326 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19 Τρι Μαρ 13, 2012 1:05 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:Ada έγραψε:ioanna85 έγραψε:Αντα αμα μου πεις για σπορτεξ μαλλον θα παρω ενα βλεμμα σαν της τασουλας οταν ο κιτσος της ειπε να την παει βολτα με το αγροτικο!ΠΟΤΕ!
Γιατί καλέ δε τα θέλεις τα σπορτέξ , είναι τόοοοσο βολικά
Goldenangel χαλάρωσε βρε κοπέλα μου, χαλάρωσε
σπορτέξ??που τη θυμηθήκατε καλέ αυτή τη λέξη??
γκρινιαρα έγραψε:κοριτσια γυρισα!!!!
τελικα ο συζυγος εχει περιτενοντιτιδα....τρατζικ!!!
πρεπει να ξεχασει οτι εχει αριστερο χερι για 10 μερες του ειπε ο γιατρος!!!
το καλο ειναι οτι μπορει να βγει σε αδεια
το κακο ειναι οτι αν με την αγωγη δεν του περασει θα κανει ενεση κορτιζονης κ αν παλι τπτ τοτε χειρουργειο!!!!!!!!!!!!!!!!
μα καλα ολα τα στραβα και τα αναποδα σε μας τυχαινουν???
τριτη και 13 και δισεκτο το 2012.....ολε!!!!!!!!!!
ioanna85 έγραψε:Σημερα το εριξα εξω στο φαι!!!περα απο τη μεσημεριανη κολαση εφαγα μια λακτα ορεο και τωρα σαντουιτσακι!Αχ!!!
evi27 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:κοριτσια γυρισα!!!!
το κακο ειναι οτι αν με την αγωγη δεν του περασει θα κανει ενεση κορτιζονης κ αν παλι τπτ τοτε χειρουργειο!!!!!!!!!!!!!!!!
περαστικά σας!!!να του περάσει με την αγωγή εύχομαι!
αγαπη έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ?ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΟΛΕΣ?
εδω ειμαι γιαννα ναι εκανε σεισμο εδω που μενω 2 φορες ο δευτερος ηταν πιο εντονος και ειχε λιγη διαρκεια
ioanna85 έγραψε:περαστικα του βρε γκρινιαρα!
αγαπη έγραψε:εφυγα τωρα θα γινει μετασεισμος
Λεμονάκι έγραψε:Εύη είσαι μια κούκλα !!
φτού φτού κοπέλα μου !!
μόλις γύρισα απο τα νυφικά
δεν ξέρω πόσα έβαλα αλλά νομίζω πως βρήκα το κατάλληλο, καλά εγώ θα δω και σε άλλα μαγαζιά αλλά αυτό μου έκανε μεγάλο κλικ
ένα χιλιάρικο
ο δικός μου τρώγεται να δει φωτογραφίες
αλλά δεν του δείχνω
γκρινιαρα έγραψε:
περαστικά σας!!!να του περάσει με την αγωγή εύχομαι!
ioanna85 έγραψε:Σημερα το εριξα εξω στο φαι!!!περα απο τη μεσημεριανη κολαση εφαγα μια λακτα ορεο και τωρα σαντουιτσακι!Αχ!!!
myrtenia έγραψε:Γεια σας κ παλι!
ειπα να σας ενημερωσω μετα τη συζητηση με τη γιατρο που εγινε το μεσημερακι και μετα να γυρισω στη δουλεια
Μου είπε ότι υπάρχει εγκυμοσύνη, αλλά να είμαστε συγκρατημένα χαρούμενοι μέχρι να δουμε την επαναληπτική εξέταση της χοριακής για να μπορεί να μου πει περισσότερα. Είπε ότι λόγω της μικρής τιμής υπάρχει ενδεχόμενο να είναι εξωμήτριο αν δεν μεγαλώνει φυσιολογικά η ορμόνη. άρα μεχρι μεθαύριο αναμένω... σε αναμένα κάρβουνα
Τώρα αυτό το συγκρατημένα χαρούμενοι πώς γίνεται?
evi27 έγραψε:
σπορτέξ??που τη θυμηθήκατε καλέ αυτή τη λέξη??
γκρινιαρα έγραψε:κοριτσια γυρισα!!!!
loulou_29 έγραψε:Κοριτσαρες παω για γιατι τα ματια μου κλεινουν!!!! θα τα πουμε το πρωι
evi27 έγραψε:κορίτσια πάω για αποπλάνηση χιχιιχχ μπορεί να μπω αργότερα! αν δεν μπω τα λέμε αύριο!! σε όλες!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #19
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης