφιμα οτι μπορει ο καθενας φυσικα ενα πακετο μακαρονια 2 κουτια γαλα κλπ και να τα παμε μαζι με τα παιδακια μας για να δουν την σημασια της δωτικοτητας και της προσφορας !! ειμαι πολυ συγκινημενη και πραγματικα χαιρομαι που το προτεινα η ιδια και θα γινει πραξη !!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] για την κινηση σας[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
valerakievelinaki έγραψε:σκεφτομαι πως περιμενω πως και πως να ερθει η τριτη για να παμε με τα παιδια στο ορφανατροφειο της περιοχης μας !! τα χριστουγεννα καναμε μια γιορτουλα και μας ειπαν τα παιδακια της ταξης καλαντα απο διαφορες περιοχες της ελλαδας μας και τους δωσαμε χρηματα και γλυκισματα ( σοκοφρετακια γλυφειτζουρακια καραμελες κλπ). αυτα λοιπον τα συγκεντρωσαμε μαζεψαμε 70 ευρω και αρκετα γλυκισματα και σκεφτηκα εγω να τα παμε στο ορφανατροφειο μαζι με μερικα τροφιμα οτι μπορει ο καθενας φυσικα ενα πακετο μακαρονια 2 κουτια γαλα κλπ και να τα παμε μαζι με τα παιδακια μας για να δουν την σημασια της δωτικοτητας και της προσφορας !! ειμαι πολυ συγκινημενη και πραγματικα χαιρομαι που το προτεινα η ιδια και θα γινει πραξη !!!
valerakievelinaki έγραψε:stardust έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:σκεφτομαι πως περιμενω πως και πως να ερθει η τριτη για να παμε με τα παιδια στο ορφανατροφειο της περιοχης μας !! τα χριστουγεννα καναμε μια γιορτουλα και μας ειπαν τα παιδακια της ταξης καλαντα απο διαφορες περιοχες της ελλαδας μας και τους δωσαμε χρηματα και γλυκισματα ( σοκοφρετακια γλυφειτζουρακια καραμελες κλπ). αυτα λοιπον τα συγκεντρωσαμε μαζεψαμε 70 ευρω και αρκετα γλυκισματα και σκεφτηκα εγω να τα παμε στο ορφανατροφειο μαζι με μερικα τροφιμα οτι μπορει ο καθενας φυσικα ενα πακετο μακαρονια 2 κουτια γαλα κλπ και να τα παμε μαζι με τα παιδακια μας για να δουν την σημασια της δωτικοτητας και της προσφορας !! ειμαι πολυ συγκινημενη και πραγματικα χαιρομαι που το προτεινα η ιδια και θα γινει πραξη !!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] για την κινηση σας[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
σε ευχαριστω πολυ !! ξερεις ;; απο δω και περα πρεπει να λειτουργουμε ομαδικα και οχι ατομικα !! δεν ειμαι πλουσια ειμαι ανεργη μενω στο ενοικιο εχω δυο παιδακια και παλευει μονος του ο αντρας μου να τα φερει βολτα αλλα 1 πακετο μακαρονια και 2 κουτια γαλα απο την 8αδα μπορω να τα διαθεσω αρκει να το θελω !! επισης ειμαι ευαισθητη σε αυτο το θεμα γιατι εζησα σ ε ορφανατροφειο για ενα μικρο ευτυχως διαστημα !!
valerakievelinaki έγραψε:σε ευχαριστω πολυ και εσενα σοφακι ! τις εχω παει αρκετες φορες σε αυτο το ορφανατροφειο στον επιταφειο τους ! εχουν την εκλησιτσα τους και στολιζουν μια μεγαλη ξαπλωτη εικονα του χρηστουλη μας με λουλουδια απο τον κηπο τους ! τους εχω μιλησει για τα παιδακια που μενουν εκει και ξερουν καποια πραγματα !
spapastamou έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:σε ευχαριστω πολυ και εσενα σοφακι ! τις εχω παει αρκετες φορες σε αυτο το ορφανατροφειο στον επιταφειο τους ! εχουν την εκλησιτσα τους και στολιζουν μια μεγαλη ξαπλωτη εικονα του χρηστουλη μας με λουλουδια απο τον κηπο τους ! τους εχω μιλησει για τα παιδακια που μενουν εκει και ξερουν καποια πραγματα !
και παλι μπραβο σου...κι εγω πιστευω ολοι μας μπορουμε να βοηθησουμε...εμενα παντα ολοι με κοροιδευουν επειδη δινω ψιλα στους ζητιανους....καλα λενε δεν καταλαβαινεις οτι μπορει να ειναι ναρκομανης και τετοια....ε ρε φιλε δε με νοιαζει μπορει να θελει οντως να φαει...η τα παιδακια μου λενε τα βαζουν να ζητιανευουν και τους τα παιρνουν αλλοι...μα τι με νοιαζει εμενα μπορεις να βλεπεις ενα παιδακι μεσα στο κρυο να ζηταει λεφτα και να μη του δωσεις αν εχεις;;;μακαρι να μπορουσα να βοηθησω και περισσοτερο...
valerakievelinaki έγραψε:spapastamou έγραψε:valerakievelinaki έγραψε:σε ευχαριστω πολυ και εσενα σοφακι ! τις εχω παει αρκετες φορες σε αυτο το ορφανατροφειο στον επιταφειο τους ! εχουν την εκλησιτσα τους και στολιζουν μια μεγαλη ξαπλωτη εικονα του χρηστουλη μας με λουλουδια απο τον κηπο τους ! τους εχω μιλησει για τα παιδακια που μενουν εκει και ξερουν καποια πραγματα !
και παλι μπραβο σου...κι εγω πιστευω ολοι μας μπορουμε να βοηθησουμε...εμενα παντα ολοι με κοροιδευουν επειδη δινω ψιλα στους ζητιανους....καλα λενε δεν καταλαβαινεις οτι μπορει να ειναι ναρκομανης και τετοια....ε ρε φιλε δε με νοιαζει μπορει να θελει οντως να φαει...η τα παιδακια μου λενε τα βαζουν να ζητιανευουν και τους τα παιρνουν αλλοι...μα τι με νοιαζει εμενα μπορεις να βλεπεις ενα παιδακι μεσα στο κρυο να ζηταει λεφτα και να μη του δωσεις αν εχεις;;;μακαρι να μπορουσα να βοηθησω και περισσοτερο...
ετσι οπως τα λες ειναι ! απλα το μονο που με ενοχλει ειναι να βλεπω πακιστανους που πλενουν τα τζαμια με τσαμπουκα για να τους δωσεις ! θα προτειμουσα να μου ζητησει χρηματα και θα τα εδινα αλλα οχι ετσι οπως το κανουν με το ετσι θελω !!
koukida έγραψε:kai εμεις θα το τσικνισουμε αυριο. θα παμε σε φιλους
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης