351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! Πεμ Φεβ 16, 2012 3:55 pm
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΑΚΙΑ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
el88tse έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι μου κανετε??τι στεναχωρια ειναι αυτην με την δεσποινα μακαρι να ειναι ενα τεραστιο λαθος κοπελΑ ΜΟΥ.........KIRA MOY ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ
kira έγραψε:
Περιμένω αύριο την ακατανόμαστη,αλλά είχα απίστευτη αίσθηση ότι είμαι έγκυος!!Τσιμπήματα,σουβλιές,σκούρες θηλές,είπα το πετύχαμε!
Αμ δε!!!!!!!!!Πήγα πριν λίγο στο φαρμακείο και πήρα το self clear που δείχνει από νωρίς.......ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ
Είμαι τόσο χάλια,γιατί για πρώτη φορά ένιωθα ότι είμαι.....
kira έγραψε:Ax Eυη μου πρώτη φορά που είχα τόσο έντονα συμπτώματα,αλλά δεν την ξαναπατάω!
kira έγραψε:Ε άμα ο άνθρωπος έχει ξερό κεφάλι
Πάμε για άλλα!!!!Τι να κάνουμε,κάθε πράγμα στον καιρό του!!!!!
Τώρα περιμένουμε ευχάριστα από την αγάπη και την Ευαγγελίτσα!!Περίμενε προχθες νομίζω,αλλά δεν μπήκε να μας πει!!!
Ευαγγελίτσαααααααααααααααα!!!!!!!!
Α και φυσικά περιμένουμε και από τη Δέσποινα να πάνε όλα καλά!
7 στις 10 ήθελα να γράψω....kira έγραψε:Ιωαννάκι καλημέρα!!Μπα δεν έχω την παραμικρή ελπίδα,γιατί το ξέρω καλά αυτό το τεστ!!Έχει δείξει από πολύ νωρίτερα
7 ΣΤΙς 17
Που το αποδίδουν αυτό????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης