26 Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 2:31 am
ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Οχι ουτε εγω ουτε εκεινος ,απο την αρχη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
its a boy έγραψε:koritsia stin arxi tis sxesis mas oxi mono ton zileya alla toy ekana kati xoyneria allo pragma.1) eixame malwsei mia mera kai ierthe na me parei apo to spiti moy kai egw den einoyn ekei eixa paei se mia fili moy.kai eipa tin mana moy na pei den xserei poy eimai.erxete 5 to apogeyma na me parei na milisoyme den me vriskei spiti ton leei i mana moy den einai edw.na me pernei sto til kai na min to sikwnw,na pernei til stin fili moy opoy eimoyn kai na ton leei den tin exw dei simera katholoy.perimene mexri tis 9 to vrady.afoy i mana moy me pernei kai me leei krima einai to paidi peigene poy se perimenei exsw apo to video club.telos pantwn peiga.ta vrikame 2) eitan stin doyleia toy kai miloysame sto til kai me leei otan kleisw to magazi tha erthw na se parw.perimenw ena filo moy na erthei.filo soy perimeneis? nai.kala.me to poy kleinoyme to til pernw taxsi kai paw sto magazi kai me vlepei fanti mpastoyni mprosta toy.3) milagame sto til ena vrady apo tis 10 mexri tis 12:30 kai molis kleinoyme to til pali pernw taxsi kai peigenw neapoli kai ton pairnw til kai toy lew ela na me pareis eimai neapoli.kai exei meinei pagwto.alla twra meta apo 7 xronia oxi den ton zileyw katholoy oyte aytos emena
Εννοειται!! Ο ανθρωπός μου είναι, δεν ειναι εγω!florentiab έγραψε:συμφωνώ μαζί σας κορίτσια.
τον αγαπάω, τον λατρεύω, είναι ο άνθρωπός μου αλλά θέλω λίγο μόνη μου.
its a boy έγραψε:joannoua3 mono ton vasanisa? den les tipota.lew tin mana moy afoy den me xwrise twra poy toy ekana tosa kapsonia den tha me xwrisei pote.kai meta apo 7 xronia eimaste mia xara.eimaste para poly kala diwxsame apo konta mas kai toys filoys fidia kai eimaste ok
its a boy έγραψε:joannoua3 to xeirotero poy toy ekana xsexasa na sto pw.eixame paei gia poto ena vrady kai ekei poy miloysame anapse ligo i sizitisi kai seikwnome kai feygw kai ton afeinw sixsilo mesa stin kafetereia.egw ton perimena sto amaxsi.otan eirthe perimena na akoysw ton exsapsalmo.alla eirthe kai na me leei.aman vre agapi moy,koritsi moy kalo ti eipa kai parexsigithikes kai sikwthikes kai efyges? olo to magazi me koitoyse.afoy peiga na pleirwsw kai o mparman me eipe asta file kerasmena.sygnwmi den ithela na thimwseis.kai menw pagwto,lew me doyleyei twra.alla mpikame sto amaxsi milisame kai ta vrikame
εγώ είμαι έτσι ..ο άντρας μου μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει καποιο δικεομα αλλα εγώ ζηλεύω πολύ !! το ξέρει και ο ίδιος .... καμία φορά νιώθω πολύ άσχημα για αυτό.. δεν ξέρω ίσος είναι από φόβο μην τον χάσω..γενικά δεν έχουμε τσακωθεί για αυτό το θεμα γιατί ο αντρούλης μου είναι χαμηλών τόνων και απλά προσπαθεί να με καθισιχάσει και πάντα μου λέει ότι με αγαπά πολύ ... εεε ναι το παραδέχομαι είμαι τρελή για δέσιμο που τον ζιλευω έτσι ....eirini7 έγραψε:bouboulina έγραψε:
Βγαίνει μόνος του για ποτό? Βγαίνετε κ εσείς?
Του στέλνει μια συνάδελφός του μήνυμα στο κιν συχνά άσχετες ώρες... σας ενοχλει?
Τον πηγαινοφέρνει στη δουλειά μια συνάδελφος με το αμάξι της,
Και το πιο σημαντικό!!!! Του το λέτε όταν κάτι σας ενοχλεί? Ή .....?
τι να κάνει λέει???????
δε μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.παρόλα αυτά ζηλεύω υπερβολικά.ακόμα και να κοιτάξει άλλη (όχι πονηρά,τυχαία να περνάει κάποια)μου χαλάει όλη την ψυχολογία αυτό και το σκέφτομαι συνέχεια.φυσικά δεν του το δείχνω πλέον.στην αρχή της σχέσης μας του το έλεγα και μαλώναμε μόνο γιαυτό.και αποφάσισα να μη λέω τίποτα και να το καταπολεμήσω μόνη μου.υπάρχει άλλη που να σκέφτεται έτσι ή μόνο εγώ έχω την τρέλα;;
its a boy έγραψε:joannoua3 aigokairws eimai egw kai tayros o antras moy
its a boy έγραψε:kai an o mpempis gennithimexri tis 10-4 opos me eipe o gynaikologos tha einai krios.fantasoy twra mesa sto spiti enas aigokairws,enas tayros kai krios
bou-boukitsa έγραψε:sorry αλλα δεν τη βοηθατε την κοπελα!!
ρωταει καποια συγκεκριμενα θεματα..και κανεις δεν απαντησε...συν του οτι ολες οι ΄΄υπερανω΄΄ πια μαζευτηκαν εδω!!
ελεος βρε κοριτσια!!
bou-boukitsa έγραψε:sorry αλλα δεν τη βοηθατε την κοπελα!!
ρωταει καποια συγκεκριμενα θεματα..και κανεις δεν απαντησε...συν του οτι ολες οι ΄΄υπερανω΄΄ πια μαζευτηκαν εδω!!
ελεος βρε κοριτσια!!
Ada έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:sorry αλλα δεν τη βοηθατε την κοπελα!!
ελεος βρε κοριτσια!!
Ετοιμαζόμουν να γράψω στο θέμα γιατί θεώρησα από το πρώτο ποστ ότι είναι γενικού ενδιαφέροντος (=κουβέντα να γίνεται ) κ όχι ένα θέμα που η θεματογράφος του ζητάει βοήθεια σε κάτι.
Άλλωστε άμα κάποιος/α ζηλεύει ό,τι κ να του/της πουν οι άλλοι θα συνεχίσει να ζηλεύει
Κι εγώ δεν ζηλεύω τον άνδρα μου , όχι γιατί είμαι υπεράνω αλλά γιατί δεν έχω νιώσει "απειλημένη" ούτε μια στιγμή παρόλο που είμαστε πολλά χρόνια κ πολύ συχνά μακριά ο ένας από τον άλλον.
Σε προηγούμενες σχέσεις που είχα (μη φανταστείτε 1000, κανα δυο ) ένιωθα όχι απλά ζήλια αλλά σαν γατί που θα τους έβγαζε τα μάτια!!
Δεν έχω αλλάξει ως άνθρωπος οπότε θεωρώ ότι το μυστικό βρίσκεται στη σχέση.
Υ.Γ κ ΟΧΙ δε θέλω να ζηλέψω για να νιώσω το "αλατοπίπερο" είμαι μιά χαρά κ χωρίς ζήλια
kira έγραψε:
Α ρε Άντα!!!Κι εγώ με τον προηγούμενο έτσι ακριβώς,μιλάμε για φοβερή ζήλεια!!Ενώ τώρα..Οι φίλες μου δεν το πιστεύουν!!Γι αυτό λέω ότι είναι η ασφάλεια που σου εμπνέει ο άλλος!!
kira έγραψε:Εγώ με την απορία θα μείνω!!Δεν έμαθα κάτι,αλλά θεωρώ ότι την είχε κάνει την κουτσουκέλα του!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης