226 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Τετ Φεβ 29, 2012 12:52 pm
jenjen
Πανταχού παρούσα!
επεστρεψα!!!!!!σορρυ που εφυγα ξαφνικα αλλα ο αντρουλης ειχε κεφια χαχαχα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:εξαφανισμένες όλες!!! καλά όλες για πήγανε?
jenjen έγραψε:evi27 έγραψε:εξαφανισμένες όλες!!! καλά όλες για πήγανε?
κοριτσακι μην ξεχαστεις να μου στειλεις κομματι απο την τουρτα!!!!!σημερα ευη μου ολο σαβουροτρωω....ξυπνησα στις 10 το πρωι...εφαγα λιγο λαγανα που περισεψε με μελι και βουτυρο επεσα για υπνο στις 3 και ξυπνησα στις 6 το μεσημερι...εφαγα μια μακαροναδα με θαλασσινα,μετα λιγο ψωμι με μερεντα...λιγο μπακλαβα...λιγο ταρτα σοκολατα....και παλι πειναω..και νυσταζω!!!!τι εχω παθει????
evi27 έγραψε:jenjen έγραψε:evi27 έγραψε:εξαφανισμένες όλες!!! καλά όλες για πήγανε?
κοριτσακι μην ξεχαστεις να μου στειλεις κομματι απο την τουρτα!!!!!σημερα ευη μου ολο σαβουροτρωω....ξυπνησα στις 10 το πρωι...εφαγα λιγο λαγανα που περισεψε με μελι και βουτυρο επεσα για υπνο στις 3 και ξυπνησα στις 6 το μεσημερι...εφαγα μια μακαροναδα με θαλασσινα,μετα λιγο ψωμι με μερεντα...λιγο μπακλαβα...λιγο ταρτα σοκολατα....και παλι πειναω..και νυσταζω!!!!τι εχω παθει????
δεν ξεχνάω!!! μήπως θα έχουμε κανένα ευχάριστο??? εγώ έφαγα λαχανοντολμάδες,πριν λίγο λίγα πατατάκια και τώρα μια μπανάνα!
evi27 έγραψε:χαχχαχαχ δεν μένω ποτέ χωρίς προμήθειες!!! εχω μπόλικα! αλλά έβαλα 700γρ. και λέω να το ράψω λίγο!
jenjen έγραψε:evi27 έγραψε:χαχχαχαχ δεν μένω ποτέ χωρίς προμήθειες!!! εχω μπόλικα! αλλά έβαλα 700γρ. και λέω να το ράψω λίγο!
μμμμ τι μας λες?????700 ολοκληρα γραμμαρια??????εγω που εχω βαλει απο τα χριστουγεννα 3 τι να πω?????μας κοροιδευεις?ολη μερα στην κουζινα που εισαι και με τοσα γλυκα που κανεις θα ειχα παρει 10 στην θεση σου...αχ ποσο σε ζηλευω!!!!
a-niki έγραψε:και εγω καληνυχτω κοριτσαρες γιατι αυριο δεν θα εχω "ξυπνημοοοο" Σμουτςςς σε ολες σας
jenjen έγραψε:παει ευη μου...λιγες μερες ελειψα και χαλασανε τα νυχτοπουλια!!!!!!!!
τελος παντων....παω και γω για νανι...εχω κοιμηθει μονο 18 ωρες...χαχαχαχαχα παω να το κανω 29ωρο!!!καληνυχτα ευη μου ελπιζω να σε βρω μαζι με την τρελοπαρεα αυριο το μεσημερακι εαν δεν εχεις μαθημα!!!φιλακια πολλα!
evi27 έγραψε:έλα βρε Έλλη μου και μ'αφήσανε μόνη μου!! έφυγαν όλες καλέ...
boubou έγραψε:evi27 έγραψε:έλα βρε Έλλη μου και μ'αφήσανε μόνη μου!! έφυγαν όλες καλέ...
μα ναι..τι κατάσταση κι αυτη??
καλα ποιος τα τρωει τοσα γλυκα? ακομη κι εγώ που ειμαι γλυκατζου αν εχω τουρτα στο σπιτι , θα χαλασει μεχρι να την φαμε..
evi27 έγραψε:στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά!!!μακάρι να τα καταφέρετε κούκλα μου!!! εγώ πάλι αυτές τις μέρες από όρεξη τπτ...πράγμα πολύ παράξενο για μένα
evi27 έγραψε:καλά είμαι!προσπαθώ να κρατάω τα επίπεδα αισιοδοξάς μου πάνω από το μέτριο χαχχαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Τετ Φεβ 29, 2012 2:14 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : τι βλακειες γραφω χαχαχ)
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης