976 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη? #25!! Πεμ Φεβ 23, 2012 4:26 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Ki εγω την δεχομαι κ ζητω συγγνωμη αν καποιες ενοχληθηκαν με το ποστ μου..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
tatijana έγραψε:Ki εγω την δεχομαι κ ζητω συγγνωμη αν καποιες ενοχληθηκαν με το ποστ μου..
supermom έγραψε:Ήθελα να γράψω από το πρωί αλλά σήμερα δεν κάθησα ρε γμτ...τελοσπάντων...
Αυτό που έχω να πω εγώ, σαν παρατήρηση, είναι ότι έχει τρομάξει το μάτι μου με το νόμο της αγέλης που επικρατεί ακόμη και εδώ...τουλάχιστον εγώ το βλέπω έτσι...
Επί 10 σελίδες χθες γινόταν συζήτηση αναμασώντας από ένα σημείο και μετά τα ίδια και τα ίδια και όλες απηύδησαν...κάποιες γιατί θεωρούσαν ότι κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και τελοσπάντων είναι ευθύνη μας να ενημερωνόμαστε πριν αρχίσουμε τις κατηγορίες και κάποιες γιατί ήθελαν να υπάρχει γραπτή επεξήγηση για κάτι που αφορά το διαδίκτυο και όχι το φόρουμ συγκεκριμένα...και έρχεται η απάντηση της διαχείρισης κ γίνεται σήμερα ο κακός χαμός...αλλά μια επίθεση άνευ λόγου και αιτίας κατ´ εμέ...
Εντάξει ρε κορίτσια...εδώ έχουν γραφτεί άλλα κι άλλα...η ειρωνία και η μπηχτή πάει σύννεφο...η συνδιαχείριση έχει χειριστεί πολλά θέματα με υποκειμενικότητα που βγάζει μάτι κ όλες θιχτήκατε από το ύφος της Ολίβιας ( ούτε την ξέρω προσωπικά, ούτε είναι φίλη μου κ το ίδιο ισχύει και για την Βίβιαν). Δεν λέω ότι δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να μην συμφωνήσει με την απάντησή της αλλά μου φάνηκε κάπως ότι στην αρχή κανείς δεν έλεγε τίποτα και μετά είπαν 2-3 κάτι μισόλογα και ξαφνικά βγήκαν τα μαχαίρια....αυτό μου χτύπησε πολύ άσχημα...
Δεν ξέρω αν χάνω το δάσος και βλέπω το δέντρο αλλά ήθελα να το πω...
kira έγραψε:Επίσης γράφτηκε από την διαχειρίστρια ότι κατηγορήθηκε από τα μέλη για εκμετάλλευση των φωτο!!!
Άς μην πάμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις!!!
Το θέμα ήταν η δυνατότητα προστασίας των φωτογραφιών!!Μάλλον υπάρχει αρκετή σύγχηση.....-
kira έγραψε:Επίσης γράφτηκε από την διαχειρίστρια ότι κατηγορήθηκε από τα μέλη για εκμετάλλευση των φωτο!!!
Το θέμα ήταν η δυνατότητα προστασίας των φωτογραφιών!!Μάλλον υπάρχει αρκετή σύγχηση.....-
Vivian έγραψε:kira έγραψε:Επίσης γράφτηκε από την διαχειρίστρια ότι κατηγορήθηκε από τα μέλη για εκμετάλλευση των φωτο!!!
Φυσικα και γραφτηκε αυτο! Θελεις μηπως να το βρω και στο δειξω;
mamavivo έγραψε:ελπιζω το θεμα να ληξη εδω .ειπωθηκαν οτι επρεπε να ειπωθει ας παμε για αλλα
λοιπον τι καλα κανετε σημερις?
Vivian έγραψε:kira έγραψε:Επίσης γράφτηκε από την διαχειρίστρια ότι κατηγορήθηκε από τα μέλη για εκμετάλλευση των φωτο!!!
Φυσικα και γραφτηκε αυτο! Θελεις μηπως να το βρω και στο δειξω;
και εγω λεω να παω το απογευμα ,ελπιζω να μην βρεχει μονο και να προλαβω να κανουμε καμια τσαρκα.tatijana έγραψε:mamavivo έγραψε:ελπιζω το θεμα να ληξη εδω .ειπωθηκαν οτι επρεπε να ειπωθει ας παμε για αλλα
λοιπον τι καλα κανετε σημερις?
Εγω προσπαθουσα να δω γιατι κωλοσερνοταν ετσι το νετ και αλλαξα το ασυρματο τηλ με κανονικο και τωρα πεταει...Αλλα δεν εχω ασυρματο...Πρεπει να αλλαξω μπριζα γιατι ειναι λιγο αρχαια εδω η αλλη μπριζα στο αλλο δωματιο κ να βαλω εκει το ασυρματακι...
κατα τ'αλλα δεν βγηκα σημερα,θα παμε βολτα με τον Κωνσταντη μου το απογευματακι...
spapastamou έγραψε:ουυυυφ 1 ωρα ακριβως καναμε να φαμε το φαγακι μας αλλα το φαγαμε ...μπηκε το καλοκυθακι σημερα και δεν της πολυαρεσε της κοκονας μου...ηταν καπως ετσι
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης