76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! Τετ Φεβ 15, 2012 3:32 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Αν ετσι νοιωθεις πιο καλα κανε το αλλα ελπιζω να μην το χρειαστεις!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Μηπως να παρεις ντεπον;
ioanna85 έγραψε:Τζενη λες να μας ερθουν ολα ετσι βολικα; Εσυ δηλαδη για ποτε λες;
αγαπη έγραψε:ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΗΠΙΑ ΔΥΟ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ Κ ΟΛΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙ ΕΓΙΝΕΣ Κ ΕΣΥ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΧΑΧΑ ΜΑΚΑΡΙ ΤΖΕΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο θΕΟΣ
ioanna85 έγραψε:Αγαπη να προσεχεις λιγο μεχρι να μαθουμε!
Τζενη μου σαββατογεννημενη μου μακαρι να βγεις αληθινη!Ο αντρας σου να παρει αδεια τις γονιμες μερες!!
αγαπη έγραψε:ioanna85 έγραψε:Αγαπη να προσεχεις λιγο μεχρι να μαθουμε!
Τζενη μου σαββατογεννημενη μου μακαρι να βγεις αληθινη!Ο αντρας σου να παρει αδεια τις γονιμες μερες!!
ΤΖΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΑΧ ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΟΜΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ
αγαπη έγραψε:ΤΖΕΝΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΝΗΤΕΥΤΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης