351 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Πεμ Μαρ 01, 2012 3:22 am
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου είμαστε φίλες στο fb!
Χριστινάκι δεν μπορώ να σε βρω...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευούλι έγραψε:Ελλη μου είμαστε φίλες στο fb!
Ευακι πες μου το δικο σου να σε ψαξω!!!Ευούλι έγραψε:Ελλη μου είμαστε φίλες στο fb!
Χριστινάκι και εμένα στο μητέρα είναι και μου παίρνει 60€!!!Μήπως να το ξανακοιτάξεις???xristina_29 έγραψε:ναι 120ευρω Ελλη!!!αλλα ειναι πολυ καλος γυναικολογος!μου τον συστησε η φιλη μου που κ τα 3 της παιδια εκεινος τα ανελαβε!!ειναι ακριβος γιατι ειναι μαιευτηρας στο μητερα!
Αργυρώ030509 έγραψε:Χριστινάκι και εμένα στο μητέρα είναι και μου παίρνει 60€!!!Μήπως να το ξανακοιτάξεις???xristina_29 έγραψε:ναι 120ευρω Ελλη!!!αλλα ειναι πολυ καλος γυναικολογος!μου τον συστησε η φιλη μου που κ τα 3 της παιδια εκεινος τα ανελαβε!!ειναι ακριβος γιατι ειναι μαιευτηρας στο μητερα!
Αργυρώ030509 έγραψε:Χριστίνα και Έλλη σας έκανα αίτημα στο fb.
Εγώ Λεμονάκι,έχω ένα λογαριασμό που είναι με τους φίλους,τους συμμαθητές,άτομα που γνωρίζω και έναν που έχω ατομα που μιλάμε αλλά δεν τους γνωρίζω,για παιχνίδια,γενικά για διάφορα!!!
Όποια έχει fb και θέλει άς μου στείλει αίτημα στο Argyrw Pissari B.
Elenisig έγραψε:Χριστίνα κούκλος ο Πάρης!
Το Λιζάκι μου το είδες?????
Είμαι κ εγώ χαζο-σκυλομαμά!!!!
boubou έγραψε:σας εκαναααααααααα!! ήρθα παλι
βεβαια μετα τη βολτα εχει πιασει βλακεια τον κοντο χαχαχααχαχαα ολο μου φαιρνει παιχνιδια να του πεταω
xristina_29 έγραψε:λοιπον αγαπες..εγινα φιλη με την Ελενη κ την Αργυρω!!!Ελενακι μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!δες κ τα υπολοιπα παιδια μου!!!!παω να δω κ το δικο σου!!!! ελληηηηη με βρηκες;;;;εγω οχιιιιιιι!!!!ευακι εσυ;;;;
xristina_29 έγραψε:Eleni Sig!!!!φτου σου κοπελα μου!!!! εισαι πανεμορφη!!!!κ το σκυλακι σου γλυκα σκετη!!!!!!θα γινεις πολυ ομορφη μανουλα!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης