826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15 Παρ Μαρ 02, 2012 12:51 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
καλα ειμαι δημητρουλα μου χαιρομαι που δεν μας ξεχασες εσυ εχεις γινει το ματι του big brother βλεπεις και ξερεις τα παντα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:καλα ειμαι δημητρουλα μου χαιρομαι που δεν μας ξεχασες εσυ εχεις γινει το ματι του big brother βλεπεις και ξερεις τα παντα
demmy5_k έγραψε:αγαπη έγραψε:καλα ειμαι δημητρουλα μου χαιρομαι που δεν μας ξεχασες εσυ εχεις γινει το ματι του big brother βλεπεις και ξερεις τα παντα
Δεν μπορώ βρε να σας ξεχάσω. Σχεδόν ένα χρόνο εσάς είχα παρέα μέχρι να τα καταφέρω. Με στηρίξατε και θέλω να μαθαίνω νέα σας. Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε καλά νέα απ'όλες σας σύντομα. Και να μη στεναχωριέσαι, αυτό που έγινε με σένα είναι πολύ πιθανό να το έχουμε πάθει σε κάποια φάση αρκετές από εμάς, αλλά όταν δεν είμαστε υποψιασμένες και δεν κάνουμε τεστ, απλά θεωρούμε ότι πρόκειται για καθυστέρηση και το αγνοούμε. Όταν όμως ανυπομονούμε να γίνουμε μανούλες θέλουμε να κάνουμε τα τεστάκια αν ήταν δυνατό και πριν την καθυστέρηση, πόσο μάλλον να περιμένουμε μετά. Γι' αυτό κι εσύ πληγώθηκες τόσο άδικα. Να είσαι σίγουρη όμως ότι σύντομα θα γίνει αυτό που τόσο επιθυμείς.
Το έυχομαι για όλες ολόψυχα γιατί σας καταλαβαίνω απόλυτα!
zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!τι κανετε?εγω καλα! σημερα περιμενω τιν κοκκινη ...εχω πονακια πολλα απο εχθες και σημερα ποναει και το στηθος μου,αχ ποσο με εκνευριζει αυτος ο πονος,δεν θελω ουτε λεπτο να τον αισθανομαι!
εσυς ολα καλα?
αγαπη έγραψε:ζουζουνιτσα μου μηπως εχεις οπισθια κλιση μητρας??? καμμια φορα εκει οφειλονται και οι πονοι που νιωθουμε εγω εχω οπισθια κλιση νομιζω πως μπορεις να ρωτησεις και τον γυναικολογο σου αν δεν το ξερεις οταν θα κανεις ενα τεστ παπ εκεινος μπορει να το δει δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις
Elenisig έγραψε:zoyzoynitsa moy έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!τι κανετε?εγω καλα! σημερα περιμενω τιν κοκκινη ...εχω πονακια πολλα απο εχθες και σημερα ποναει και το στηθος μου,αχ ποσο με εκνευριζει αυτος ο πονος,δεν θελω ουτε λεπτο να τον αισθανομαι!
εσυς ολα καλα?
Μπορεί κ να μην έρθει!!!!!
zoyzoynitsa moy έγραψε:αγαπη έγραψε:ζουζουνιτσα μου μηπως εχεις οπισθια κλιση μητρας??? καμμια φορα εκει οφειλονται και οι πονοι που νιωθουμε εγω εχω οπισθια κλιση νομιζω πως μπορεις να ρωτησεις και τον γυναικολογο σου αν δεν το ξερεις οταν θα κανεις ενα τεστ παπ εκεινος μπορει να το δει δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις
αυτο στο κολπικο υπερηχο δεν φενετε?θα ρωτησω τον γιατρο μου...
και εσυ ανεργη ε? και εγω εψαχνα αλλα δεν εχει τιποτα ρε γαμοτο... για αυτο χριστανακι..δοξα το θεο να λες που εχεις δουλιτσα!!
xristina_29 έγραψε:καλα μου λετε ρε κοριτσια...ειμαι αχαριστη..σας καταλαβαινω γιατι κ ο καλος μου ανεργος ειναι προς το παρον...απλα εχω νευρα λογω περιοδου...ολα μου φταινε...στις 2 30 σχολαω Αγαπη...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι #15
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης