326 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Πεμ Μαρ 01, 2012 2:23 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xristina_29 έγραψε:τωρα αυτον τον μηνα θα ξεκινησω τα τεστ ωοοριξιας κ τον επομενο μηνα που θα ειμαι καλυτερα οικονομικα θα παω στον γυναικολογο για τεστ παπ κ θα τον ρωτησω για τις εξετασεις!!!θελει κ 120 ευρω για τεστ παπ κ κολπικο υπερηχο!!!κ ο μισθος ειναι 300 το 15 μερο!!!καταντια... τι να πω...υπαρχουν κ χειροτερα ομως γι αυτο ας κανω τον σταυρο μου εστω κ με αυτα που εχω....
boubou έγραψε:Καλημέρα κι απο εμένα!
Ελενη ελπιζω να μην ερθει η ακατονόμαστη και να ειναι αλλα συμπτώματα αυτα,αλλα και παλι ..δν θελει αγχος, οτι και να γινει ..ΧΑΛΑΡΑ συμφωνω με τις εξετασεις που σου εγραψε ο γιατρος σου,ειναι ο πρωτος ελεγχος που γινεται αν δν τα καταφερνουμε!! ξεκινας με αυτες και βλεπεις πως θα παει..κι εγω ενα χρονο εχω δωσει περιθώριο και μετα θα τα ψαξουμε ολα!δν μας πηραν και τα χρονια εξαλλου!
Ευχαριστώ για την απάντηση, γιατί ένα άγχος το είχα!!!!!!
ναι, με μέλι μέσα είναι τρέλα !!evi27 έγραψε:καλημέρα Λεμονάκι.. τσάι μολόχα?καλό είναι?δεν έχω δοκιμάσει...
boubou έγραψε:Καλημέρα κι απο εμένα!
Ελενη ελπιζω να μην ερθει η ακατονόμαστη και να ειναι αλλα συμπτώματα αυτα,αλλα και παλι ..δν θελει αγχος, οτι και να γινει ..ΧΑΛΑΡΑ συμφωνω με τις εξετασεις που σου εγραψε ο γιατρος σου,ειναι ο πρωτος ελεγχος που γινεται αν δν τα καταφερνουμε!! ξεκινας με αυτες και βλεπεις πως θα παει..κι εγω ενα χρονο εχω δωσει περιθώριο και μετα θα τα ψαξουμε ολα!δν μας πηραν και τα χρονια εξαλλου!
Ευχαριστώ για την απάντηση, γιατί ένα άγχος το είχα!!
πες τα Ελλη!!δεν μας πηραν κ τα χρονια!!!!!!!!!!
!!!
boubou έγραψε:κι εδώ παντως απ'οσο ξερω γιατι εγω δν εχω καποιο γιατρο για την ώρα παιρνουν 40 υπερηχο και 40 παπ.. δν παιζει να κανεις με 40 και τα 2 παντως!!
Λεμονάκι παντως να ξερεις οτι το facebook το χρησιμοποιεις οπως θες εσυ!μπορεις να μην κανεις κανενα φιλο αν δν θες, μπορεις να μη βαλεις καμια φωτο, μπορεις σε αυτους που θες να μιλας να στελνεις μηνυμα και οχι να γραφεις δημοσια ... και να εχεις φιλους ΜΟΝΟ αυτους που θες και να βλεπουν μονο αυτοι τι γραφεις!!...δν ειναι τοσο κακο!εγω το εφτιαξα στην αρχη για να παιζω τωρα εχω αρκετους φιλους που εχουν ιδια σκυλακια με τον τσαρλι και ειναι οι μοναδικοι που τους εχω στην λιστα με τους φιλους μου χωρις να τους ξερω προσωπικα!!
Ελλη εχεις facebook???????
Λεμονάκι έγραψε:ναι, με μέλι μέσα είναι τρέλα !!evi27 έγραψε:καλημέρα Λεμονάκι.. τσάι μολόχα?καλό είναι?δεν έχω δοκιμάσει...
δεν έχει σήμερα φροντιστήριο ;
και εμένα πολλά μου φαίνονται τα λεφτά, εγώ για αυτά δίνω 60 ευρώ.
boubou έγραψε:εγω εχω φυλλα μικρά σφολιατας και θα βαλω και λουκανικακια και κετσαπ μουσταρδα και θα φτιαξω λουκανοπιτακια για σημερα γιατι 4 δουλευω!!θα τα ετοιμασω..και θα αφησω τον αντρουλη οταν γυρισει να τα ψησει για να ειναι φρεσκα!! για την ωρα τρωω το γιαουρτακι με τα δημητριακα μου!
lia-ka έγραψε:αναστασια ετοιμαζω το πακετο και ερχετε!
xristina_29 έγραψε:boubou έγραψε:εγω εχω φυλλα μικρά σφολιατας και θα βαλω και λουκανικακια και κετσαπ μουσταρδα και θα φτιαξω λουκανοπιτακια για σημερα γιατι 4 δουλευω!!θα τα ετοιμασω..και θα αφησω τον αντρουλη οταν γυρισει να τα ψησει για να ειναι φρεσκα!! για την ωρα τρωω το γιαουρτακι με τα δημητριακα μου!
Ελλη δεν σε βρισκω στο fb!!!(( θελω να δω κ το σκυλακι σου!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης