301 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 2 Τρι Απρ 03, 2012 1:37 am
korina26
Η ψυχή της παρέας!
betoulina min anxonese mazi me ton giatro tha to antimetopisete, me to kalo to koritsaki sou.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
bettoulina έγραψε:καλημερα!!
χθες εκανα τη β επιπεδου..εχουμε και επισημα πλεον κοριτσακι!!!
το μωρο ειναι μια χαρα ανατομικα αλλα εχω 2 προβληματα που πρεπει να αντιμετωπισω..
λογω της θρομβοκυτταραωσης(πηκτο αιμα) που εχω,η ροη αιματος απο μενα προς το μωρο δεν ειναι και τοσο φυσιολογικη,με αποτελεσμα το μωρο μου να ειναι 1 εβδομαδα μικροτερο..
επισης,μου διαγνωστηκε κοντος τραχηλος.ενω πρεπει να ειναι 3,5εκατοστα,εμενα ειναι 19 χιλιοστα....που σημαινει προωρος τοκετος...αυριο παω ναα μαθω τροπους αντιμετωπισης...αυτα
bettoulina έγραψε:κοριτσια μου σας ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!...το θεμαμε το αιμα θα το αντιμετωπισω...αλλα φοβαμαι πολυ για τον τραχηλο...τουλαχιστον το μωρο μου ειναι καλα...τα αλλα ειναι δικο μου θεμα και θα τα αντιμετωπισω....εγω θελω να το γνωρισω αυτο το μωρο ,και θα το γνωρισω!!!!!
joannoua3 έγραψε:Axxx ti wraia amin k pote eee...
bettoulina έγραψε:ακουστε και αυτο τωρα!!!!
δεν μου φταναν ολα τ αλλα..το αφεντικο μου μου ειπε οτι θα μας γυρισει σε ολους την προσληψη σε συμβαση με μια καλη μειωση μισθου!!!!
ρε κοριτσια γινεται αυτο?? ειδικα τωρα που ειμαι εγκυος?? ξερετε κατι γι αυτο??που πρεπει να απευθυνθω???
bettoulina έγραψε:ακουστε και αυτο τωρα!!!!
δεν μου φταναν ολα τ αλλα..το αφεντικο μου μου ειπε οτι θα μας γυρισει σε ολους την προσληψη σε συμβαση με μια καλη μειωση μισθου!!!!
ρε κοριτσια γινεται αυτο?? ειδικα τωρα που ειμαι εγκυος?? ξερετε κατι γι αυτο??που πρεπει να απευθυνθω???
bettoulina έγραψε:ναι βρε dest ψααξε λιγο....μου ηρθαν ολα μαζεμενα γμτ!
elpidamamy έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΒΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ (ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
1 ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΣΘΟ
2 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ ΟΑΕΔ ΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 240 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 490 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ....
3 ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΗΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ) ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ...
desT έγραψε:elpidamamy έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΒΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ (ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
1 ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΣΘΟ
2 ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ ΟΑΕΔ ΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 240 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 490 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ....
3 ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΗΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ....
ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΗ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ (ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ) ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ...
Γεια σου Ελπιδαμαμυ!
Δηλαδή, καταλήγουμε στο συμπέρασμα που έβγαλα και εγώ ότι δεν μπορεί να την πιέσει να υπογράψει σε περίπτωση που αρνηθεί;
Έτσι δεν είναι;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης