26 Απ: Διδυμομανούλες???? Σαβ Αυγ 21, 2010 8:57 am
διδυμομανουλα 2004
Σιωπηλή δύναμη
κι εγω διδυμακια
6 ετων αγορι κ κοριτσι
6 ετων αγορι κ κοριτσι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Να σου πω κουκλα μου αν δεν εχεις αλλη επιλογη απλα βουτας και κολυμπας . Μετα απο λιγο συνηθιζεις. Εμενα μου φαινεται πιο δυσκολο να εχεις δυο παιδια διαφορετικης ηλικιας. χιχιχιpana έγραψε:ρε κοριτσια υποκλινομαι σε ολες σας
εγω με 2 18 μηνων και 1 μηνος και παντα εχω καποιον μαζι μου
μονη μου δεν εχω μεινει ποτε απο τοτε που γεννυηθηκε ο μπεμπακος
πως τα καταφερατε?
marianna έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!
ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ, ΤΙ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΗΡΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ!!!
faye έγραψε:Να σου πω κουκλα μου αν δεν εχεις αλλη επιλογη απλα βουτας και κολυμπας . Μετα απο λιγο συνηθιζεις. Εμενα μου φαινεται πιο δυσκολο να εχεις δυο παιδια διαφορετικης ηλικιας. χιχιχιpana έγραψε:ρε κοριτσια υποκλινομαι σε ολες σας
εγω με 2 18 μηνων και 1 μηνος και παντα εχω καποιον μαζι μου
μονη μου δεν εχω μεινει ποτε απο τοτε που γεννυηθηκε ο μπεμπακος
πως τα καταφερατε?
mariatwins έγραψε:
εγω πηρα ενα inglesina παρα πολυ καλο απο την πρωτη στιγμη τουσ εβαλα γιατι η πλατη ξαπλωνει τερμα κατω και θα το εχουν και μεχρι μεγαλα. ειναι ελαφρι και μικρο σε σχεση που ειναι διπλο. και βεβαια ειναι ο ενας διπλα στον αλλον γιατι ειχα δει και καροτσια που ειναι ο ενας πισω απο τον αλλον και δεν ηθελα.
να εχεις πολυ κουραγιο και πολυ δυναμη και αν εχεις κανεναν να σε βοηθησει ειναι το ιδανικο. γιατι ειδικα τον πρωτο καιρο που ξυπνανε συνεχεια ειναι μεγαλη κουραση. αλλα να θυμασαι ειναι διπλη ευτυχια και οταν με το καλο θα τα δεισ θα τρελαθεις!!!! αχ τι στιγμεσ και αυτες μοναδικες.....τι μου θυμησεσ τωρα αν και τα δικα μου ειναι μονο 8 1/2 μηνων!!!!!!!!
marianna έγραψε:mariatwins έγραψε:
εγω πηρα ενα inglesina παρα πολυ καλο απο την πρωτη στιγμη τουσ εβαλα γιατι η πλατη ξαπλωνει τερμα κατω και θα το εχουν και μεχρι μεγαλα. ειναι ελαφρι και μικρο σε σχεση που ειναι διπλο. και βεβαια ειναι ο ενας διπλα στον αλλον γιατι ειχα δει και καροτσια που ειναι ο ενας πισω απο τον αλλον και δεν ηθελα.
να εχεις πολυ κουραγιο και πολυ δυναμη και αν εχεις κανεναν να σε βοηθησει ειναι το ιδανικο. γιατι ειδικα τον πρωτο καιρο που ξυπνανε συνεχεια ειναι μεγαλη κουραση. αλλα να θυμασαι ειναι διπλη ευτυχια και οταν με το καλο θα τα δεισ θα τρελαθεις!!!! αχ τι στιγμεσ και αυτες μοναδικες.....τι μου θυμησεσ τωρα αν και τα δικα μου ειναι μονο 8 1/2 μηνων!!!!!!!!
Εγω τελικά παράγγειλα της PEG PEREGO το ARIA TWINS από το EBABY. Θέλω να πιστεύω ότι την άλλη βδομάδα θα είναι εδώ. Το δοκίμασα σε κάποια μαγαζιά εδω και είναι πολύ βολικό.
Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο???
Σε ποια εβδομάδα γεννήσατε εσείς? Εγω είμαι στις 34 και με προγραμμάτισε ο γιατρός στις 26/11 γιατι τα μωρά είανι ήδη πολύ μεγάλα. Κανονικά στο μήνα μου μπαίνω στις 30/11.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την fotini+2 στις Πεμ Νοε 18, 2010 10:55 am, 2 φορές συνολικά
fotini+2 έγραψε:
Οταν γεννησα ημουν 36 ευδομαδες και 3 μερες- η Ζωη γεννηθηκε 3,200 και η Χριστινα 2,870!!! Μην ανχωνεσαι- ολα θα πανε καλα =)
Εγω τελικά παράγγειλα της PEG PEREGO το ARIA TWINS από το EBABY. Θέλω να πιστεύω ότι την άλλη βδομάδα θα είναι εδώ. Το δοκίμασα σε κάποια μαγαζιά εδω και είναι πολύ βολικό.
Κορίτσια να σας ρωτήσω και κάτι άλλο???
Σε ποια εβδομάδα γεννήσατε εσείς? Εγω είμαι στις 34 και με προγραμμάτισε ο γιατρός στις 26/11 γιατι τα μωρά είανι ήδη πολύ μεγάλα. Κανονικά στο μήνα μου μπαίνω στις 30/11.
mariatwins έγραψε:
εγω γεννησα 37+1 μερα. δεν αντεχα αλλο ηθελα απεγνωσμενα να γεννησω και λιγεσ μερες πριν αποφασιστει οτι θα γεννησω με εβαλε και εκανα μια εξεταση να δουμε ποσο αντεχουν τα μωρα ακομα. και ετσι αποφασιστικε η ακριβες ημερομηνια. να ξερεις οτι θα ειναι σουπερ εμπειρια και να την ζησεις. με επισκληριδιο θα γεννησεις?
ολα καλα θα πανε μην ανχοθεις καθολου. εμενα ο νικολας μου ηταν 2300 και ο γιαννης μου 2540 ενω στο υπερυχο που καναμε μου τους εβγαζαν πιο αδυνατους, αλλα ολα καλα πηγαν!!!!
Mε το καλο κουκλα μου σου ευχομαι . Μην αγχωνεσαι η ραχιαια ειναι σχεδον το ιδιο με την επισκληριδιο απλα γινεται σε διαφορετικο σημειο απο οτι ξερω. Ευχομαι ολα καλα και με το καλο να κρατησεις τα παιδακια σου στην αγκαλια σου. Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και μην αγχωνεσαι . Περιμενουμε νεα σου .marianna έγραψε:mariatwins έγραψε:
εγω γεννησα 37+1 μερα. δεν αντεχα αλλο ηθελα απεγνωσμενα να γεννησω και λιγεσ μερες πριν αποφασιστει οτι θα γεννησω με εβαλε και εκανα μια εξεταση να δουμε ποσο αντεχουν τα μωρα ακομα. και ετσι αποφασιστικε η ακριβες ημερομηνια. να ξερεις οτι θα ειναι σουπερ εμπειρια και να την ζησεις. με επισκληριδιο θα γεννησεις?
ολα καλα θα πανε μην ανχοθεις καθολου. εμενα ο νικολας μου ηταν 2300 και ο γιαννης μου 2540 ενω στο υπερυχο που καναμε μου τους εβγαζαν πιο αδυνατους, αλλα ολα καλα πηγαν!!!!
Σήμερα πηγα παλι στον γιατρο και μου ειπε τελικα οτι την αλλη παρασκευη γενναμε. θα παω βεβαια την Πεμπτη να τα ζυγισουμε και να δουμε αν ειναι ενταξει το βαρος τους. Ευχομαι να πανε ολα καλα, γιατι το αγχος με εχει πιασει απο τωρα.
Στο νοσοκομειο δεν κανουνε επισκληριδιο, λεγεται καπωσ αλλιως, ραχιαια νομιζω. Παντωσ δεν κανουνε ολικη ναρκωση.
Σήμερα πηγα παλι στον γιατρο και μου ειπε τελικα οτι την αλλη παρασκευη γενναμε. θα παω βεβαια την Πεμπτη να τα ζυγισουμε και να δουμε αν ειναι ενταξει το βαρος τους. Ευχομαι να πανε ολα καλα, γιατι το αγχος με εχει πιασει απο τωρα.
Στο νοσοκομειο δεν κανουνε επισκληριδιο, λεγεται καπωσ αλλιως, ραχιαια νομιζω. Παντωσ δεν κανουνε ολικη ναρκωση.
mariatwins έγραψε:
ωραια!!!!ολα καλα θα πανε και με το καλο να δεις και να αγκαλιασεις τα ζουζουνια σου!!! θα ειναι τελεια που θα τα ακουσεις μολις βγουν!!! σου ευχομαι ολα να πανε καλα και περιμενω και εγω νεα σου!!!!!!!!!!!!
fotini+2 έγραψε:Marianna me to kalo na deis ta aggelodia soy! Polles eyxes kai apo emas!!!! Fotini + Zoe & Christina!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης