801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!! Κυρ Φεβ 19, 2012 1:35 pm
boubou
Πρωταγωνιστής!!
kira έγραψε:Κοριτσάκια μου καλό βράδυ!Πάω να ξαπλώσω και να δω Πρωταγωνιστές!
καληνύχτα Αναστασία μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kira έγραψε:Κοριτσάκια μου καλό βράδυ!Πάω να ξαπλώσω και να δω Πρωταγωνιστές!
boubou έγραψε:ειναι σιγουρα κακοηθης?
ioanna85 έγραψε:
Ευη το ξερω πως το λες. Σε καταλαβαινω! Απλα οσο καλος κι αν ειναι ενας γιατρος οταν περασει μια ηλικια τον φοβαμαι. Εχω δει 70αρη πολυ καλο γιατρο να κανει αμνιο...το χερι να τρεμει και η κοπελα με σπασμενα νερα απο μικρη εβδομαδα κυησης!
maroulo έγραψε:κοριττσια εχω καιρο να μπω να μαθω νεα σας. εχω ευχαριστα!!!!!!!!!! περιμενα 10 του μηνα δεν αδιαθετησα εκανα 3 τεστ βγηκαν και 3 πολυ αχνα ουτε καν φαινοταν η μαια μου μου ειπε να κανω χοριακη βγηκε θετικη τα καταφερα αυτον το μηνα ευχομαι να εχουμε πολλα ευχαριστα αυτο το μηνα
maroulo έγραψε:κοριττσια εχω καιρο να μπω να μαθω νεα σας. εχω ευχαριστα!!!!!!!!!! περιμενα 10 του μηνα δεν αδιαθετησα εκανα 3 τεστ βγηκαν και 3 πολυ αχνα ουτε καν φαινοταν η μαια μου μου ειπε να κανω χοριακη βγηκε θετικη τα καταφερα αυτον το μηνα ευχομαι να εχουμε πολλα ευχαριστα αυτο το μηνα
evi27 έγραψε:maroulo έγραψε:κοριττσια εχω καιρο να μπω να μαθω νεα σας. εχω ευχαριστα!!!!!!!!!! περιμενα 10 του μηνα δεν αδιαθετησα εκανα 3 τεστ βγηκαν και 3 πολυ αχνα ουτε καν φαινοταν η μαια μου μου ειπε να κανω χοριακη βγηκε θετικη τα καταφερα αυτον το μηνα ευχομαι να εχουμε πολλα ευχαριστα αυτο το μηνα
με το καλό ένα γερό μπεμπάκι!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι #12!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης