326 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 Δευ Μαρ 26, 2012 4:42 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΥΑΤΙΑ ΦΟΡΑ? ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Μαρακι ειναι φυσιολογικο νομιζω να μην ειναι και στα πολυ ανεβασμενα της η διαθεση σου..δν ειναι και λιγο αυτο που συνεβη!! Αλλα με τον καιρο ολα καλα θα πανε!!
Χριστινα το περιστερι εφυγε ηδη..δν ξερω βεβαια αν φτασει εγκαιρα εκει χαχα νομιζω οτι απο σημερα μετρας καθυστερηση...δν εχει σημασια ποσο παει ο φεβρουαριος.. αφου σημερα ειναι η 29η μερα του κυκλου σου ετσι που το μετραω...εκτος αν δν εχεις 28 μερες κυκλο!!
Αντα καλη ξεκουραση!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΥΑΤΙΑ ΦΟΡΑ? ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΟΥ?
Λεμονάκι έγραψε:αγαπη έγραψε:ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ
όταν παίρνεις ένα σκύλο το κάνεις γιατί τα αγαπάς και όχι για να εξυπηρετήσει την μοναξιά σου.
Δεν αγοράζουμε σκυλάκια απο ιντερνετ, κτηνιάτρους ούτε και απο πετ σοπ !!!
είναι παράνομο !!
Σκυλάκια αγοράζουμε μόνο απο νόμιμους εκτροφής.
Στα καταφύγια έχει πολλά σκυλάκια που περιμένουν μια αγκαλιά...
και πολλά απο αυτά έχουν χαρακτηριστικά καθαρόαιμων...
Το σκυλί είναι μεγάλη δέσμευση, έχεις σκεφτεί αν θα θες το σκύλο όταν γίνεις μανούλα ;
Θέλει καθημερινή περιποίηση, φροντίδα
και σίγουρα πολύ αγάπη.
Τα έξοδα είναι περίπου 100 ευρώ το χρόνο μόνο για τα εμβόλια...
μετά ανάλογα τι θα τρώει...
πόσες φορές θα χρειαστεί να τον πας στον γιατρό, μπορεί να τύχει κάτι και να χρειαστεί παρακολούθηση...
Πρώτα απο όλα πρέπει να συμφωνήσει ο άντρας σου και μετά εμείς εδώ ήμαστε..
αγαπη έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:αγαπη έγραψε:ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ
όταν παίρνεις ένα σκύλο το κάνεις γιατί τα αγαπάς και όχι για να εξυπηρετήσει την μοναξιά σου.
Δεν αγοράζουμε σκυλάκια απο ιντερνετ, κτηνιάτρους ούτε και απο πετ σοπ !!!
είναι παράνομο !!
Σκυλάκια αγοράζουμε μόνο απο νόμιμους εκτροφής.
Στα καταφύγια έχει πολλά σκυλάκια που περιμένουν μια αγκαλιά...
και πολλά απο αυτά έχουν χαρακτηριστικά καθαρόαιμων...
Το σκυλί είναι μεγάλη δέσμευση, έχεις σκεφτεί αν θα θες το σκύλο όταν γίνεις μανούλα ;
Θέλει καθημερινή περιποίηση, φροντίδα
και σίγουρα πολύ αγάπη.
Τα έξοδα είναι περίπου 100 ευρώ το χρόνο μόνο για τα εμβόλια...
μετά ανάλογα τι θα τρώει...
πόσες φορές θα χρειαστεί να τον πας στον γιατρό, μπορεί να τύχει κάτι και να χρειαστεί παρακολούθηση...
Πρώτα απο όλα πρέπει να συμφωνήσει ο άντρας σου και μετά εμείς εδώ ήμαστε..
μαλον παρεξηγηθηκα απο την στιγμη που σκεφτομαι οτι θελω να παρω ενα σκυλακι το κανω γιατι τα αγαπω οχι για να καλυψω τυχον κενα μου γενικα τα ζωα και ιδιαιτερα τα σκυλια τα λατρευω
αυτο που σου σημειωσα με κοκκινο δεν το γνωριζα οτι ειναι παρανομο και αν ειναι οπως τα λες γιατι υπαρχουν τα πετ σοπ???
για καταφυγια δεν το εχω ψαξει μιας και δεν εχω συμφωνηση ακομα με τον αντρα μου αλλα εχω μεγαλη αγκαλια για τα σκυλακια θελω να υιθετησω ενα αδεσποτο αλλα δεν βλεπω πουθενα εδω στην γειτονια μου να το μαζεψω και να του δωσω αγαπη και φροντιδα
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ARA XRISTINA EISAI STHN 27η ΜΕΡΑ.ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ?
boubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ARA XRISTINA EISAI STHN 27η ΜΕΡΑ.ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ?
αφου ο φεβρουαριος ειχε 29 μερες..ειναι στην 28η...Σορυ δν μετρησα καλα Χριστινακι!!
Αγαπη διορθωσα λιγο το παραπανω ποστ για να σου απαντησω! Αν θες δες το!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΗ.
ΠΑΡΕ ΑΠ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ SALONPAS.ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ!
xristina_29 έγραψε:boubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ARA XRISTINA EISAI STHN 27η ΜΕΡΑ.ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ?
αφου ο φεβρουαριος ειχε 29 μερες..ειναι στην 28η...Σορυ δν μετρησα καλα Χριστινακι!!
οποτε επισημα καθυστερηση θα εχω απο αυριο...ναι τα τεστακια σωθηκαν ολα Γιαννα...αλλα τι να λεμε τωρα???εχω αρχισει να νιωθω ολο κ πιο εντονα τα πονακια κ ξενερωνωωωωωωωω............
αγαπη έγραψε:δημητρα μου σε ευχαριστω πολυ για της συμβουλες σου και ολα τα υπολοιπα κοριτσια και το δικο σου σκυλακι μου αρεσει παρα πολυ ειναι αξιολατρευτο
evi27 έγραψε:κορίτσια μου τι κάνετε?μισή ώρα σας διάβαζα!12 σελίδες από χθες βράδυ?δεν με λυπάστε την πονεμένη γυναίκα??
ελπίζω να είστε όλες όσο καλύτερα γίνεται!εγώ πονάω πολύ ακόμη...με το ζόρι κουνιέμαι...κι έχω και μάθημα μετά...πως θα την παλέψω δεν ξέρω...
demmy5_k έγραψε:evi27 έγραψε:κορίτσια μου τι κάνετε?μισή ώρα σας διάβαζα!12 σελίδες από χθες βράδυ?δεν με λυπάστε την πονεμένη γυναίκα??
ελπίζω να είστε όλες όσο καλύτερα γίνεται!εγώ πονάω πολύ ακόμη...με το ζόρι κουνιέμαι...κι έχω και μάθημα μετά...πως θα την παλέψω δεν ξέρω...
Τι έπαθες κοριτσάκι μου? Έχασα λίγες σελίδες και δεν ξέρω.
evi27 έγραψε:xristina_29 έγραψε:boubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ARA XRISTINA EISAI STHN 27η ΜΕΡΑ.ΑΜΑΝ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ?
οποτε επισημα καθυστερηση θα εχω απο αυριο...ναι τα τεστακια σωθηκαν ολα Γιαννα...αλλα τι να λεμε τωρα???εχω αρχισει να νιωθω ολο κ πιο εντονα τα πονακια κ ξενερωνωωωωωωωω............
Χριστινάκι είπαμε...μέχρι να δούμε αίμα ελπίζουμε!!
evi27 έγραψε:demmy5_k έγραψε:evi27 έγραψε:κορίτσια μου τι κάνετε?μισή ώρα σας διάβαζα!12 σελίδες από χθες βράδυ?δεν με λυπάστε την πονεμένη γυναίκα??
Τι έπαθες κοριτσάκι μου? Έχασα λίγες σελίδες και δεν ξέρω.
νευροκαβαλήκεμα στην πλάτη κούκλα μου!απ'το σάββατο είμαι έτσι...εκάνα μια απότομη κίνηση καθώς έκανα δουλειές κι έμεινα..σαν να μου στρίβει κάποιος την φλέβα νιώθω!
εσύ ολά καλά?το νινί σου?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης