Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
495 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 495 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

neraidoyla

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημέρα και καλό μήνα! sunny sunny

ΣΤΕΓΙΑ

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα και καλό μήνααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Λατρέυω τον Απρίλη,κάτι τα γενέθλια κάτι που μυρίζει καλοκαίρι.....αχ κοντέυουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες....
Εμείς πήγαμε βόλτα και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ki egw latrevw anoiksi!! egw eimai magiatiko paidaki alla latrevw anoiksi kalokairi! nai koritsia i oura exei meinei..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
piga ki egw gia kafedaki!!!! cheers cheers cheers

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααα!!!

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσιαααα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Τις τελευταίες μέρες αρχίζω να κλείνω εκρεμμότητες είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι είτε στα ψώνια που έμειναν...

Για την κλινική θα πάρετε μαζί σας πιτζάμες ή νυχτικιά? Ή και τα δύο? Καλά βέβαια γνωρίζω οτι αυτές που πάνε για προγραμματισμένη καισαρική θα πάρουν μόνο νυχτικιές, οι άλλες τι θα πάρουμε που πάμε για φ.τ. και δεν ξέρουμε τι θα μας βγει? Εγώ λέω να πάρω μια και μια. Επίσης πρόσφατα έμαθα οτι θα χρειαστώ ένα τύπου ρομπάκι που θα το φοράω για να περιφέρομαι πριν γεννήσω και για την ώρα που γεννάς. Μετά λέει γίνεται χάλια το ρομπάκι από τον τοκετο και το πετάμε. Τα φώτα σας παρακαλώ!

Αυτό που λέτε πιο πάνω κορίτσια με πιάνει και μενα. Σκληραίνει η κοιλιά και πετάει ένα εξόγκωμα συνήθως μου συμβαίνει κι εμένα δεξιά από τον αφαλό σε ένα μεγάλο τμήμα της κοιλιάς. Είναι σαν να πιέζει με τα πόδια την αντίθετη πλευρά και να πετάγεται από αυτήν, σα να στηλώνει τα πόδια κάπου μεσα και να πετάγεται ο κώλος!χεχε!Οταν το πιάνω είναι σα να πιάνω το μωρό μου και συγκινούμαι η χαζομαμά! Χαχαχα!

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!
οταν γεννησα τον γιο μου φυσιολογικα φορουσα
ενα νυχτικο(οντως λερωθηκε).μετα πυτζαμες με κουμπια το πανω για ευκολια στο θηλασμο.
τα εχω κ εγω τα πετρωματα που κ που σε καποια σημεια κ ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι ανησυχιτικα..τι να πω....

markella01

markella01
Καλημέρα κι από μένα!
Χτες ήταν μια ακόμα μέρα ταλαιπωρίας, σιγά σιγά τελειώνει η αντιβίωση, η αλλεργία μου αρχίζει και εξασθενεί και ελπίζω αυτή τη βδομάδα να καταφέρω να συνέλθω πλήρως.

Εγώ σκέφτομαι να πάρω μόνο νυχτικάκια με ρομπίτσες ασορτί. Μία πρόχειρη για την ημέρα του τοκετού που θα λερωθεί και ακόμα 2 για κάθε μέρα παραμονής μου στο νοσοκομείο (από ότι βλέπετε, το έχω δέσει κόμπο ότι και φυσιολογικά θα γεννήσω, και 3 μέρες μόνο θα κάτσω μέσα). Στην τελική νομίζω είναι ό,τι βολεύει την κάθε μία, εμένα νομίζω θα με βολέψει η νυχτικιά για πλύσιμο, αλλαγές σερβιέτας κτλ, αν και σπίτι μου ποτέ δε φοράω γιατί τσατίζομαι που ανεβαίνει πάνω όταν κοιμάμαι και με αφήνει γυμνή.

Σήμερα ξυπνήσαμε με τον άντρα μου και χουζουρέψαμε κανα μισάωρο στο κρεββάτι και τζουρτζουλεύαμε την κοιλιά μου και ο μικρός αρχισε να ανταποκρίνεται στη φωνή του μπαμπά του, έπαθα πλάκα, του μιλάει στην κοιλιά κι αυτός κουνιέται σαν τρελός!

Απόψε λέμε να πάμε μια βόλτα στο καζίνο στη Γευγελή, όχι ότι έχουμε λεφτά για ξόδεμα, άλλα για χαβαλέ μιας και εγώ δεν έχω πάει ποτέ μου σε καζίνο. Σκέφτομαι ότι τώρα πρέπει να κάνω όσες βόλτες μπορώ γιατί μετά με το μωρό όσο να πεις, αναγκάζεσαι να είσαι πιο πολύ μέσα στο σπίτι, ειδικά όσο είναι πολύ μικρό δεν αντέχει πολύ ώρα έξω.

Αντε, φλυάρησα και σήμερα, ελπίζω να είναι μια καλή μέρα για όλες μας, με φουλ ύπνο (αχ Παναγία μου) , χωρίς πόνους και αδιαθεσίες!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια κι εγω νυχτικιες πηρα, μια απο το παζαρι για να τη φορεσω πριν γιατι κι εμενα μου ειπαν οτι παει για πεταγμα μετα, και μια καλη για μετα, επισης σημερα μου ηρθε ενα δεματακι απο τη nuk με πιπιλα, θηλη για μπουκαλι, καθαριστικο για μπουκαλια επιθεματα στηθους κ 2 βιβλιαρακια, ωραιο ηταν!!

markella κι εμας πλεον με τη φωνη του μπαμπα ζωηρευει, σε μενα ειναι ησυχος...αντρες τι να πεις!!!

Γεωργια μου η κοιλιτσα σου ειναι τελεια, φτου φτου, η δικια μου ειναι τεραστια, τι παιδι θα βγαλω? scratch

535Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 22 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Απρ 02, 2012 12:58 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλεεεεε να ρωτησω!εγω που ειμαι 26 βδομαδων ειμαι δηλαδη 6 μηνων παρα μια βδομαδα?εεεεε?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Καλημέρα κι από μένα!
Χτες ήταν μια ακόμα μέρα ταλαιπωρίας, σιγά σιγά τελειώνει η αντιβίωση, η αλλεργία μου αρχίζει και εξασθενεί και ελπίζω αυτή τη βδομάδα να καταφέρω να συνέλθω πλήρως.

Εγώ σκέφτομαι να πάρω μόνο νυχτικάκια με ρομπίτσες ασορτί. Μία πρόχειρη για την ημέρα του τοκετού που θα λερωθεί και ακόμα 2 για κάθε μέρα παραμονής μου στο νοσοκομείο (από ότι βλέπετε, το έχω δέσει κόμπο ότι και φυσιολογικά θα γεννήσω, και 3 μέρες μόνο θα κάτσω μέσα). Στην τελική νομίζω είναι ό,τι βολεύει την κάθε μία, εμένα νομίζω θα με βολέψει η νυχτικιά για πλύσιμο, αλλαγές σερβιέτας κτλ, αν και σπίτι μου ποτέ δε φοράω γιατί τσατίζομαι που ανεβαίνει πάνω όταν κοιμάμαι και με αφήνει γυμνή.

Σήμερα ξυπνήσαμε με τον άντρα μου και χουζουρέψαμε κανα μισάωρο στο κρεββάτι και τζουρτζουλεύαμε την κοιλιά μου και ο μικρός αρχισε να ανταποκρίνεται στη φωνή του μπαμπά του, έπαθα πλάκα, του μιλάει στην κοιλιά κι αυτός κουνιέται σαν τρελός!

Απόψε λέμε να πάμε μια βόλτα στο καζίνο στη Γευγελή, όχι ότι έχουμε λεφτά για ξόδεμα, άλλα για χαβαλέ μιας και εγώ δεν έχω πάει ποτέ μου σε καζίνο. Σκέφτομαι ότι τώρα πρέπει να κάνω όσες βόλτες μπορώ γιατί μετά με το μωρό όσο να πεις, αναγκάζεσαι να είσαι πιο πολύ μέσα στο σπίτι, ειδικά όσο είναι πολύ μικρό δεν αντέχει πολύ ώρα έξω.

Αντε, φλυάρησα και σήμερα, ελπίζω να είναι μια καλή μέρα για όλες μας, με φουλ ύπνο (αχ Παναγία μου) , χωρίς πόνους και αδιαθεσίες!

Παιδί δεν ήθελες;Θα κάνεις υπομονή χα, χα, χα....
Περαστικά σου Χρύσα και μη χειρότερα.
Κάνε βόλτες τώρα γιατί αγόρι περιμένεις και αν κρίνω από τη δικιά μου εμπειρία τα αγόρια είναι ζόρικα (για να μην αρχίσετε το κράξιμο, ναι το ξέρω υπάρχουν και εξαιρέσεις).

Γενικώς να σας πω άν γεννήσετε φυσιολογικά και εύκολα τότε οι πιτζαμούλες δε θα σας ενοχλούν στην κλινική ή το νοσοκομείο. Είχα πάρει και πιτζάμες όταν γέννησα τον γιο μου και τελικά με βόλεψαν πάρα πολύ.
Άντε και πλησιάζει ο καιρός σας!

eleni2526

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΩ!!!!ΑΝ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΝΟ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ!!!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI 1 έγραψε:καλεεεεε να ρωτησω!εγω που ειμαι 26 βδομαδων ειμαι δηλαδη 6 μηνων παρα μια βδομαδα?εεεεε?

Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 22 215994 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 22 215994

KAΛΕΕΕΕΕΕΕΕ θα γεννήσεις κι ακόμη τους μήνες θα ψάχνεις....χαχαχαχαχαχ Razz Razz Razz Razz Razz

αντεεεε λίγο ακόμη και μπάινουμε στον 7ο ...φιλάκιαααα

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ........ Very Happy Very Happy

Χρύσα μου.....περαστικα μωρεεε......αι στο καλό ο φετινός χειμώνας!!!!

Ρε κορίτσια....για θυμήστε μου, ποια ειχε πέσει??? ΚΑΣΤΟΡΙΑ? ΤΟΥΤΟΥΝΑΚΙ???

Εχθές

ΕΦΑΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΟΥΤΑ......ΣΟΥΠΕΡ!!

Ευτυχώς....με τα γόνατα.....δεν χτύπησα κοιλίτσα και δεν εσπασα τπτ....πάω λιγο κουτσα -κουτσα μόνο..
Το μωρό το ακούω κανονικά ...αυριο θα πάω γιατρό..ελπίζω να μην έγινε καμια αποκόλησούλα Wink

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.......ΚΑΛΑΑΑΑ
Αυριο ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 7ο...ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙ

Σας φιλώ την καθεμία, και ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!

540Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 22 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Απρ 02, 2012 3:12 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakuba χαχαχαχα ετσι με κοβω!θα γεννησω και ακομα θα ψαχνομαι!κ εσυ 26 βδομαδων δεν εισαι?α και κατι ακομα!που θα βρω φθηνα βρεφικα κρεβατακια????

eleni2526

KRISTI 1 έγραψε:joannakuba χαχαχαχα ετσι με κοβω!θα γεννησω και ακομα θα ψαχνομαι!κ εσυ 26 βδομαδων δεν εισαι?α και κατι ακομα!που θα βρω φθηνα βρεφικα κρεβατακια????

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 27 ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7ο>????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑ

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:joannakuba χαχαχαχα ετσι με κοβω!θα γεννησω και ακομα θα ψαχνομαι!κ εσυ 26 βδομαδων δεν εισαι?α και κατι ακομα!που θα βρω φθηνα βρεφικα κρεβατακια????

Καλημέρα! Για πολύ φθηνό βρεφικό κρεβάτι θα δεις στο ικεα κούνια από 39,00 euros και πάνω:

http://www.ikea.gr/DefaultCategory.aspx?page=children_ikea_in&cID=98&tCatID=26&Menu1=7&Menu2=0

Επίσης είδα οτι το prenatal έχει προσφορές στα κρεβατάκια, αλλά δεν είδα τιμές.
Εγω πηρα απο το mothercare 239,00 χωρίς το στρώμα

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=N0295

543Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 22 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Δευ Απρ 02, 2012 3:56 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
GeorgiaSakis έγραψε:

Καλημέρα! Για πολύ φθηνό βρεφικό κρεβάτι θα δεις στο ικεα κούνια από 39,00 euros και πάνω:

http://www.ikea.gr/DefaultCategory.aspx?page=children_ikea_in&cID=98&tCatID=26&Menu1=7&Menu2=0

ευχαριστω!! Very Happy

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kastoria έγραψε:κοριτσια κι εγω νυχτικιες πηρα, μια απο το παζαρι για να τη φορεσω πριν γιατι κι εμενα μου ειπαν οτι παει για πεταγμα μετα, και μια καλη για μετα, επισης σημερα μου ηρθε ενα δεματακι απο τη nuk με πιπιλα, θηλη για μπουκαλι, καθαριστικο για μπουκαλια επιθεματα στηθους κ 2 βιβλιαρακια, ωραιο ηταν!!

Κι εγω μάλλον θα πάρω μια πρόχειρη, αλλά τελικά είπα να το αφήσω για αργότερα γιατί κάθε μέρα μεγαλώνει η κοιλιά μου και δεν ξερω που θα φτασει!!! τι ωραία δωράκια! Εμένα κλασικά δεν μου χει έρθει τίποτε!

markella κι εμας πλεον με τη φωνη του μπαμπα ζωηρευει, σε μενα ειναι ησυχος...αντρες τι να πεις!!!

Γεωργια μου η κοιλιτσα σου ειναι τελεια, φτου φτου, η δικια μου ειναι τεραστια, τι παιδι θα βγαλω? scratch

Ευχαριστώ κορίτσι! Η φωτο είναι πριν δυο εβδομάδες. Που να τη δεις τώρα την κοιλιά-θαρρείς και μεγαλώνει κάθε μέρα! Επιπλέον, εμένα μου φαίνεται τεράστιααααα η κοιλιά μου, αλλά δεν με ενοχλεί αυτό! Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι είναι χαμηλά η κοιλιά(κοιτάει προς τα κάτω!!!χιχιχιχιχι) και με φοβίζει κάπως...Η κοιλιά σου είναι σούπερ στρογγυλή όμως και πανέμορφη(εμένα κάνει και βαθούλωμα στον αφαλό ο οποίος σε λίγο θα πεταχτεί εξω! Μπλιαξ!)

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni2526 έγραψε:

ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 27 ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7ο>????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ελένη ανάλογα πως το μετράει κανείς!

Εγώ μπήκα στον 7ο στην 28η εβδομάδα σύμφωνα με τον γιατρό μου και νομίζω πολύ σωστά γιατί έχω ΠΗΤ 08/06, άρα αλλάζω μήνα κάθε 8 του μηνός,
άρα 8 Μαρτίου μπήκα στον 7ο
και 8 Απριλίου μπαίνω στον 8ο!!! Εύκολο και δεν μπερδευόμαστε κιόλας.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
gewrgia τι ωραια κοιλια χεχε εχουμε φουσκωσει για τα καλα οσο και κοντευει το σκεφτομαι και συγκινουμε δεν το πιστευω.
εγω αγορασα πυτζαμες με αγχωνει να μην εχω τριχες στα ποδια και να βγουν στις 2 μερες και να ψαχνω ξυραφακι χαχαχαχαχα ακου τι σκεφτομαι οχι ρε παλι νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια παρα την νυχτικια οποτε διαλεξα τετοια
αυτα τα κλωτσιδια τα λατρευω κλωτσαει μερα νυχτα τι κανει καλε εκει μεσα
κοριτσια εχω πεθανει απο τις καουρες πινω και μαλοξ αλλα αμα με πιασει ειναι θανατος μου ρχετε εμετος ενα πραμα μπλιαχ πως να τις αντεξω ως το καλοκαιρι δεν ξερω αμα πιω λιγο γαλα σταματα αλλα για λιγο μερα μπορει να ξαναρχισει Sad Sad σαββατο εγω θα δω το μπεμπε μου και αγωνιω πολυ

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kristi Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 22 679259

joanna εγω ειχα φαει τα μουτρα μου, η γιατρος μου ειχε πει αν δεν εχω αιμα κ αν κουνιεται το μωρο ολα καλα!!!

Γεωργια η φωτο μου ειναι 2 μηνες πριν, κι εμενα κοιταει προς τα κατω κι εχει βαθουλωμα στον οφαλο επισης κι εμενα δε μ'αρεσει που αρχιζει κ πεταγεται!!!ουφ!!!

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
KRISTI 1 έγραψε:
GeorgiaSakis έγραψε:

ευχαριστω!! Very Happy

Εμείς πήραμε από το motherbaby 255 χωρίς το στρώμα και μετά γίνεται προεφηβικό...

Εμένα η κοιλιά μου μαζεύτηκε και ανέβηκε πιο ψηλά..... χαχα σαν να έχω καταπιεί ένα μπαλόνι!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia sas geia sas!! exw tromero ponokefalo!!
Georgiasakis ti sexy mama eisai???? wow!!!!!
ki egw den exw etoimasei tipota akoma, alla skeftomai na parw (an plirwthw pote) mia pytzama kai kana dyo nyxtikes. pantws mou pe i koumpara mou na min tis parw poly megales giati tha xei xasei ligo i koilia..
ki emena mou esteilan apo ti mam mia pipila (teleia!!!) kai ena mikro mpimpero!

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυγολεμονη έγραψε:gewrgia τι ωραια κοιλια χεχε εχουμε φουσκωσει για τα καλα οσο και κοντευει το σκεφτομαι και συγκινουμε δεν το πιστευω.

Thanks κούκλα! Ναι φουσκώσαμε κι εγω δεν το πιστευω! Πότε ήταν που παρακαλούσα μερα-νύχτα να μείνω έγκυος, πότε ήταν που πήγα για β-χωριακή σίγουρη πως δεν είμαι και να μαστε τώρα σε καμια 5-6 μέρες να μπαινω στον 8ο Laughing Laughing Laughing

εγω αγορασα πυτζαμες με αγχωνει να μην εχω τριχες στα ποδια και να βγουν στις 2 μερες και να ψαχνω ξυραφακι χαχαχαχαχα ακου τι σκεφτομαι οχι ρε παλι νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια παρα την νυχτικια οποτε διαλεξα τετοια
αυτα τα κλωτσιδια τα λατρευω κλωτσαει μερα νυχτα τι κανει καλε εκει μεσα
κοριτσια εχω πεθανει απο τις καουρες πινω και μαλοξ αλλα αμα με πιασει ειναι θανατος μου ρχετε εμετος ενα πραμα μπλιαχ πως να τις αντεξω ως το καλοκαιρι δεν ξερω αμα πιω λιγο γαλα σταματα αλλα για λιγο μερα μπορει να ξαναρχισει Sad Sad σαββατο εγω θα δω το μπεμπε μου και αγωνιω πολυ

Περαστικά σου. Εμένα παραδόξως οι καούρες πέρασαν! Αντε με το καλό να το δεις το μπεμπε σου κι ολα καλα θα είναι!

Γεωργια η φωτο μου ειναι 2 μηνες πριν, κι εμενα κοιταει προς τα κατω κι εχει βαθουλωμα στον οφαλο επισης κι εμενα δε μ'αρεσει που αρχιζει κ πεταγεται!!!ουφ!!![/quote]

Αλήθεια? Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη με "περίεργη" κοιλιά!! Αντε να περάσει γρήγορα και χωρίς προβλήματα ο υπόλοιπος καιρός γιατί που θα φτάσει? Εσένα όμως είναι μεγαλύτερη η κοιλιά επειδή είναι κι ο μπέμπαρος μεγάλος!

vanap έγραψε:
KRISTI 1 έγραψε:
GeorgiaSakis έγραψε:

ευχαριστω!! Very Happy

Εμείς πήραμε από το motherbaby 255 χωρίς το στρώμα και μετά γίνεται προεφηβικό...

ναι, ναι κι εμας βγαίνουν τα κάγκελα και κατεβαίνει το στρώμα. Είναι 70Χ140 η διάσταση του στρώματος!

Εμένα η κοιλιά μου μαζεύτηκε και ανέβηκε πιο ψηλά..... χαχα σαν να έχω καταπιεί ένα μπαλόνι!!!!

bebek6 έγραψε:geia sas geia sas!! exw tromero ponokefalo!!
Georgiasakis ti sexy mama eisai???? wow!!!!!

χαχαχα! Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Ποιός να το περίμενε οτι κάποιος θα με αποκαλούσε sexy!!!

ki egw den exw etoimasei tipota akoma, alla skeftomai na parw (an plirwthw pote) mia pytzama kai kana dyo nyxtikes. pantws mou pe i koumpara mou na min tis parw poly megales giati tha xei xasei ligo i koilia..
ki emena mou esteilan apo ti mam mia pipila (teleia!!!) kai ena mikro mpimpero!

Τι καλά! Στην μαμ δεν θυμαμαι αν ειχα στειλει, πάντως καταλαβα οτι το ταχυδρομείο μας οπως ειχα ξαναγραψει ειναι απαραδεκτο! Ειχα παραγγειλει απο αμαζον(αγγλίας) κατι και μου ήρθε 15 μέρες μετά την αποστολή!!! Οσον αφορά το μέγεθος εγώ φοβάμαι οτι θα παχύνω πολύ και θα πρηστώ!Το πρήξιμο πόσο καιρο κάνει να φύγει?!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις