101 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! Τετ Φεβ 15, 2012 4:44 pm
jenjen
Πανταχού παρούσα!
καληνυχτα ιωαννα μου....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
jenjen έγραψε:βασικα...να σου πω...και θελω να το κανω αυτο εαν μου κανει την χαρη ο πελαργος....(μεγαλωσα στην αμερικη και ειναι ψιλοεθιμο αυτο, που θα ηθελα να το κανω)
οταν ερθει η στιγμη να μαθεις το φυλο του παιδιου και εισαι στο γιατρο...του λες να μην σου το πει αλλα να σου το γραψει σε ενα χαρτι και να το κλεισει σε εναν φακελο...εσυ μετα με την σειρα σου και πηγαινεις σε ενα ζαχαροπλαστειο...δινεις το φακελο και ζητας να σου φτιαξουν μια τουρτα με ουδετερο χρωμα απεξω αλλα το εσωτερικο του να εχει μια στρωση απο το τι φυλο εινα το παιδι,δηλαδη εαν ειναι κοριτσι να εχει μια ροζ στρωση απο κρεμα και εαν ειναι αγορι μια μπλε.την παιρνεις μετα την τουρτα και καλεις τους φιλους σου και την οικογενεια στο σπιτι...την κοβεις με τον αντρουλη σου και ετσι ειναι εκπληξη για ολους το φυλο του παιδιου σου!!!!
jenjen έγραψε:τι θα μαγειρεψεις αυριο μαρινα?εγω λεω να κανω αυτο που μου προτεινε η ευη....μακαρονια με κοκκινη σαλτσα....
δεν σου ειπα..μετα το γυμναστηριο πηγα στο ζαχαροπλαστειο και πηρα 2 cheesecake ατομικα και τα κουμπωσα..το μπαζο..και τωρα αισθανομαι ασχημα
jenjen έγραψε:παω για νανι....καληνυχτα μαρινα...δεν ειμαι και τοσο νυχτοπουλι τελικα..κλεινουν τα ματακια μου...περιμενω αυριο τα καλα σου νεακια!!!!!ελπιζω η ευχη μου να σου βγει αληθινη!!!!!μακιααααααααααααα
αγαπη έγραψε:jenjen έγραψε:τι θα μαγειρεψεις αυριο μαρινα?εγω λεω να κανω αυτο που μου προτεινε η ευη....μακαρονια με κοκκινη σαλτσα....
δεν σου ειπα..μετα το γυμναστηριο πηγα στο ζαχαροπλαστειο και πηρα 2 cheesecake ατομικα και τα κουμπωσα..το μπαζο..και τωρα αισθανομαι ασχημα
ΜΜΜ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ CHEESECAKE ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΕΝΟΧΕΣ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΧΑΧΑΧΑ
jenjen έγραψε:αγαπη έγραψε:jenjen έγραψε:τι θα μαγειρεψεις αυριο μαρινα?εγω λεω να κανω αυτο που μου προτεινε η ευη....μακαρονια με κοκκινη σαλτσα....
ΜΜΜ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ CHEESECAKE ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΕΝΟΧΕΣ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΧΑΧΑΧΑ
δεν μπορω και αυριοοοοο μην μου το κανεις αυτοοοοοο ποναω παντουυυυυυυυυυυυ.....ο γυμναστης ειναι πολυ αυστηρος μονο που δεν με κανει και κλαιω...τοσο πολυ..δεν μπορω να γελασω ποναει η κοιλια μου...δεν μπορω να κατεβω τα σκαλια πονανε οι προσαγωγοι μου δεν μπορω να κανω ουτε τιποτε!!!!!παω για νανι μαρινα μου...θα τα πουμε αυριο εαν δεν τσικνισεις πουθενα και λειπεις απο εδω...
ΣΑΣ ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΕΓΚΥΟΣΚΟΝΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ!!!!sotiria-giannitsa έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 12 ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ
Λεμονάκι έγραψε:demmy5_k καλημέρα
κοπέλα μου εύχομαι το σποράκι σου να είναι γερό, να το πάρεις αγκαλίτσα όταν έρθει η ώρα και να τα ξεχάσεις
όλα !!
δεν έχω ακούσει για την προσευχή του
του Αγίου Θαδαίου μπορείς να την μοιραστείς μαζί μας ;
ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου!Καλη Τσικνοπεμτη!!!
Τζενη ειναι μια πολυ ωραια ιδεα!Παιχνιδιαρικη...τι γινεται ομως με εμενα που ειμαι ανυπομονη; Γιατι αισθανεσαι ασχημα για τα γλυκα; ομορφαινουν δεν παχαινουν. Το τζιζ κεικ τι εχει μωρε; Φρουτακια, μπισκοτακια, τυρακι...τιποτα!
Αγαπη...τσικνοπεμτη σημερα!Εχεις κανενα νεο;;;;;
Αναστασια...τυχερο το 12 για ολες σας!!!Γιατι αν περιμενω με την πολυλογια που εχουμε να ανακοινωσω εγκυμοσυνη πλαναμαι πλανη οικτρα!Στο 123 εγω!Χαχαχαχα!!!
Λεμονακι δικο σας το σπιτι; Αν ναι αγαπησε το, αν οχι υπεφερε το μεχρι να ερθει κατι καλυτερο!
Σωτηρια μου με το καλο η ζουζουνα σου! Στειλε στειλε εγκυοσκονη!!!
Δημητρα Στειλε κι εσυ εγκυοσκονη!!!!Μπραβο κουκλα μου που θα το βλεπεις ετσι...σε καταλαβαινω απολυτα!!!"Προσευχή του Αγίου Θαδαίου"; δεν την εχω ακουσει!!Ξερω για το μηλο απο την Χρυσοβαλαντω αλλα οχι αυτο!
ioanna85 έγραψε:Συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα κανω λεμονοπιτα και τρεχω να μη μου πηξει η κρεμα!
Δημητρα μου εχεις τα αγγελουδια σου που σε προσεχουν!!!Δε εχει σημασια τι απο ολα αυτα δουλεψε, σημασια εχει οτι εχεις ενα σπορακι μεσα σου που συντομα θα κρατας στην αγκαλια σου!!!!
Μαρακι μου μην κανεις ετσι!Μη νομιζεις για ολους δυσκολα ειναι!Κι εγω ανεργη και ο αντρας μου περνει 700 κατι χωρις ακομα τις περικοπες και μονοι μας τα πληρωνουμε ολα!Τι πρεπει να κανω; Να μην γινω ποτε μανουλα; Να περιμενω να φταξουν τα πραγματα; Του Αγιου ποτε δηλαδη! Σκεψου λιγο πιο θετικα!
ioanna85 έγραψε:Μη νοιωθεις ετσι γλυκια μου,η ζωη εχει τα πανω της και τα κατω της! Να μην τα σκεφτεσαι αυτα, μαθαμε να ζουμε με τα πολλα θα μαθουμε και με τα λιγα! Μην κανεις ετσι!Εχεις το μωρο σου, τον αντρα σου την υγεια!Να σκεφτεσαι αυτα που εχεις και οχι οσα σου λειπουν!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης