Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
165 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 165 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Αργυρώ030509

Αργυρώ030509
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με το καλό Μαράκι!!!Όλα καλά θα είναι,θα δείς!!! Smile

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
evi27 έγραψε:Άντα μ'αυτό θα χορτάσεις??? τα μαιμούδια σου με τρελαίνουν χαχχαχα

αγάπη πού χάθηκες βρε?

Αλεξία γεια σου!

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΧΩ ΤΡΕΧΩ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 Brb ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ??? ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΜΜΙΑ Η ΠΗΓΑΤΕ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑΝΙ???

καλά είμαι...μάλλον πήγαν για μαμ οι περισσότερες.. Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΣ ΜΗ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙ ΠΟΝΑΕΙΙΙΙΙΙ Razz Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472

mariabel

mariabel
Αχ, ναι, Αγαπη!! Γέννησε και πήγαν όλα καλά!! Είχα αγχωθεί πολύ, αλλά τελικά το μωρό δεν ήταν τόσο μικρό... Τι να πω;
Άντα, δεν είναι η μόνη... Εδώ μου είπαν ένα σωρό κορίτσια να κάνω χοριακή. Εγώ το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Αν πάει κάτι στραβά, θα το μάθω στον υπέρηχο ή αν δω αίμα (που να μη γίνει ποτέ αυτό)! Λογικά θα είμαι τότε 6 εβδομάδων περίπου και παίζει να την ακούσω την καρδούλα! Very Happy
Χριστίνα, Εύη, Ελένη, Αργυρώ, σας ευχαριστώ!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ???
ΑΣΧΕΤΟ ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΡΤΕΜΗΣ ??? ΤΗΣ ΘΥΜΑΣΤΕ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι κανετε κουκλες μου;Καλο μηνα...

Νικη μου σημερα ειδα το μηνυμα σου γιατι χθες εκλεισα βιαστικα!Κι εγω εχω Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 517142 εχω αλλα θα το κανω αργοτερα!Πως εισαι εσυ;

Ευη σιγα που εχεις αναγκη εσυ να παρεις κανενα γραμμαριο παραπανω!Μια χαρα εισαι!Γιατι εισαι πεσμενη; κι εγω το παρατηρησα αφου δεν συμμετεχεις ζωηρα οσο παλιοτερα!

Τζενη μετα απο τοσες ωρες υπνο δεν νοιωθεις αρρωστη;Εγω μετα ειμαι ζομπι!Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M097

Ελλη εγω εχω το αλλο κακο με τα γλυκα που φτιαχνω!Απο την αγωνια μου να ειναι καλο τρωω ενα κομματι και μετα χανω το ενδιαφερον μου, μετα θελω απλα να το απολαμβανουν οι αλλοι!Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 Cz34.Ειμαι μουρλοκομειο το ξερω!Ευχομαι να το πετυχεις αυτον τον μηνα!Εμενα παντως οταν ρωταει ποτε ειναι οι γονιμες δεν του λεω, λεω ασε να ξερω εγω...

Φουρφουρακι μου μη λες τι λεξη κιλα, μη λες τη λεξη κιλα!!!

Λεμονακι κι εγω παντα ημουν της αποψης πως κατι θα γινει τελευταια στιγμη και θα γινουν ολα οπως τα θελω...αλλο τι γινοταν τελικα!Μη σκας σε παρακαλω, για ολα υπαρχει λυση!Αργα η γρηγορα θα γινεις μανουλα!

Ευουλι μιας και δε δουλευω σιγα μην ξυπνησω 8 το πρωι... Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 40746 Τωρα που μπορω θα ριξω κατι υπνους!!!

Χριστινα 300€ το 15νθημερο καλα ειναι!εμενα ηθελε να μου δινει 300€ το μηνα!

Elenisig 52 κιλα;; Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 606100. Για μενα αυτο το νουμερο υπηρχε μονο στο λυκειο!!!!!κανονικα επρεπε να σου γραψει κι αλλες εξετασεις οπως πχ στιγμα!κανονικα ο προγεννητικος περιεχει αρκετες εξετασεις που καλο ειναι να γινονται και πριν ξεκινησεις προσπαθειες γιατι σε περιπτωση που βρεθει να παρεις την καταλληλη αγωγη!Αν θες μπορω να σου πω ολον τον προγεννητικο και να σου εξηγησω αναλυτικα!

Μαρια να σας ζησει!
Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M045Νωρις δε θα ειναι για καρδουλα;;;

Αργυρω μου περαστικα στον μικρο σου!κι εμεις εχουμε συγγενεις στην Αυστραλια και μιλαμε μεσω φεις!Με 25€ το μηνα εχω δωρεαν αστικα, υπεραστικα και απεριοριστο ιντερνετ!

Λιανα μη φοβασαι τιποτα, ολα καλα θα πανε!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 35468

xaftounakiαντε νεο σπιτι, νεα διαθεση, νεο Θετικό τεστ!!

Αντα δε θα συντονιστουμε ποτε!Περιμενω μια απαντηση και θα σου πω το βραδακι!

βιολετα3 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 379767

Αγαπη που μας αφηνεις καλε και πας εσυ;;;

Αλεξια Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Αχ, ναι, Αγαπη!! Γέννησε και πήγαν όλα καλά!! Είχα αγχωθεί πολύ, αλλά τελικά το μωρό δεν ήταν τόσο μικρό... Τι να πω;
Άντα, δεν είναι η μόνη... Εδώ μου είπαν ένα σωρό κορίτσια να κάνω χοριακή. Εγώ το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Αν πάει κάτι στραβά, θα το μάθω στον υπέρηχο ή αν δω αίμα (που να μη γίνει ποτέ αυτό)! Λογικά θα είμαι τότε 6 εβδομάδων περίπου και παίζει να την ακούσω την καρδούλα! Very Happy
Χριστίνα, Εύη, Ελένη, Αργυρώ, σας ευχαριστώ!!

Μαρία έχω πάθει πλάκα με τον γιο σου!!!!!!
Τι κουκλί είναι αυτό?!!!!!
Αλλά βλέπεις κ η μαμά κ ο μπαμπάς είναι κουκλιά!
φτου φτου φτου!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας στελνω κι εγω αιτηματα...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την Ιωάννα!δεν έχω κάτι συγκεκριμένο ! απλά δεν έχω και τα τρελά κέφια αυτή την εποχή!προσπαθώ να κάνω πράγματα που μ'αρέσουν και μου φτιάχνουν την διάθεση!καλή ώρα τώρα..έβγαλα τα σύνεργα της ζωγραφικής Very Happy

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ιωάννα αυτό με το στίγμα το σκεφτόμουν κ εγώ.
Σε μερικές ημέρες θα ξαναπάω γιατι θέλω να κάνω ένα υπέρηχο κ θα τον ρωτήσω.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:
Αντα δε θα συντονιστουμε ποτε!

Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M142Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M142
Όσο για την απάντηση σε ευχαριστώ πολύ κ το ξέρεις Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472 είδα κ άλλα από τις εξετάσεις μου κ ήθελα να σε ρωτήσω άμα ξέρεις να με διαφωτίσεις αλλά δε σε πετύχαινα μέσα Wink

Αγάπη θα στο τραβάω το μαγουλάκι μέχρι να χαμογελάσει!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M203χιχιχι πώς είσαι σήμερα?

Μαρία μη σκέφτεσαι αρνητικά είπαμε γιατί θα σε τραβήξω κ το δικό σου το μαγουλάκι!!!Εγώ απλώς το είπα γιατί εμένα μου έχουν γίνει ψύχωση οι χοριακές Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M053

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ???
ΑΣΧΕΤΟ ΘΥΜΗΘΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΡΤΕΜΗΣ ??? ΤΗΣ ΘΥΜΑΣΤΕ

ναι έχουν καιρό να φανούν... Rolling Eyes

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία
φυσικά και θα ακούσεις καρδούλα, φυσικά και όλα θα πάνε καλά !!
να χαίρεστε και το νινί !!
καλοτυχο και γερό να είναι Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 727892 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 804467 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 804467

Ιωάννα καλό μήνα Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 669659
ξέρεις καμιά φορά σε πιάνει το παράπονο, αυτό το γιατί..
εκεί σκας, δεν σκας ;

αγάπη την Ιφιγένεια την θυμάμαι,
της άλλης κοπέλες δεν τις ξέρω.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ανταααα !!!
γιούχου !!!
Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ???

xristina_29

xristina_29
ioanna85 έγραψε:Σας στελνω κι εγω αιτηματα...

και σε μενα ε????? Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 415870

mariabel

mariabel
Γεια σου, Ιωάννα!!
Την 6η εβδομάδα δεν αρχίζει να χτυπάει η καρδούλα; Την άλλη Πέμπτη σύμφωνα με υπολογισμούς θα είμαι το λιγότερο 6 εβδομάδων. Με κύκλο 32 ημερών με βγάζει 6 εβδομάδων και 2 ημερών. Τώρα αν η σύλληψη έγινε πολύ αργά, μάλλον δε θα ακούσουμε.
Ελένη, σε ευχαριστώ!! live ο μικρός είναι όλα τα λεφτά. Με έχει πιάσει κάτι και έχω σβήσει πολλές φωτογραφίες. Επίσης η τελευταία που έβαλα, φρόντισα να μη φαίνεται καλά...
Εύη, να αρχίσω να σε ξελογιάζω από τώρα; Κάτι μου λέει ότι το πιάσατε το σποράκι!! Very Happy
Λεμονάκι, Αγαπη, Άντα και στις υπόλοιπες Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 315810
Σας αφήνω. Πάω για Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 517142

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΕ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:
Εύη, να αρχίσω να σε ξελογιάζω από τώρα; Κάτι μου λέει ότι το πιάσατε το σποράκι!! Very Happy

ξελογιάστρα μου φεύγεις ε?καλέ μόνο εσείς έχετε τέτοιο προαίσθημα!εγώ έχω προαίσθημα για την αλέκα Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
mariabel έγραψε:

ξελογιάστρα μου φεύγεις ε?καλέ μόνο εσείς έχετε τέτοιο προαίσθημα!εγώ έχω προαίσθημα για την αλέκα Very Happy
λάθος προαίσθημα έχεις Laughing Laughing

αγάπη καλό μήνα Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 804467
άντε να μπαίνει και η άνοιξη σιγά σιγά

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ???

ΑΧΧΧΧ τυφλώθηκα καλέ!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M097 χιχιχιχι χαίρομαι που μου χαμογελάς κ σου ανταποδίδω Very Happy

Λεμονάκι Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472 κ εμένα με πιάνει το παράπονο κ όλες μας , την καθεμιά για το δικό της μαράζι...
Αλλά μετά αρχίζω τα jocolor γιατί όσο τα σκέφτεται κανείς τρελαίνεται κ δε θέλω να μουρλαθώ..................
ΕΝΤΕΛΩΣ!!!χιχιχιΑς μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M052

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εστειλα αιτηματα, ελπιζω στα σωστα ατομα!χαχαχαχαχα!

Ευη περιμενουμε φωτο!

Ελενη εγω μπορω ανετα να σου στειλω τον προγεννητικο αλλα ειναι θεμα τι θελει και ο γιατρος σου!

Αντα αν θες κατι εδω ειμαι ακομα!

Λεμονακι σκας αλλα ξανασηκωνεις κεφαλι!

Αγαπη...καλο μηνα!

Μαρια κι εγω το λεω επειδη ηταν καθυστερημενη συλληψη, να μην ανησυχησεις!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
αγαπη έγραψε:ΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ???

ΑΧΧΧΧ τυφλώθηκα καλέ!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M097 χιχιχιχι χαίρομαι που μου χαμογελάς κ σου ανταποδίδω Very Happy

Λεμονάκι Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 417472 κ εμένα με πιάνει το παράπονο κ όλες μας , την καθεμιά για το δικό της μαράζι...
Αλλά μετά αρχίζω τα jocolor γιατί όσο τα σκέφτεται κανείς τρελαίνεται κ δε θέλω να μουρλαθώ..................
ΕΝΤΕΛΩΣ!!!χιχιχιΑς μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 M052
όχι όχι άσε το μούρλεμα για όταν έρθει το σποράκι !!!!
Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 228222 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 228222 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 228222 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 228222

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 - Σελίδα 18 315810

Ιωάννα αν το τελειώσω σήμερα το βράδυ μαζί με τη φωτό της τούρτας χιχιχιχ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χθες συζήτησα με τον καλό μου για την υστεροσκόποιση και λέμε μετά που καθαρίσω απο την αλέκα να επισκεφτούμε τον ντακ να το συζητήσουμε.
Είναι και ο γάμος τον Αύγουστο και σκέφτομαι πως καλό θα είναι έτσι και αλλιώς να μην κάνω καμιά προσπάθεια εξωσωματικής γιατί αν αποτύχω θα είμαι χάλια.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις