526 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! Κυρ Φεβ 19, 2012 10:15 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
olgax έγραψε:kalisperaa!!!!!!!!!!!
γεια σου πατριώτισσα όλγα!! τι καιρό έχει εκεί σήμερα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
olgax έγραψε:kalisperaa!!!!!!!!!!!
olgax έγραψε:eksw kalo ligo kryo twra alla itan poli kalos o kairos simera... mesa sto spiti vrontes k astapes!!
KRISTI 1 έγραψε:λιλιπουτακι τελικα εκανες εκεινο το τεστ που ελεγες?
KRISTI 1 έγραψε:δεν πειραζει λιλιπουτ.δεν ηξερα οτι προσπαθειτε για μωρο.αφου το θελεις ευχομαι να ερθει γρηγορα
olgax έγραψε: ante me to kalo k kala trexamata!!!!!!!!!! afto pou skeftomai afti tin stigmi einai pws tha stragalisw ton antra mou!!!!!!! plaka kanw........me exei vgalei ektos eaftou!!!!!!!!..ppppfffff
natali-maria έγραψε:[b]Καλησπέρα!!Τι κάνετε?
Λίτσα να χαίρεσαι την μικρούλα σου!!Πολύχρονη και γερή να είναι!!
Τατιάνα καλά τρεξίματα!!
Φλώρα να περάσετε ωραία!!
Γεωργία αφου την πειράζουν καλύτερα να μην της βάζεις γαντάκια μωρέ!!
Μαρινάκι γεια!!
Πόπη περιμένουμε!!!
Ξέχασα καμία?
Γεια σε όλες!!!!
αγγελικημαρια έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ!!!!ΤΡΑΒΑ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ!!!!!
olgax έγραψε: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ante me to kalo k kala trexamata!!!!!!!!!! afto pou skeftomai afti tin stigmi einai pws tha stragalisw ton antra mou!!!!!!! plaka kanw........me exei vgalei ektos eaftou!!!!!!!!..ppppfffff
Ευάκι έγραψε:olgax έγραψε: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ante me to kalo k kala trexamata!!!!!!!!!! afto pou skeftomai afti tin stigmi einai pws tha stragalisw ton antra mou!!!!!!! plaka kanw........me exei vgalei ektos eaftou!!!!!!!!..ppppfffff
αμα στραγγαλισεις τον δικο σου και εχεις ακομη ενεργεια να εκτονωσεις ελα να στραγγαλισεις και τον δικο μου σε παρακαλω........εγω δε κανω πλακα...
αγγελικημαρια έγραψε:τατιανα μου να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα!ξερω οτι παλια τη μοιραζε η μανα τρεχοντας για να τρεχει κ το παιδι σταθερα.το μονο που ξερω οτι εχω φαει απο τερκενλη τσουρεκι - περπατοπιτα με σοκολατα απο πανω και στολισμενο με smarties κ κατι αλλα και ηταν υπεροχο!!!!!
tatijana έγραψε:Εκανε το γοριλακι μου τα πρωτα του 3-4 σταθερα βηματακια....Ενταξει μετα εκλαιγα σαν χαζη!!!!
olgax έγραψε: ante me to kalo k kala trexamata!!!!!!!!!! afto pou skeftomai afti tin stigmi einai pws tha stragalisw ton antra mou!!!!!!! plaka kanw........me exei vgalei ektos eaftou!!!!!!!!..ppppfffff
valerakievelinaki έγραψε:αχχχχχχ τι ωραια που περασαμε σημερις !!!!! πηγαμε για φαγητο και μετα σινεμαδακι με τα κοριτσια μου !! ειδαμε τον γατο σπιρουνατο ..... μου την δινει λιγο βεβαια το γεγονος οτι τα κινουμενα σχεδια τωρα τελευταια δεν ειναι και τοσο για παιδια αλλα ..... τελος παντων !
mama katerina έγραψε:γεια σας!!!!!!!!! σημερα ευχαριστηθηκα ολη την μερα!!!!! πηγαμε στο λουνα παρκ απο το πρωι με τα παιδια η μεγαλη ευχαριστηθηκε να μπαινει στα παιχνιδια και η μικρη χαζευε..ειχε πολυ κοσμο..βγαλαμε φωτο και με τον γκαμι μπεαρ .. μετα πηγαμε φαγαμε και μετα καπακι για καφε...8η ωρα μαζευτηκαμε απο το πρωι! το κατα ευχαριστηθηκαμε οικογενειακως... ελπιζω να ειστε ολες καλα...σας καληνυχτω παω να βαλω για υπνο τα παιδια γιατι εχει και συνεχεια το προγραμμα..θα δουμε ταινιουλα!!!! φιλια σε ολες!!!!!!!
athina24 έγραψε:τι κανετε??και εμεις πριν λιγο μπηκαμε.....εβαλα για υπνο τις μικρες παραγγειλαμε σαντουιτς να χλαπακιασουμε και μετα νανι!!!!!
mamamatina έγραψε:Καλημερούδια!!!! Εμείς πήγαμε εχθές πλατεία που είχε αποκριάτικες εκδηλώσεις κλόουν και φουσκωτά. Το σπαστικό της υπόθεσης ήταν ότι γύρω γύρω ήταν οι γνωστοί πλανώδιοι με τα παιχνίδια και ο γυιός μου σερνόταν στα πατώματα για να του πάρουμε όλες τις βλακείες που έβλεπε. Είδα κι έπαθα να τον κάνω καλά. Κατα τα άλλα ήταν πολύ ωραία γιατί είχε και καλό καιρό.
florentiab έγραψε:mamamatina έγραψε:Καλημερούδια!!!! Εμείς πήγαμε εχθές πλατεία που είχε αποκριάτικες εκδηλώσεις κλόουν και φουσκωτά. Το σπαστικό της υπόθεσης ήταν ότι γύρω γύρω ήταν οι γνωστοί πλανώδιοι με τα παιχνίδια και ο γυιός μου σερνόταν στα πατώματα για να του πάρουμε όλες τις βλακείες που έβλεπε. Είδα κι έπαθα να τον κάνω καλά. Κατα τα άλλα ήταν πολύ ωραία γιατί είχε και καλό καιρό.
καλημέρα Ματίνα!
τι κάνει η κοιλούμπα σου;
και εσείς βόλτα χθες; βγήκε λίγος ήλιος και βγήκαμε όλοι σαν τα σαλιγκάρια έξω
mamamatina έγραψε:florentiab έγραψε:mamamatina έγραψε:Καλημερούδια!!!! Εμείς πήγαμε εχθές πλατεία που είχε αποκριάτικες εκδηλώσεις κλόουν και φουσκωτά. Το σπαστικό της υπόθεσης ήταν ότι γύρω γύρω ήταν οι γνωστοί πλανώδιοι με τα παιχνίδια και ο γυιός μου σερνόταν στα πατώματα για να του πάρουμε όλες τις βλακείες που έβλεπε. Είδα κι έπαθα να τον κάνω καλά. Κατα τα άλλα ήταν πολύ ωραία γιατί είχε και καλό καιρό.
καλημέρα Ματίνα!
τι κάνει η κοιλούμπα σου;
και εσείς βόλτα χθες; βγήκε λίγος ήλιος και βγήκαμε όλοι σαν τα σαλιγκάρια έξω
Άσε! Η κοιλούμπα ήταν που ήταν Άρχισε να μεγαλώνει κι όλας! Σαν τόφαλος είμαι από τώρα, Φαντάσου το καλοκαίρι!
elenalamprini έγραψε:Καλημέρα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης