26 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 Πεμ Μαρ 15, 2012 1:12 am
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
αντε ωραια bebek χαιρωμαι θα δεις και το νινακι σ
εγω εχω δευτεραααααααααααα
εγω εχω δευτεραααααααααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
mamamatina έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Τί κάνετε? Σημερα πάμε για υπέρηχο να δούμε και τί είναι το νινί! Γιουπι!!!!!!!
bebek6 έγραψε:Καλημερα μαμαματινα καλημερα και σε ολα τα μανουλονινακια!!!!!!!!!! κι εγω σημερα παω για υπερηχο(απλο οχι β επιπεδου,αυτον την αλλη βδομαδα). για να δουμε θα μας δειξει τα καλη του να μας αποκαλυψει τι ειναι? σε πολυ αγωνια μας κραταει το μικρο μου!!χαχαχαχα!!!!mamamatina έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Τί κάνετε? Σημερα πάμε για υπέρηχο να δούμε και τί είναι το νινί! Γιουπι!!!!!!!
frans έγραψε:eleni milupa kai i chicoo molis simera. bebaia oi teleutaioi kataksodeutikan: 1 sapouan kai 1 krema sugkamatos se fakelaki mias xrisis!! tststs tsigkounides!!!
eleni2526 έγραψε:τι στελνει η μιλουπα???μολις μου ηρθε τησ babylino!!!
kastoria έγραψε:η μιλουπα εστειλε 3 κουπονια 50 λεπτα εκπτωση που θα εχουν ληξει μεχρι το μωρο να φαει κρεμα οπως κ 2 κρεμουλες οι οποιες κ αυτες θα εχουν ληξει..το babylino τι εστειλε???
mamamatina έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Τί κάνετε? Σημερα πάμε για υπέρηχο να δούμε και τί είναι το νινί! Γιουπι!!!!!!!
kastoria έγραψε:η μιλουπα εστειλε 3 κουπονια 50 λεπτα εκπτωση που θα εχουν ληξει μεχρι το μωρο να φαει κρεμα οπως κ 2 κρεμουλες οι οποιες κ αυτες θα εχουν ληξει..το babylino τι εστειλε???
bebek6 έγραψε:Καλημερα μαμαματινα καλημερα και σε ολα τα μανουλονινακια!!!!!!!!!! κι εγω σημερα παω για υπερηχο(απλο οχι β επιπεδου,αυτον την αλλη βδομαδα). για να δουμε θα μας δειξει τα καλη του να μας αποκαλυψει τι ειναι? σε πολυ αγωνια μας κραταει το μικρο μου!!χαχαχαχα!!!!mamamatina έγραψε:Καλημέρα μανούλες! Τί κάνετε? Σημερα πάμε για υπέρηχο να δούμε και τί είναι το νινί! Γιουπι!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΣΤΕΓΙΑ στις Πεμ Μαρ 15, 2012 8:21 am, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης