Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
173 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 173 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Elenisig έγραψε:Μαρία όλα καλά θα πάνε!!! Στέλνω κ εγώ από δω θετική ενέργεια για την κουμπάρα σου!
Αργυρώ μου καλημέρα! Έπεσε ο πυρετός? Άντε να ηρεμήσει το παιδάκι ( κ η μανούλα) .

Ναι έπεσε ο πυρετός,αλλα το έχω ένα άγχος.Όλο ανεβαίνει κατεβαίνει σαν ασανσέρ!!! Rolling Eyes

mariabel

mariabel
Κορίτσια, ήρθα, ουφ! Ο μικρός πολύ ζωηρός! Μου έβγαλε το λάδι μέχρι να φάει και δεν έφαγε όλο όσο ήθελα να φάει... Τώρα τρώω εγώ φρουτόκρεμα... Smile

Καλό μήνα εύχομαι με πολλά ευχάριστα!!

Λοιπόν, αρχίζω το σχολιασμό...
Εύη, βλέπω πελαργούς να έρχονται!! Τώρα 2 είναι, 3, 4;
Τζένη, σου στέλνω μπόλικη εγκυόσκονη!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 377361 Και εσύ στις 6; Για να δούμε!!! Ελπίζω να έχουμε πολλά ευχάριστα σε μια εβδομάδα!!! Αχ, μακάρι!!
Λεμονάκι, γιατί απογοητεύεσαι; Σε παρακαλώ μην πέφτεις. Οι γιατροί σου είπαν να κάνεις εξωσωματική. Δεν έχεις ξανακάνει, έτσι δεν είναι; Γιατί λοιπόν απογοητεύεσαι; Είμαι σίγουρη ότι όταν αποφασίσεις να την κάνεις, θα μείνεις αμέσως έγκυος και μάλιστα θα έχεις πάνω από ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!! Το ίδιο περιμένουμε και από τη Μαρίνα, που παρεπιμπτόντως την έχουμε χάσει.
Μαρίνα, πού είσαι;
Άντα, Ιωάννα Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 315810
Στα κορίτσια τα πρωινά, Ευούλι, Χριστίνα, Elenisig , Αργυρώ, Λιάνα (έχω ένα προαίσθημα ότι μας ετοιμάζεις ευχάριστα!!! ), Γιάννα, μια μεγάλη καλημέρα!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κι από μένα!!

τι κάνετε?θα πιούμε Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 438696 ?? Very Happy

Μαράκι μου όλα καλά να πάνε εύχομαι!!

κορίτσια βαρύ το πάπλωμα σήμερα..... Rolling Eyes

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΓΑΛΤΟ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΝΙΝΙ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ.ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ 10 ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ!!ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

xristina_29

xristina_29
Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 377361 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 377361 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 377361 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 377361 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 377361
ας ριξω κ εγω λιγο εγκυοσκονη στα κοριτσακια που αναμενουν θετικα Θετικό!!

xristina_29

xristina_29
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΒΓΑΛΤΟ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΝΙΝΙ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ.ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ 10 ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ!!ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

καλα τα λες Γιαννα μου!!!ετσι γινεται παντα!!!ελπιζω μονο οταν θα αρχισω να ασχολουμαι με το σπιτι να μην εχω το μυαλο μου μοναχα στο πως θα ειναι το παιδικο δωματιο...χιχιχιχι...μια τρυπα στο νερο θα εχω κανει παλι...

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την καλημέρα μου κ στις υπόλοιπες!!!
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?
Οταν ρώτησα τον γιατρό μου εάν χρειάζεται να κάνω κάποιες εξετάσεις πριν μείνω έγκυος, μου έγραψε μόνο αυτές:Θυρεοτρόπος ορμόνη (TSH),
Ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH),
Προλακτίνη, Οιστραδιόλη κ Δοκιμασία Γλυκόζης.
Μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να υποβληθώ σε άλλες εξετάσεις, κ ότι αφού βρήκαμε ότι είχα θέμα με τον Θυρεοειδή κ προχώρησα σε θεράπεια, εάν δεν μείνω έγκυος σε ένα χρόνο, τότε θα μας γράψει και άλλες.
Διαφορετικά επιπρόσθετες εξετάσεις μόνο άγχος θα μας φέρουν.
Ποια είναι η γνώμη σας?
Εσείς έχετε κάνει εξετάσεις, κ αν ναι θυμάστε ποιές?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΟΥ!!!!ΧΑΧΑ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΑΓΧΩΘΩ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Την καλημέρα μου κ στις υπόλοιπες!!!
Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?
Οταν ρώτησα τον γιατρό μου εάν χρειάζεται να κάνω κάποιες εξετάσεις πριν μείνω έγκυος, μου έγραψε μόνο αυτές:Θυρεοτρόπος ορμόνη (TSH),
Ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH),
Προλακτίνη, Οιστραδιόλη κ Δοκιμασία Γλυκόζης.
Μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να υποβληθώ σε άλλες εξετάσεις, κ ότι αφού βρήκαμε ότι είχα θέμα με τον Θυρεοειδή κ προχώρησα σε θεράπεια, εάν δεν μείνω έγκυος σε ένα χρόνο, τότε θα μας γράψει και άλλες.
Διαφορετικά επιπρόσθετες εξετάσεις μόνο άγχος θα μας φέρουν.
Ποια είναι η γνώμη σας?
Εσείς έχετε κάνει εξετάσεις, κ αν ναι θυμάστε ποιές?

εμένα μου έγραψε να κάνω προγεννητικό...γενική αιματος,ρέζους,ερυθρά,hiv,τοξόπλασμα,χλαμύδια και πολλά άλλα που δεν τα θυμάμαι...

xristina_29

xristina_29
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΟΧΙ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΕΣ rΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΟΥ!!!!ΧΑΧΑ
χαχαχαχα...ετσι σκεφτοσουνα κ εσυ;;;οχι...δεν νομιζω...

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΓΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΕ.ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
Kαλημέρα και απο εμενα
Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να ειστε πάντα καλά
Κι εγώ μετακόμισα Ηράκλειο από Αθήνα εδω και μία εβδομάδα, ελπίζω και για εμένα η μετακόμιση να είναι τυχερή
Συγχαρητήρια και στα κοριτσάκια με τις εγκυμοσύνες τους, τα καλύτερα εύχομαι και με το καλό να κρατήσουν αγκαλιά τα παιδάκια τους Very Happy Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα xaftounaki...

xristina_29

xristina_29
Ευη τις εξετασεις αυτες πρεπει να τις κανεις μετα απο 1χρονο προσπαθειας ή πρεπει να τις κανω κ απο τωρα κ εγω;;;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.(ΑΕΡΙΟ) ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΑΝΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Σ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:Ευη τις εξετασεις αυτες πρεπει να τις κανεις μετα απο 1χρονο προσπαθειας ή πρεπει να τις κανω κ απο τωρα κ εγω;;;

εγώ πήγα στο γιατρό μου για τεστ παπ και όταν του είπα ότι προσπαθούμε μου λέει, ε τότε καλά είναι να κάνουμε προγεννητικό έλεγχο,ασχέτως πόσο προσπαθείς,δεν είναι εξετάσεις γονιμότητας...έτσι κι αλλιώς αν μείνεις πάλι θα σου τις δώσει να τις κάνεις...α και καλλιέργεια κολπικών υγρών...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi27 στις Πεμ Μαρ 01, 2012 2:01 am, 1 φορά

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:καλημέρα xaftounaki...
Καλημέρα Ευάκι
Τι κανεις? Τελικα τι το έκανες το γάλα εχτές? Very Happy

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ xaftounaki.
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΥΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
Καλημέρα Ευάκι

ήπια 1 φλυτζάνι,τώρα πίνω άλλο 1 και μένει 1/2 λίτρο...ε θα γίνει κρέπα Very Happy ανυπομονώ να έρθει ο άντρας μου το βράδυ να κόψω την τούρτα να δω πως έγινε.. Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι απο εμένα! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 654316

Ευούλι , μα πως σηκώνεσαι τοσο πρωι ενώ δν έχεις να πας στη δουλειά?
Χριστινάκι καλημέρα! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 417472 ωραια ακουγεται η δουλειά σου!

Ελενη ελπιζω να μην ερθει η ακατονόμαστη και να ειναι αλλα συμπτώματα αυτα,αλλα και παλι ..δν θελει αγχος, οτι και να γινει ..ΧΑΛΑΡΑ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 893968 συμφωνω με τις εξετασεις που σου εγραψε ο γιατρος σου,ειναι ο πρωτος ελεγχος που γινεται αν δν τα καταφερνουμε!! ξεκινας με αυτες και βλεπεις πως θα παει..κι εγω ενα χρονο εχω δωσει περιθώριο και μετα θα τα ψαξουμε ολα!δν μας πηραν και τα χρονια εξαλλου! Wink Wink

Μαρια μου ευχομαι ολα να πανε καλα (που ειμαι σιγουρη ότι θα πανε!!!)... θα περιμενω να μας πεις νεοτερα!! ελπιζω να πηρες κι εσυ τον γιατρό σου για ραντεβου ε? Very Happy Very Happy

Αργυρώ μου καλημερα και σε σενα!!χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο μικρος σου!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 328109

Λιάνα μου και πολυυυυυ καλά σου είπε!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 35468 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 35468

Γιαννα παντα ετσι ευτυχισμενοι να ειστε!ειδες?οταν απασχολουμε το μυαλο μας με αλλα πραγματα..τσουπ ερχεται και πιανεται το σπορακι!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 604962

Ευάκι στειλε κι απο εδω ενα Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 438696 να ανοιξει το ματι!!...παντως εδω οι γιατροι αν δν εισαι εγκυος δν σου γραφουν ετσι τις εξετασεις αυτες... γιατι πολλες τιμες αλλαζουν και θεωρουν οτι δν θα μεινεις αμεσα εγκυος ωστε να τις λαβουμε υποψιν μας! ο καθενας με τον τροπο του! Rolling Eyes

χαφτουνακι ελπιζω το καινουριο μερος να σου φερει και το μωρακι..τωρα που θα ερθει καλοκαιρακι και θα περνατε ωραια με τα μπανακια σας και με τις βολτουλες σας εκει στο Ηρακλειο και τα περιχωρα να δεις που αν δν εχει γινει μεχρι τοτε...ε τοτε θα γινει σιγουρα!!

xristina_29

xristina_29
τωρα αυτον τον μηνα θα ξεκινησω τα τεστ ωοοριξιας κ τον επομενο μηνα που θα ειμαι καλυτερα οικονομικα θα παω στον γυναικολογο για τεστ παπ κ θα τον ρωτησω για τις εξετασεις!!!θελει κ 120 ευρω για τεστ παπ κ κολπικο υπερηχο!!!κ ο μισθος ειναι 300 το 15 μερο!!!καταντια... τι να πω...υπαρχουν κ χειροτερα ομως γι αυτο ας κανω τον σταυρο μου εστω κ με αυτα που εχω....

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
Καλημέρα Ευάκι

ήπια 1 φλυτζάνι,τώρα πίνω άλλο 1 και μένει 1/2 λίτρο...ε θα γίνει κρέπα Very Happy ανυπομονώ να έρθει ο άντρας μου το βράδυ να κόψω την τούρτα να δω πως έγινε.. Smile

Η τούρτα έγινε για συγκεκριμένο λόγο?γιορτάζεται κάτι?Ελπίζω να γιορτάζεται σε λίγες μέρες που δεν θα σου έρθει η Αλέκα. Εγώ αυτές τισ μέρες είμαι φούλ στις Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 215994

xristina_29

xristina_29
μια μεγαλη καλημερα στην Ελλη..κ ελεγα που ειναι...που ειναι.....

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!
Ελλη μου η δύναμη της συνήθειας σε συνδυασμό με το βήχα που με ταλαιπωρεί με σηκώνει κάθε πρωί!Δεν με πειράζει όμως γιατί μ'αρέσει να εκμεταλλεύομαι το πρωινό μου! Very Happy
Μαρία έμαθες τίποτα για την κουμπάρα σου;
Εγώ θα σας ξαναφήσω λίγο...Πάω να μαγειρέψω!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Έλλη μου!!ορίστε το Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 13 438696 στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν νομίζω ν'αλλάζει κάτι...π.χ αν έχεις περάσει ερυθρά έχεις περάσει,ή αν έχεις κάποια ηπατίτιδα,ή κάποιο μικρόβιο...anyway..

Χριστίνα 120ε??? εγώ πληρώνω 50 την επίσκεψη(με παπ,υπέρηχο και έλεγχο στήθους γιατί είναι και μαστολόγος) και γραφω το παπ(που κάνει 20ε) στο βιβλιάριο...

xaftounaki

όχι έτσι απλά την έκανα...ε καλά αν δεν μου έρθει όχι τούρτα ολόκληρο μενού θα φτιάξω χαχχαχα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις