Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
424 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 424 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 215994
neraidoyla έγραψε:εγώ έχω γιατρό σήμερα κορίτσια και έχω αγωνία..πέρασα και απο 40 κύματα αυτές τις εβδομάδες με τις συσπάσεις και ανυπομονώ να δώ πόσο μεγάλωσε το μωράκι και αν όλα είναι καλά!Πάντως και εγώ δεν πιστεύω να την πιάσω την ΠΗΤ,θα ήταν όνειρο θερινής νυκτός..αν κλείσω κ τον 8ο θα είμαι ευτυχισμένη Sad
μην αγχωνεσαι κοπελα μου ολα καλα θα πανε θα στο πει κ ο γιατρος σου.να μπεις να μας πεις τα νεα σας.σε ταλαιπωρουν συσπασεις?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουτουνακι μ βγαλε την ημερομηνια 18.7 . θα γεννησω μεχρι 10 ιουλιο στανταρ παω μ καισαρικη
μολις μπει ο μαιος θα αρχησουμε τα στοιχηματα ποια θα γεννησει πρωτη

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΥΚΛΕΣ μου πέραν της πλάκας...

ΜΑΚΑΡΙ να μείνουν πολύ πολύ πολύ ως το τελος δλδ τα νινάκια στις κοιλίτσες μας....

Σήμερα μπαίνω στην 28η εβδομάδα και θυμάμαι πριν 8 χρόνια οτι η ανιψιά μου γεννήθηκε ΣΤΗΝ 28η εβδομάδα....ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΜΟΥΛΑΑΑΑΑ Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 534787 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 534787 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 534787 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 534787 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 534787 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 534787

Βγήκε το πουλάκι μου 980γρ...εμεινε στην εντατικη 2 μηνες κοντά, περασε απο 1000 κύμματα αλλααααααα ΕΥΤΥΧΩΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!

Δεν θέλω ομως να το ξαναζήσω αυτό...απα πα πα ...δεν ξαναγκρινιάζω....ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΕΣ 10 -12ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joannakuba έγραψε:ΚΟΥΚΛΕΣ μου πέραν της πλάκας...

ΜΑΚΑΡΙ να μείνουν πολύ πολύ πολύ ως το τελος δλδ τα νινάκια στις κοιλίτσες μας....

Σήμερα μπαίνω στην 28η εβδομάδα και θυμάμαι πριν 8 χρόνια οτι η ανιψιά μου γεννήθηκε ΣΤΗΝ 28η εβδομάδα....ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΜΟΥΛΑΑΑΑΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Βγήκε το πουλάκι μου 980γρ...εμεινε στην εντατικη 2 μηνες κοντά, περασε απο 1000 κύμματα αλλααααααα ΕΥΤΥΧΩΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!

Δεν θέλω ομως να το ξαναζήσω αυτό...απα πα πα ...δεν ξαναγκρινιάζω....ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΕΣ 10 -12ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ
δοξα το θεο που το ανηψουδι σου ειναι γερο .
μην αγχωνεσαι μην γκρινιαζεις κια ολα στην ωρα τους υπομονη Very Happy

neraidoyla

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κορίτσια και εγώ αυτό εύχομαι,να μείνει το μωράκι μου όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στην "φωλιά" του γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα..ακόμα με ταλαιπωρούν οι συσπάσεις,φυσικά είμαι σε ακινησία και σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα,αλλά και ο τράχηλός μου είναι πολύ μικρός και υπάρχει φόβος να ανοίξει ανα πάσα στιγμή..κάθε μέρα που περνάει λέω δόξα το Θεό πέρασε μια μέρα.. αλλά φοβάμαι Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 534787

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Joannakuba auto legete thauma zwis agapi m...
Eytixws ola einai kala tora me tin mikri...
Very Happy Very Happy Very Happy

spyros3

spyros3
ετσι ειναι κοριτσια,υπομονη κ θα φτασει η ωρα μας κ θα ναι κ η καταληλη για τα μωρα μας.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ετσι ειναι κοριτσια,υπομονη κ θα φτασει η ωρα μας κ θα ναι κ η καταληλη για τα μωρα μας.

Sumfonw... Very Happy Very Happy Very Happy

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νεραιδακι μην στεναχωριεσαι οοσ στεναχωριεσαι στεναχωρεις κ το μωρακι σου και εμει ς αυτο δεν το θελουμε σωστα . θα ερθει η καταλληλη στιγμη

neraidoyla

μπεμπα2012 έγραψε:νεραιδακι μην στεναχωριεσαι οοσ στεναχωριεσαι στεναχωρεις κ το μωρακι σου και εμει ς αυτο δεν το θελουμε σωστα . θα ερθει η καταλληλη στιγμη
κάνω υπομονή!

markella01

markella01
Λοιπόν, πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό. Πρώτη φορά με είδε, μου πήρε πλήρες ιστορικό, μοΓ έκανε υπέρηχο, μου μέτρησε τον τράχηλο,(4,2 εκατοστά) και με έβαλε στον καρδιοτοδικόγραφο γιατί είχα ενοχλήσεις(όλα καλά) και γενιΚως ολα τέλεια.

Βάρος 1240 γραμμάρια, ηλικία υπερηχου 29 εβδομαδες,ηλικία ημερολογιακή 27+1.

Τις λεπτομέρειες αργότερα γιατί τώρα μπαίνω από κινητό και με έχει σπάσει τα νεύρα.

neraidoyla

markella01 έγραψε:Λοιπόν, πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό. Πρώτη φορά με είδε, μου πήρε πλήρες ιστορικό, μοΓ έκανε υπέρηχο, μου μέτρησε τον τράχηλο,(4,2 εκατοστά) και με έβαλε στον καρδιοτοδικόγραφο γιατί είχα ενοχλήσεις(όλα καλά) και γενιΚως ολα τέλεια.

Τις λεπτομέρειες αργότερα γιατί τώρα μπαίνω από κινητό και με έχει σπάσει τα νεύρα.
όλα μια χαρά και ο τράχηλος σου τέλειος!εγώ φαντάσου με χάπια,ακινησία και συσπάσεις κ ο τράχηλός μου είναι 2,7 έτοιμος να ανοίξει..
και το μωράκι σου μια χαρά σε βάρος!

markella01

markella01
neraidoyla έγραψε:
markella01 έγραψε:Λοιπόν, πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό. Πρώτη φορά με είδε, μου πήρε πλήρες ιστορικό, μοΓ έκανε υπέρηχο, μου μέτρησε τον τράχηλο,(4,2 εκατοστά) και με έβαλε στον καρδιοτοδικόγραφο γιατί είχα ενοχλήσεις(όλα καλά) και γενιΚως ολα τέλεια.

όλα μια χαρά και ο τράχηλος σου τέλειος!εγώ φαντάσου με χάπια,ακινησία και συσπάσεις κ ο τράχηλός μου είναι 2,7 έτοιμος να ανοίξει..
και το μωράκι σου μια χαρά σε βάρος!

Ναι, δόξα τω Θεώ, μου έγραψε και εξετάσεις, καμπύλη ζαχάρου (επιτέλους) μου είπε βέβαια πως τα 8 κιλά που πήρα είναι πολλά (επρεπε να έχω πάρει 6μιση), ρονάλ κομμένο είπε (και φυσικά τώρα δεν μπορώ να πάρω ανάσα), γενικώς με ξεσκόνισε ρε παιδί μου, μια χαρά, αναλυτικότατος.

Το παιδάκι μας έχει πολύ καλές σφύξεις, είναι πολύ ζωηρό (κι αυτό είναι καλό μου είπε, όσο πιο πολύ το ακούω, τόσο πιο καλά), επίσης είναι με το κεφάλι κάτω και το πιο πιθανό είναι να μείνει έτσι μέχρι να γεννηθεί (λέει πρέπει να είναι ταρζάν για να ξαναγυρίσει με το κεφάλι πάνω), δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα, είναι αρκετά ψηλά (που κι αυτό είναι καλό για να μην έχουμε προωρότητα), ο πλακούντας μου πρόσθιος και ψηλά (μια χαρά κι αυτός), γενικώς όλα πάνε τέλεια...

Τον ρώτησα πώς μετράμε πλέον και μου λέει και με τις δύο μετρήσεις άλλα κυρίως υπερηχογραφικά, οπότε αφήνω το τικεράκι μου όπως είναι προς το παρόν. Αν κάνω συσπάσεις με πόνο μου έγραψε να πάρω μικρή δόση yuotopar, για να νιώσω καλύτερα.

Χάρηκα ρε γαμώτο, αμάν πια αυτή η αβεβαιότητα με το κωλονοσοκομείο μας... Τώρα από όλες τις εξετάσεις πρέπει να δω ποιες μου καλύπτει το ΙΚΑ και ποιες πρέπει να πάω έξω να τις κάνω. Η καμπύλη πόσο σας κόστισε κορίτσια?

spyros3

spyros3
πολυ καλα νεα μερκελλα ολα σουπερ!ολες αυτες οι μετρησεις με τον απλο υπερυχο εγιναν?
δεν ξερω να σου πω για την καμπυλη γιατι εγω εχω ογα κ τα κανω στο νοσοκομειο.

GeorgiaSakis

GeorgiaSakis
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο Markella!!! Ο καρδιοτοκογραφος τι ακριβως ειναι και τι ακριβως κανει? Οταν εχεις ενοχλήσεις υποβάλλεσαι σε τετοια εξέταση?
Εγώ την καμπύλη την έγραψα και δεν πλήρωσα κάτι. Αύριο όμως που θα δώσω αίμα+ούρα θα τα πληρώσω κανονικότατα γιατί λέει πανελλαδικά δεν δέχονται καθόλου συνταγές οι μικροβιολόγοι!!! Άντε να δούμε! Τι πληρώνουμε ασφάλεια δεν ξέρω!!!

Νεραϊδούλα ευχομαι να πάνε όλα καλά. Να προσέχεις και να περνάνε οι μέρες νεράκι και όσο το δυνατό πιο ευχαριστα και να γεννησεις το παιδακι σου οταν ερθει η ωρα!

markella01

markella01
GeorgiaSakis έγραψε:Μπράβο Markella!!! Ο καρδιοτοκογραφος τι ακριβως ειναι και τι ακριβως κανει? Οταν εχεις ενοχλήσεις υποβάλλεσαι σε τετοια εξέταση?
Εγώ την καμπύλη την έγραψα και δεν πλήρωσα κάτι. Αύριο όμως που θα δώσω αίμα+ούρα θα τα πληρώσω κανονικότατα γιατί λέει πανελλαδικά δεν δέχονται καθόλου συνταγές οι μικροβιολόγοι!!! Άντε να δούμε! Τι πληρώνουμε ασφάλεια δεν ξέρω!!!

Νεραϊδούλα ευχομαι να πάνε όλα καλά. Να προσέχεις και να περνάνε οι μέρες νεράκι και όσο το δυνατό πιο ευχαριστα και να γεννησεις το παιδακι σου οταν ερθει η ωρα!

Ο καρδιοτοκογράφος είναι κάτι σαν ζώνη που επάνω βρίσκεται μια συσκευή που μετράει τους χτύπους της καρδιάς του μωρού άλλα και τα πετρώματα της κοιλιάς... Θα στο φορέσουν κι όταν γεννάς μέχρι να ανοίξει η διαστολή σου καλά, τουλάχιστον εμένα στη μαρκέλλα μου τον είχαν βάλει...

Οσο για τις εξετάσεις θα πάρω αύριο στο ΙΚΑ να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω εκεί και τι έξω... Ας μη βγει πάλι κανένα 200αρι...

eleni2526

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΩΡΑΙΑ ΝΕΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!! ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΠΥΛΗ ΠΛΗΡΩΣΑ 5 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΕΒΛΙΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ(ΣΤΡΑΤΟΥ).ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

768Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #4 - Σελίδα 31 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Απρ 10, 2012 11:37 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο μαρκελα ωραια τα νεα!καλε γιατι να σου βγει η καμπυλη 200ε?ικα δεν εχεις?κ γω,και πληρωσα 2 ευρω μαζι με αιματος και ουρων!οι εξετασεις ηταν μηχανογραφημενες.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ναι για ψωνια.εγω εχω τον εξοπλισμο(κουνια,καροτσι,καλαθουνα κτλ) απτον γιο αλλα ρουχαλακια τιποτα γιατι τωρα ειναι κοριτσι κ γενναω αλκη εποχη...ειπαμε κ εμεις μετα το πασχα να παμε τζαμπο να ψωνισουμε κ να ετοιμαζομαστε μετα σιγα σιγα.εμας τα τζαμπο απεχουν 120χλμ απι δω,ειναι σαλλη πολη.ευτυχως η κουμπαρα μου μου εφερε καποια ρουχαλακια σημερα.κι εγω πρεπει να παρω για μενα..
ποσο εισαι?
eimai stin 25i evdomada. esy?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
noukakia ??? κοριτσακι
katsaridoula 2/7 κοριτσακι
aroma 4/7/κοριτσακι
eleni2526 5/7/ αγοράκι
kristi 10/7/ κοριτσακι
frans 10/7/ κοριτσάκι
neraidoyla 11/7 κοριτσάκι
joannacuba 12/7/αγορακι
pitbullkoutsi 11/07 2 αγορακια -- > διδυμακια!
Ευάκι 12/7/2012 κοριτσακι
astarte 15/7/2012 κοριτσακι
kdeli 15/7/ αγορακι
μπεμπα2012 18/7/ κοριτσακι
vanap 20/7/2012 κοριτσακι
augolemoni 24/7/2012 αγορακι

mamamatina 27/07/?
skatzoxoiroula 28/7 αγορακι
Bebek6 28/7/2012 κοριτσακι
joannoua 30/7/ κοριτσακι

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

supermom 3/8/ αγορακι
Toutounaki 5/8 κοριτσάκι
mamavi 5/8 κοριτσάκι
Korina26 9/8/2012 αγορακι [/quote][/quote]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την bebek6 στις Τρι Απρ 10, 2012 12:45 pm, 1 φορά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ο γιατρος μου ξαναεδωσε την πρωτη ημερομηνια 28/7 και το διορθωσα και εγραψα οτι περιμενουμε κοριτσακι αλλα δεν ξερω πως μπαινουν αυτοι οι ωραιοι πελαργοι..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γραφω το ενα μνμ μετα το αλλο γιατι τωρα διαβαζα τα δικα σας. λοιπον ολα καλα μου πε ο γιατρος, ειναι περιπου 720 γρ η μπουμπουκα μου!!!!!!!! συσπασεις ειναι μου ειπε οταν σκληραινει ολη η κοιλια, οχι μονο ενα τμημα της. αν συνεχισω να εχω μου ειπε θα μου δωσει φαρμακακι. αυτα!!! καλο υπνο και καλο ξημερωμα να εχουμε!

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρκέλλα έκανα πριν μία βδομάδα καμπύλη ζαχάρου, θυρεοειδή, γενική αίματος, ούρων και κάτι άλλα ψιλά και έδωσα 10,51 ευρώ σε ιδιωτική κλινική συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΠΥ, μετά από παραπεμπτικό της γιατρίνας μου (επίσης συμβεβλημένη).

Επειδή εγώ έχω χάσει επεισόδια, πήγαινες στο νοσοκομείο για εξετάσεις και τώρα άρχισες ιατρείο;

Εγώ έχω να πάω στη γιατρό αύριο και μαζί με τα αποτελέσματα του αίματος έχω λίγο τσιτωθεί... ελπίζω να πάνε όλα καλά. Για τα κιλά θα τα ακούσω, έχω ήδη πάρει 9. Μου τη δίνει όμως που μου τη λέει, γιατί πραγματικά ΠΡΟΣΕΧΩ, δεν τρώω βλακείες, απλά δεν αντέχω να πεινάω... υποφέρω!

Κορίτσια, όσο πλησιάζει ο καιρός, νιώθω ένα δέος, μια αγωνία πολύ μεγάλη, με καταλαβαίνετε καθόλου? Shocked

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν σε καταλαβαινουμε? εγω τωρα βλεπω γενες στο youtube..!!

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ από την άλλη κάνω έρευνα για τις πλενόμενες πάνες Laughing (έκανα προϋπολογισμό και παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό με τα έξοδα πάνας και αποφάσισα να βρω εναλλακτική)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις