426 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Πεμ Μαρ 01, 2012 5:24 am
Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με το καλό Μαράκι!!!Όλα καλά θα είναι,θα δείς!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mariabel έγραψε:Αχ, ναι, Αγαπη!! Γέννησε και πήγαν όλα καλά!! Είχα αγχωθεί πολύ, αλλά τελικά το μωρό δεν ήταν τόσο μικρό... Τι να πω;
Άντα, δεν είναι η μόνη... Εδώ μου είπαν ένα σωρό κορίτσια να κάνω χοριακή. Εγώ το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Αν πάει κάτι στραβά, θα το μάθω στον υπέρηχο ή αν δω αίμα (που να μη γίνει ποτέ αυτό)! Λογικά θα είμαι τότε 6 εβδομάδων περίπου και παίζει να την ακούσω την καρδούλα!
Χριστίνα, Εύη, Ελένη, Αργυρώ, σας ευχαριστώ!!
ioanna85 έγραψε:
Αντα δε θα συντονιστουμε ποτε!
αγαπη έγραψε:ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ???
ΑΣΧΕΤΟ ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΡΤΕΜΗΣ ??? ΤΗΣ ΘΥΜΑΣΤΕ
ioanna85 έγραψε:Σας στελνω κι εγω αιτηματα...
mariabel έγραψε:
Εύη, να αρχίσω να σε ξελογιάζω από τώρα; Κάτι μου λέει ότι το πιάσατε το σποράκι!!
λάθος προαίσθημα έχειςevi27 έγραψε:mariabel έγραψε:
Εύη, να αρχίσω να σε ξελογιάζω από τώρα; Κάτι μου λέει ότι το πιάσατε το σποράκι!!
ξελογιάστρα μου φεύγεις ε?καλέ μόνο εσείς έχετε τέτοιο προαίσθημα!εγώ έχω προαίσθημα για την αλέκα
αγαπη έγραψε:ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ???
όχι όχι άσε το μούρλεμα για όταν έρθει το σποράκι !!!!Ada έγραψε:αγαπη έγραψε:ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ???
ΑΧΧΧΧ τυφλώθηκα καλέ!!! χιχιχιχι χαίρομαι που μου χαμογελάς κ σου ανταποδίδω
Λεμονάκι κ εμένα με πιάνει το παράπονο κ όλες μας , την καθεμιά για το δικό της μαράζι...
Αλλά μετά αρχίζω τα γιατί όσο τα σκέφτεται κανείς τρελαίνεται κ δε θέλω να μουρλαθώ..................
ΕΝΤΕΛΩΣ!!!χιχιχι
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης