276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! Πεμ Φεβ 16, 2012 12:33 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια φτερνιστικα και με επιασε πονος χαμηλα τωρα ηρεμησε καπως αντανακλαστικο ειναι ???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γιατί ρε γμ ! αν είναι δυνατόν !Deb έγραψε:Έκανα τον υπέρηχο σήμερα και κατά 99,9% έχω σύνδρομο κενού σάκου.Είδαμε μόνο μία σκιά βέβαια από μία οπτική γωνία γι αυτό και Θα το επιβεβαιώσω αύριο που θα κάνω τρισδιάστατο υπέρηχο!!!Είμαι πολύ χάλια...
Λεμονάκι έγραψε:γιατί ρε γμ ! αν είναι δυνατόν !Deb έγραψε:Έκανα τον υπέρηχο σήμερα και κατά 99,9% έχω σύνδρομο κενού σάκου.Είδαμε μόνο μία σκιά βέβαια από μία οπτική γωνία γι αυτό και Θα το επιβεβαιώσω αύριο που θα κάνω τρισδιάστατο υπέρηχο!!!Είμαι πολύ χάλια...
σου είπε ο γιατρός γιατί ;
κάνε κουράγιο κοπέλα μου, κουράγιο..
Deb έγραψε:Έκανα τον υπέρηχο σήμερα και κατά 99,9% έχω σύνδρομο κενού σάκου.Είδαμε μόνο μία σκιά βέβαια από μία οπτική γωνία γι αυτό και Θα το επιβεβαιώσω αύριο που θα κάνω τρισδιάστατο υπέρηχο!!!Είμαι πολύ χάλια...
γεια!!!!μάλλον και εγώ θα βγω όπου να'ναι!!lia-ka έγραψε:λενακι γειααααα!
άντε και εύχομαι σε 2-3 βδομάδες να μας πεις τα ευχάριστα...evi27 έγραψε:γεια σας κορίτσακια μου! μα καλά πλάκα με κάνετε??? 12 σελίδες από χθές!!!λοιπόν δεν θα σχολιάσω χώρια γιατί θα ξεχάσω κάποια και δεν θέλω....
θα πω μόνο Δεσποινάκι μου σου εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να έγινε λάθος και να είναι όλα καλά....
λοιπόν εγώ γύρισα απ'τον γιατρό όλα οκ,είδαμε κ την ωορρηξία,μου είπε το σ/κ να τα δώσουμε όλα και μου έγραψε και εξετάσεις προγεννητικού....
τώρα έκανα κ 1 βασιλόπιτα για να κόψουμε αύριο στο φροντιστήριο κι ήρθα...είναι καμιά εδώ?
lia-ka έγραψε:παρουσα παρουσα....!
και πολύ καλά θα κάνετε!!!!evi27 έγραψε:σ'ευχαριστώ Λένακι μου!!θα προσπαθήσουμε πάντως χιχιχιιχ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης