601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Πεμ Μαρ 01, 2012 10:33 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
καλε αληθεια λετε??? και τοτε πως θα βρεθουμε?????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:πωπω βρε αντα τι καφριλες καθεσαι και διαβαζεις????????
Χριστινα να ξανακυλήσω οπως λες δν παιζει.. τις αλλες φορες που μου κολλουσε εκανα αυτο το 1...και μετα ξαναπερνουσε κανα 6μηνο παλι .μεχρι να μου ξανακολλησει να κανω αλλο ενα!!δν εχω σκοπο να ξαναξεκινησω να καπνιζω...γιατι καπνιζω και σαν φουστης...δν μπορω να το ελεγξω..αφου απορω πως το εκοψα!!!!
γκρινιαρα βρισκω πολλες με το ονομα αυτο!!!
boubou έγραψε:
αχ κοριτσια εχω εδω και 4 μερες μια διαολεμενη ορεξη να κανω 1 τσιγαρο..κρατιεμαι με χιλια ζορια!!μονο το οτι εχω ριξει τοση προσπαθεια για μπεμπε αυτο το μηνα με κραταει!!!!!
εχω 2+ χρονια που το εχω κοψει..αλλα μια φορα στο 6μηνο με πιανει και κανω απο κανενα... τωρα βρηκε να με πιασει το δεμονισμενο????μαλωστε με λιγο να μου ξεκολλησει..ολο το σκεφτομαι!!!!
γκρινιαρα έγραψε:μακρια καστανα και κατσαρα μαλλια...χαμογελαω και φοραω λαδι μπλουζακι
xristina_29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:μακρια καστανα και κατσαρα μαλλια...χαμογελαω και φοραω λαδι μπλουζακι
νομιζω πως σου εστειλα αιτημα!!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Έχεις χρονολόγιο με μία παραλία?
boubou έγραψε:xristina_29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:μακρια καστανα και κατσαρα μαλλια...χαμογελαω και φοραω λαδι μπλουζακι
κι εγω
xristina_29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:μακρια καστανα και κατσαρα μαλλια...χαμογελαω και φοραω λαδι μπλουζακι
fourfouraki έγραψε:boubou έγραψε:
αχ κοριτσια εχω εδω και 4 μερες μια διαολεμενη ορεξη να κανω 1 τσιγαρο..κρατιεμαι με χιλια ζορια!!μονο το οτι εχω ριξει τοση προσπαθεια για μπεμπε αυτο το μηνα με κραταει!!!!!
εχω 2+ χρονια που το εχω κοψει..αλλα μια φορα στο 6μηνο με πιανει και κανω απο κανενα... τωρα βρηκε να με πιασει το δεμονισμενο????μαλωστε με λιγο να μου ξεκολλησει..ολο το σκεφτομαι!!!!
boubou μου δεν ξέρεις ΠΟΣΟ σε καταλαβαίνω!! Εγώ το είχα κόψει παλιά για 2 χρόνια και το ξανάρχισα και τωρα έχει 5 μήνες περίπου που το έκοψα πάλι. Ώρες ώρες το ζητάω τρελλά!! Αλλά σκέφτομαι πως έχω ιερό σκοπό!! Πρέπει αρκετό καιρό πριν μείνεις έγκυος να μην καπνίζεις κανονικά..
Αργυρώ030509 έγραψε:Και εγώ!!!
Κοριτσάκια κλείνω να κοιμήσω την μικρή αλλά δεν ξέρω άν θα προλάβω να ξαναμπώ... !!!
Οπότε καληνυχτώ απο τώρα και βλέπουμε!!!
Αργυρώ030509 έγραψε:Και εγώ!!!
Κοριτσάκια κλείνω να κοιμήσω την μικρή αλλά δεν ξέρω άν θα προλάβω να ξαναμπώ... !!!
Οπότε καληνυχτώ απο τώρα και βλέπουμε!!!
γκρινιαρα έγραψε:boubou έγραψε:xristina_29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:μακρια καστανα και κατσαρα μαλλια...χαμογελαω και φοραω λαδι μπλουζακι
κι εγω
δεν μου ηρθε τπτ
γκρινιαρα έγραψε:αργυρω και χριστινα σας εκανα φιλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boubou έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:boubou έγραψε:xristina_29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:μακρια καστανα και κατσαρα μαλλια...χαμογελαω και φοραω λαδι μπλουζακι
κι εγω
δεν μου ηρθε τπτ
καλε ποια καλεσα???? ουφ το ακυρωσα! εγω ειμαι Elli Charlie Mpaliatsa ..Aν με βρεις κανε με!!Εχω τον Τσαρλι μου φωτο! (γενικα ποιο πολυ αυτον βρησκεις στο προφιλ μου παρα εμενα )
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης