Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
176 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 176 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lila77 έγραψε:
Elenitsa_28 έγραψε:Αλήθεια με έκανες και γέλασα!Και συγνώμη για αυτό αλλά σκέφτομαι τα δικά μου και πραγματικά είναι πολυ αστεία!
Και εμένα ο άντρας μου μου έχει πει πολλά για τη μαμά του, του τύπου τι να προσέχω, και ότι θέλει να είναι η πιο καθαρή και καλή, που μαγειρεύει μόνο υγιεινά κτλ.
Κάποιες φορές όμως τσατίζομαι τόσο πολύ με τις βλακείες που μου μεταφέρει....ξαφνικά μετά από μια επίσκεψη στη μάνα του δεν χρησιμοποιούμε σφουγγάρι στο μπάνιο γιατί έχει μικρόβια, δεν μπαίνουμε στη μπανιέρα ξυπόλυτοι γιατί έχει μύκητες (η μπανιέρα στο σπίτι μου ε? που τη σαπουνίζω 3 φορές την εβδομάδα) και άλλες τέτοιες μαλ...(sorry αλλα...) Απλά και μόνο για να δείχνει ότι είναι καθαρή κ εγώ βρωμιάρα. Και ο δικός μου: Το είπε η μαμά μου της το είπε ο γιατρός!
Να χαμε να λεγαμε....χαχαχα
Όχι χρυσέ μου κι εμένα μου είπε άλλα ο γιατρός αν έτσι θέλει αυτή...χαχαχα

χαχαχαχχαχα καλά δεν υπάρχει. Και πως μπαίνει στη μπανιέρα της με σαγιονάρες;

Respect Respect Respect

Βεβαια! Αγοράσαμε καινούριες πλαστικές για τη μπανιέρα! Και κάθε φορά μετά το μπάνιο της στεγνώνουμε με το πιστολάκι....χαχαχα
Γελάω γιατί σε λίγο καιρό θα ξεχαστεί κ αυτό όπως και όλες οι άλλες καλές συνήθειες που μπήκαν ετσι ξαφνικά στο σπίτι μου....

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popo koritsia pragmatika oles sas exete mia pethera mia k mia!!alli den uparxei..sas diavazo k exo liosei sto gelio milame!!! Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 667478 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 667478 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 667478 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 667478 den einai sosto...ego ksero apo tin mana mou pos h noikokira sto spiti einai MIA..h gynaika..euthxos tin pethera mou tin exo apo poluuuuuuuuuuuuuuu makriaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akoma k stin thessaloniki pou emena k eimastan me to amaksi 10 leptakia oute apostash den tis edina ton paramikro aera giati o antroulis mou me eixe proeidopoihsh poluuuuu kala gia tin mana tou prin kan tin gnoriso akoma..sas euxomai olopsixa na ftiaskoun ta pragmata me tis petheres sas na hremhsoun ta pnevmata pou lene k na ginoun ola kalytera!!!na xereste tis oikogeneies sas k ta paidakia sas!!!! Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 417472 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 417472 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 417472

yelwtaki

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια εδω yelwtaki που το γελιο του εχει κοπει εντελως!!!Η κατασταση χεοροτερευει...Καθε απογευμα εδω....και με αποψη του στυλ...μην βαζετε το παιδι στο ρηλαξ δεν βολευεται μα βολευεται απανταμε οχι λεει ξερω εγω....δεν θελει το παιδι πιπιλα μα θα κλαιει λεμε αν δεν τη βαλετε οχι να λεει το βλεπω εγω....και τα καλυτερα....;;;Τις πρωτες διακοπες με τη μικρη χωρις εσας λεει θα τις παμε στη Λημνο....Την εμποδιζουμε κιολας τωρα;;;Γιατι να παει διακοπες χωρις τους γονεις της δεν καταλαβα;Και το αποθεωτικο;Πηγαμε καπου επισκεψη σε μια κυρια με σπασμενο ποδι και πανω στο γυψο εγραψε ευχες υπογραφοντας για κεινη κα τη μπεμπα...Εγω μετα τί να πω;;;Θελω ν ανοιξει η γη να με καταπιει κι εμενα και το μωρο μηπως γλιτωσω.Την επιασε ο αντρας μου και της ειπε ευγενικα να μην ερχονται καθε απογευμα αλλλα τιποτα....Χθες βραδυ του προτινα να φυγουμε με αποσπαση σε καποιο νησι να ηρεμησουμε και να μεγαλωσουμε μονοι μας το μωρο....Φυσικα δεν δεχτηκε και φυσικα δεν την παλευω αλλο Crying or Very sad

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
yelwtaki έγραψε:Κοριτσια εδω yelwtaki που το γελιο του εχει κοπει εντελως!!!Η κατασταση χεοροτερευει...Καθε απογευμα εδω....και με αποψη του στυλ...μην βαζετε το παιδι στο ρηλαξ δεν βολευεται μα βολευεται απανταμε οχι λεει ξερω εγω....δεν θελει το παιδι πιπιλα μα θα κλαιει λεμε αν δεν τη βαλετε οχι να λεει το βλεπω εγω....και τα καλυτερα....;;;Τις πρωτες διακοπες με τη μικρη χωρις εσας λεει θα τις παμε στη Λημνο....Την εμποδιζουμε κιολας τωρα;;;Γιατι να παει διακοπες χωρις τους γονεις της δεν καταλαβα;Και το αποθεωτικο;Πηγαμε καπου επισκεψη σε μια κυρια με σπασμενο ποδι και πανω στο γυψο εγραψε ευχες υπογραφοντας για κεινη κα τη μπεμπα...Εγω μετα τί να πω;;;Θελω ν ανοιξει η γη να με καταπιει κι εμενα και το μωρο μηπως γλιτωσω.Την επιασε ο αντρας μου και της ειπε ευγενικα να μην ερχονται καθε απογευμα αλλλα τιποτα....Χθες βραδυ του προτινα να φυγουμε με αποσπαση σε καποιο νησι να ηρεμησουμε και να μεγαλωσουμε μονοι μας το μωρο....Φυσικα δεν δεχτηκε και φυσικα δεν την παλευω αλλο Crying or Very sad

αμαν βρε κοπελα μου αμαν...να μην σε αφηνουν μια τοσο ομορφη στιγμη να την χαρεις οπως θελεις!!!
σκεφτηκες ποτε οταν ερχονται για επισκεψη να μην ανοιγεις την πορτα?????εγω θα το εκανα δεν σου κανω πλακα...πρεπει να βαλει μυαλο με καποιον τροπο δεν γινονται αυτα...

dora74

dora74
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοριτσάκι μου τι τραβάς! Καλά ρε γμτ δεν καταλαβαίνουν ότι θέλεις κι εσύ τον χρόνο σου? Την ηρεμία σου? Φρόντισε την επόμενη φορά που θα έρθουν εντελώς τυχαία να είναι η ώρα που την κοιμίζεις ώστε να μην μπορούν να την δουν. Κι αν επιμείνει η πεθερά σου, βάλτης χέρι του στυλ "το παιδί δεν το ξυπνάμε ποτέ όταν κοιμάται" και αν σου πετάξει το γνωστό εμείς δεν κάναμε έτσι, τότε κι εσύ πες της "δεν ξέρω τι κάνατε εσείς, εμείς όμως το παιδί δεν το ξυπνάμε" σήκωσε και λίγο τον τόνο της φωνής σου, μπες με τρόπο μπροστά από την πόρτα του δωματίου που κοιμάται το μωρό, πες τους να μην φωνάζουν να μην στο ξυπνήσουν και γενικά να τους κάνεις την ζωή δύσκολη κάθε φορά που έρχονται μήπως και γίνει κανένα θαύμα και το καταλάβουν...

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΩΡΑ!!!ΛΑΒΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...Κ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΕΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΡΟΥ ΣΤΥΛ Κ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ????ΠΕΤΑ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΜΠΑΣ Κ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ...ΜΗΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Very Happy Very Happy Very Happy

Chiko

Chiko
Νομίζω ότι χαλιέσαι πολύ όταν γίνεσαι επιθετική με τα πεθερικά σου και σίγουρα είναι κάτι που θες να αποφύγεις. Πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και ο άντρας σου. Μόνο αυτός μπορεί να διορθώσει τα πράγματα και να τους δώσει να καταλάβουν ότι είστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πλέον όσο και αν αγαπιέστε. Η δική μου μια μέρα άκουσε το μωρό να κλαίει και μπούκαρε στο σπίτι να δει τι γίνεται. Ο άντρας μου της λέει "μωρό είναι τι θες να κάνει" και το κατάλαβε και έφυγε μόνη της. Μετά μόνος του είπε ότι έχουν πάρει πολύ θάρρος λόγω του μικρού και καιρός είναι να τους πει δυο λογάκια. Πάντως εγώ μαζί της είμαι πάντα χαμογελαστή και της μιλάω με επιχειρήματα που δεν μπορεί να αντικρούσει. Ακόμα και βλακείες όταν λέει βάζω ένα χαμόγελο και απαντάω πάντα σταθερά και πάντα "γλυκά" και δεν μπορεί να πει τίποτα. Αν παραζοριστεί λέω ο παιδίατρος μου είπε ΑΥΤΟ και το κοβει. Επίσης πολλές φορές που ερχόταν χωρίς να πάρει τηλέφωνο της έλεγα "Αχ τώρα που ήρθες ετοιμάζομαι να φύγω, κράτα το μικρό δυο λεπτά να ετοιμαστούμε" Ετοιμαζόμουν και μετά της έλεγα "Τι κρίμα άλλη φορά να παίρνεις τηλέφωνο για να μην ταλαιπωρείσαι" Έτσι καθιερώσαμε τις απογευματινές μας βολτίτσες.
Αλλά μη φανταστείς η μάνα μου είναι χειρότερη και εκεί δε μπορώ να κάνω και πολλά.

yelwtaki

Ακουσα τη συμβουλη σας καλες μου μανουλες και χθες πηρα το παιδι και βγηκα βολτα.Καποια στιγμη χτυπαει τηλεφωνο μου λενε ηρθαμε σπιτι και δεν σε βρηκαμε..αχ λεω γιατι δεν με πηρατε να μου πειτε οτι θα ερθετε εχω βγει με μια φιλη για καfe και τη γλιτωσα...Για να δουμε θα πιασει;;;; Cool

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
yelwtaki έγραψε:Ακουσα τη συμβουλη σας καλες μου μανουλες και χθες πηρα το παιδι και βγηκα βολτα.Καποια στιγμη χτυπαει τηλεφωνο μου λενε ηρθαμε σπιτι και δεν σε βρηκαμε..αχ λεω γιατι δεν με πηρατε να μου πειτε οτι θα ερθετε εχω βγει με μια φιλη για καfe και τη γλιτωσα...Για να δουμε θα πιασει;;;; Cool

μακαριιιιιιιιιιιι..κ καλα εκανες κ τους ειπες ετσι..αντε να μαθαινουνε λιγο σιγα σιγα Very Happy Very Happy Very Happy

yelwtaki

Λοιπον κοριτσια-ψυχιθεραπευτριες μου κλαημερα.Εχω κι εγω ενα προβλημα που δεν εχει τελειωμο.Εν ολιγοις η πεθερα μου απο τη στιγμη που γεννηθηκε η κορη μου και λιγο πριν αρχισε να λεει ατακες του στυλ θελω να τη μεγαλωσω εγω κλπ Μ εχει αποκαλεσει κερβερο γιατι δεν την αφηνω να τσιμπαει το παιδι εχει νευριασει γιατι δεν την αφηνω να βαλει φωτογραφιες του παιδιου στο μαγαζι της λες και το μωρο ειναι εκθεμα, οταν ειναι μονη με τη μικρη λεει ατακες του στυλ δεν θ αφησω κανεναν να μπει αναμεσα μας , εχει πει οτι αν παει με τη μικρη βολτα δεν θα καταλαβει κανεις οτι ειναι η γιαγια της αρα τι να της ειναι;;;; Laughing επιμενει να παει διακοπες μονη της με το μωρο γιατι λεει γιαγια ειναι το εχει αυτο το δικαιωμα και πολλα πολλα αλλα που 3 μηνες τωρα δεν εχουν τελειωμο.Οπως καταλαβαινετε εχω φτασει στο αμην και στο σπιτι οι καβγαδες δεν τελειωνουν.Το αποτελεσμα εχει ως εξης: Φερομαι στον πεθερο μου κανονικα του δινω το μωρο ακομα και να το ταιζει αλλα στη πεθερα το δινω αν και απο μεσα μου βραζω.Ελειψα 25 μερες Αθηνα δεν διαπληκτιστικαμε ουτε στιγμη και πηγαμε σπιτι να δουν το μωρο. Κανενα θεμα.Χτες ομως ο αντρουλης μου-παιδι της μαμας γυρισε σπιτι με τρομερα νευρα γιατι λεει πηγε στη μαμα του η οποια του ειπε οταν της ζητησε να ερθει σπιτι να δει το μωρο οτι δεν θα ξαναπατησει γιατι εχει καταλαβει οτι δεν τη θελω.Εκεινος το αρνηθηκε και ακρη δεν εβγαλαν.Η συζητηση συνεχιστηκε με το μπαμπα του σε επομενο χρονο με καταληξη ας τα βρουν μονες τους.Γυρισε στο σπιτι μεσα στα νευρα μου ειπε οτι ειμαι εγωιστρια και απαραδεκτη και φτασαμε ενα βημα πριν παρω το παιδι να φυγω απ το σπιτι αφου μου πεταξε στα μουτρα το τηλεκοντρολ της τηλεορασης και απο τον τροπο που κρατουσε το χερι μου με εγδαρε.Ολα για τη μαμα....Ποια μπορει να μου πει τι πρεπει να κανω τωρα; Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
απαραδεκτα πραγματα....καταρχας γιατι τσακωνεσαι με τον αντρα σου τι θες ναα κανει να βρισει η μηπως να χτυπησει τη γυναικα που τον εφερε στη ζωη και τον κρατησε στη ζωη για τοσα χρονια!! οχι κοριτσι μου κατευθειαν στη πεθερα απανταμε!!!! εισαι η γιαγια του οχι η μαμα του αν θες αλλο παιδι να κανεις! διακοπες δεν παει χωρις τη μανα του και το πατερα του το παιδι και δεν κοιμαται πουθενα αλλου απο το σπιτι του!!! την επομενη φορα που θα πει οτι κανεις δεν θα μπει αναμεσα τους θα της πεις να ηρεμησει και να καταλαβει οτι τα μωρα δεν ειναι κουκλακια να τα μοιραζομαστε και να τα τραβολογαμε απο δω και απο κει και να δωσει λιγο σημασια στον αντρα της και στο σπιτι της που σιγουρα θα χρειαζεται κανενα καθαρισμα η κατι αλλο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλημέρα!γέννησαμε,η μπογμπού μου είναι τέλεια!Δεν υπάρχει το συναισθημα!όλα καλά είναι 3090 θα σας ξανστείλω οΤαν είμαι καλύτερα

mary 30

mary 30
μπραβοοοοοοοοοο παιδια μου να σας ζησειιιιιιιιιιιιιι η μπουμπουυυυυυυυυυυ σαςςςςςςςςςς Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 flower flower flower flower flower flower flower flower Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 536304 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 536304 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 536304 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 536304 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 536304 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 536304

eirini31

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Koutsounaki2810 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!γέννησαμε,η μπογμπού μου είναι τέλεια!Δεν υπάρχει το συναισθημα!όλα καλά είναι 3090 θα σας ξανστείλω οΤαν είμαι καλύτερα

Να σας ζήσει η μπογμπού να ειναι γερη και τυχερη σε όλη της την ζωή!!!Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 328109 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 328109 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 328109 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 flower flower Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 379767 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 315810 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 265569 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 325318 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 186253 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 429657 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 136747 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 401147

vetaki..!

Koutsounaki2810 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλημέρα!γέννησαμε,η μπογμπού μου είναι τέλεια!Δεν υπάρχει το συναισθημα!όλα καλά είναι 3090 θα σας ξανστείλω οΤαν είμαι καλύτερα

na sas zhsei!!!!na einai tyxeri k na exei ygeia!!!!na tin deite ooopws potheite!!! Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 604962 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 328109 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 446177 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 325318 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 401147 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 654316 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 334590 Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 334590

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να σας ζησει...τα μωρα μας..μονο ευτυχια φερνουν!

vetaki..!

yelwtaki έγραψε:Λοιπον κοριτσια-ψυχιθεραπευτριες μου κλαημερα.Εχω κι εγω ενα προβλημα που δεν εχει τελειωμο.Εν ολιγοις η πεθερα μου απο τη στιγμη που γεννηθηκε η κορη μου και λιγο πριν αρχισε να λεει ατακες του στυλ θελω να τη μεγαλωσω εγω κλπ Μ εχει αποκαλεσει κερβερο γιατι δεν την αφηνω να τσιμπαει το παιδι εχει νευριασει γιατι δεν την αφηνω να βαλει φωτογραφιες του παιδιου στο μαγαζι της λες και το μωρο ειναι εκθεμα, οταν ειναι μονη με τη μικρη λεει ατακες του στυλ δεν θ αφησω κανεναν να μπει αναμεσα μας , εχει πει οτι αν παει με τη μικρη βολτα δεν θα καταλαβει κανεις οτι ειναι η γιαγια της αρα τι να της ειναι;;;; Laughing επιμενει να παει διακοπες μονη της με το μωρο γιατι λεει γιαγια ειναι το εχει αυτο το δικαιωμα και πολλα πολλα αλλα που 3 μηνες τωρα δεν εχουν τελειωμο.Οπως καταλαβαινετε εχω φτασει στο αμην και στο σπιτι οι καβγαδες δεν τελειωνουν.Το αποτελεσμα εχει ως εξης: Φερομαι στον πεθερο μου κανονικα του δινω το μωρο ακομα και να το ταιζει αλλα στη πεθερα το δινω αν και απο μεσα μου βραζω.Ελειψα 25 μερες Αθηνα δεν διαπληκτιστικαμε ουτε στιγμη και πηγαμε σπιτι να δουν το μωρο. Κανενα θεμα.Χτες ομως ο αντρουλης μου-παιδι της μαμας γυρισε σπιτι με τρομερα νευρα γιατι λεει πηγε στη μαμα του η οποια του ειπε οταν της ζητησε να ερθει σπιτι να δει το μωρο οτι δεν θα ξαναπατησει γιατι εχει καταλαβει οτι δεν τη θελω.Εκεινος το αρνηθηκε και ακρη δεν εβγαλαν.Η συζητηση συνεχιστηκε με το μπαμπα του σε επομενο χρονο με καταληξη ας τα βρουν μονες τους.Γυρισε στο σπιτι μεσα στα νευρα μου ειπε οτι ειμαι εγωιστρια και απαραδεκτη και φτασαμε ενα βημα πριν παρω το παιδι να φυγω απ το σπιτι αφου μου πεταξε στα μουτρα το τηλεκοντρολ της τηλεορασης και απο τον τροπο που κρατουσε το χερι μου με εγδαρε.Ολα για τη μαμα....Ποια μπορει να μου πει τι πρεπει να κανω τωρα; Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; - Σελίδα 4 215994

kalimera!!!arxika thelw na pw oti noiwthw apisteyta tixeri poy i pethera moy den exei KAMIA sxesi me tis treles petheres..den anakateytike oyte sta 4xronia sxesis,oyte twra poy gennisa!!apo tin arxi mename mazi me ton antra moy se spiti poy enoikiazame k ola kala!!oyte otan perasame mia krisi k xwrisame,ton ediwksa apo to spiti meta den eixa oyte moyta,oyte mpixtes..san na min eixe symvei!!!tespa!!!pernw vatheia anasa k arxizw!!!!!einai aparadektos poy soy ferthike etsi,ok eixe neyra,alla an dld kratoyse kana sfyri tha sto kopanage sto kefali epeidi eixe neyra??min trelathoyme twra..den perimenw na ta valei me tin mama toy alla oxi na soy ferthei etsi..oso gia tin pethera soy.....mallon ta exei xamena i gynaika..esy eisai i mama toy,esy apofasizeis gia to paidi soy..ennoeite pws den menei alloy k den paei diakopes xwris esena ektos k an to thes esy fysika..k an katalava einai 3 minwn i kori soy?prepei na tis eksigisei kapoios ton rolo tis giagias giati exei mperdeytei..an ayto den mporei na to kanei o antras soy kanto esy..mia k kali mazi tis!!!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΛΙΑΣ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χριστε μου σαν θριλερ ακουγεται.μου θυμιζει μια ξενη ταινια με την παλτροου.το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να χτυπησεις κατευθειαν την πηγη του κακου,δεν λεω ο αντρας εκανε τεραστιο λαθος αλλα ειπαμε αυτοι ειναι επιπολαιοι,παρορμητικοι, σκεφτοντε οχι με το μυαλο αλλα με κατι αλλο(μαλλον με πελετ, το γνωστο βιοκαυσιμο) αλλα την πεθερα της κοβεις τον αερα με το μαχαιρι..μια και κατω, δεν μπορω να φανταστω που θα οφελουσε να το κανεις με το μαλακο,τα νευρα σου θα γινουν κλωστες και τιποτα αλλο.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mary 30 έγραψε:απαραδεκτα πραγματα....καταρχας γιατι τσακωνεσαι με τον αντρα σου τι θες ναα κανει να βρισει η μηπως να χτυπησει τη γυναικα που τον εφερε στη ζωη και τον κρατησε στη ζωη για τοσα χρονια!! οχι κοριτσι μου κατευθειαν στη πεθερα απανταμε!!!! εισαι η γιαγια του οχι η μαμα του αν θες αλλο παιδι να κανεις! διακοπες δεν παει χωρις τη μανα του και το πατερα του το παιδι και δεν κοιμαται πουθενα αλλου απο το σπιτι του!!! την επομενη φορα που θα πει οτι κανεις δεν θα μπει αναμεσα τους θα της πεις να ηρεμησει και να καταλαβει οτι τα μωρα δεν ειναι κουκλακια να τα μοιραζομαστε και να τα τραβολογαμε απο δω και απο κει και να δωσει λιγο σημασια στον αντρα της και στο σπιτι της που σιγουρα θα χρειαζεται κανενα καθαρισμα η κατι αλλο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΙΣΗΧΤΙΡ ΜΕ ΤΙς ΑΝΙΣΟΡΟΠΕς!
ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ2810 ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kopela mou eilikrina mhn asxoleisai...agnohse thn..

eitsik

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
χίλια δίκια έχεις κοπέλα μου και με την υγεία του παιδιού σου δε δικαιούσαι να κανείς την παραμικρή υποχώρηση. να της πεις στα ίσια αυτά που νιώθεις, μπορεί να μην καταλάβει-το πιο πιθανό να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει αλλά θα είσαι εσύ εντάξει με τον εαυτό σου.
εμένα μου ήρθανε μια φορά ενώ ο μικρός μου μπουσουλούσε και το γίδι ο πεθερός μου πατούσε στο χώρο που είχα για το μωρό με τα βρομοπάπουτσά του. αλλά με το βλέμμα που του έριξα μαζεύτηκε με τη μια και δεν ξαναπάτησε. στεναχώρια... ... ...

mania_a

mania_a
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κορίτσια μην μασάτε με τις πεθερές... κι εγώ με το καλό προσπαθούσα μέχρι που την πήρε ο διάολος και την σήκωσε και τότε ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε... και από κει που έλεγε "εγώ παιδιά δεν μεγάλωσα? έκανα έτσι κι έκανα αλλιώς" τώρα όταν λέω κάτι είναι νόμος. της είχα πει κάποια στιγμή που μου είπε ότι "παλιά έκαναν αυτό" ότι παλιά έκαναν δέκα μωρά για να τους ζήσουν τελικά τα πέντε κι όταν πέθαιναν έλεγαν τα πήρε η γαραγουρα (κάτι σαν στοιχιό αν κατάλαβα καλά) κι ότι εγώ δεν είμαι διαθετιμένη να παίξω με τις πιθανότητες ούτε κάνω παιδιά αναλώσιμα. εκτός από αυτό της είχα πει ότι της αρέσει δεν της αρέσει η μάνα τους είμαι εγώ και θα τα μεγαλώσω όπως θέλω εγώ και αν θέλει να την αφήνω να τα κρατάει που και που πρέπει να τα κρατάει με τους δικούς μου κανόνες είτε της αρέσουν είτε όχι. άλλα όλα αυτά σε εξαλη κατάσταση γιατί είχα φτάσει πλέον στο αμήν. από τότε χαλάρωσε αρκετά όχι ότι πάλι δεν κάνει χαζά αλλά είναι πιο ανεκτά, τα χοντρά κόπηκαν όταν την έβαλα στη θέση της... ααα και για να είμαι και καλυμμένη με τον άντρα μου του είχα πει κάποια στιγμή πριν μαλώσω με την πεθερά μου πως αν δεν την βάλει αυτός στη θέση της θα την βάλω εγώ και ότι δεν θα με ενιαζαν οι συνέπειες(οι οποίες ήταν να μην μιλάμε για κανένα δίμηνο μέχρι που ήρθε αυτή σπίτι μου και έκανα πίσω)... βεβαία στην αρχή του κακοφανηκε όταν μαλώσαμε αλλά μετά μαλάκωσε κι αυτός... μην μασάτε επίθεση κατά μέτωπο γιατί αλλιώς δεν χαμπαριαζουν

LiaS

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πες τα πες τα...και εγώ στην αρχή δεν μιλούσα αλλά από κάποιο σημείο και μετά...ΑΕΕΕΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....μιλάτε γιατί χανόμαστεεεε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις