651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! Σαβ Φεβ 18, 2012 2:59 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ada έγραψε:Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δε γίνεται μετακόμιση με εμένα μακριά ,οπότε λέγαμε για το καλοκαίρι, νωρίς κιόλας για να ξαναξεκινήσουμε κ τις προσπάθειες...
Με πετυχαίνει όμως σε πολύ άσχημη φάση το θέμα αυτό γιατί θα ήθελα να νιώθω σίγουρη κ ασφαλής με το θέμα της στέγης πριν ξαναξεκινήσουμε...
Ώχχχχ άρχισα τη γκρίνια , σταματήστε με...
Ευούλι έγραψε:Πήρα την Τετάρτη το γυναικολόγο και μίλησα με την κοπέλα (μαία) στη γραμματεία.Μου είπε πως μάλλον έχω κολπίτιδα και να πάρω κάτι υπόθετα και μια κρέμα.Τη ρωτάω για τις ελεύθερες επαφές και μου λέει "κανένα πρόβλημα".
Ada έγραψε:Ευούλι έγραψε:Πήρα την Τετάρτη το γυναικολόγο και μίλησα με την κοπέλα (μαία) στη γραμματεία.Μου είπε πως μάλλον έχω κολπίτιδα και να πάρω κάτι υπόθετα και μια κρέμα.Τη ρωτάω για τις ελεύθερες επαφές και μου λέει "κανένα πρόβλημα".
Ευούλι καλησπέρα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου αφήνουν να έχεις ελεύθερες επαφές όσο παίρνεις φάρμακα.
Όταν εγώ κάποια στιγμή (όχι τώρα που ξαναπαθα) είχα ουρολοίμωξη όχι μόνο μας απαγόρευσε την επαφή αλλά έδωσε κ κρέμα για τον άνδρα μου κι ας μην κάνμε ελεύθερα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Σαβ Φεβ 18, 2012 5:28 am, 1 φορά
lia-ka έγραψε:καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω τωρα ηρθα απο την κηδεια.προσπαθησα να μην κλαψω αλλα δεν τα καταφερα.οταν ηρθε η ωρα για το αντιο τοτε ξεσπασα.πρεπει να ζουμε την ζωη μας,να μην κοιταμε τιποτα απο τα χαζα πραγματα γιατι η ζωη περναει και χανουμε την ουσια. που σας τα ειπα αυτα,αλλα δεν ειχα που αλλου να τα πω. σε ολες!
να ζήσετε να την θυμόσαστε....lia-ka έγραψε:καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω τωρα ηρθα απο την κηδεια.προσπαθησα να μην κλαψω αλλα δεν τα καταφερα.οταν ηρθε η ωρα για το αντιο τοτε ξεσπασα.πρεπει να ζουμε την ζωη μας,να μην κοιταμε τιποτα απο τα χαζα πραγματα γιατι η ζωη περναει και χανουμε την ουσια. που σας τα ειπα αυτα,αλλα δεν ειχα που αλλου να τα πω. σε ολες!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης