251 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Τετ Φεβ 29, 2012 2:12 pm
fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
βλέπω ότι πήγε πολύ προς το φαγητό η κουβέντα και έχω να πω πως έχω βάλει 8 κιλά σε 5 μήνες!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fourfouraki έγραψε:βλέπω ότι πήγε πολύ προς το φαγητό η κουβέντα και έχω να πω πως έχω βάλει 8 κιλά σε 5 μήνες!!!!
όχι ευη μου δεν είναι έτσι και το ξέρω πολύ καλά, δεν λέω θα γίνω μανούλα αλλά πρώτα πρέπει να περάσω πολλά ακόμα.evi27 έγραψε:Αναστασία μου γιατί έτσι?και δεν θα μείνεις εδώ μόνη σου!θα κάνεις όμορφα και καλά την εξωσωματική σου και θα γίνεις μανούλα!μπορεί και γρηγορότερα από εμάς που ξέρεις?
boubou έγραψε:Φουρφουρακι ετσι την πατησα εγω οταν εκοψα το καπνισμα..παρα πολύ γρηγορα ίσως και σε 2 μηνες ειχα παρει 6κιλα!!!ευτυχως τα εχασα μετα απο κανα 8μηνο που αποφασισα να κανω διαιτα!!
Λεμονακι δν θελω να σε παιρνει απο κατω αλλα καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολη η κατασταση που περνας!!!για να σου δωσω λιγο κουραγιο να σου πω οτι η κουνιαδα μου ειχε ενδομητριωση 4ου βαθμου..και 5ου ηταν το χειροτερο.εκανε λαπαροσκοπηση και της ειπαν οτι δν γινοταν να καθαρισει και επρεπε να σταματησει την περιοδο..ξεκινησε λοιπον προσπαθειες μπας και καταφερει να μεινει εγκυος κι ετσι να τν σταματησει φυσικα και σε 6μηνες προσπαθειες καταφερε να μεινει!
αυτα που ψαχνεις με τις αλλες επεμβασεις τα μιλησες με κανενα γιατρο η μονη σου τα ψαχνεις?
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Χριστινάκι!Καλό μήνα σε όλες μας!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Χριστινάκι!Καλό μήνα σε όλες μας!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης