351 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #23 Δευ Μαρ 26, 2012 5:35 am
mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι, τι ωραία νυφικά είναι αυτά που μας έδειξες το Σάββατο!! (Τα προηγούμενα δεν τα είχα δει) Από τα δύο ψηφίζω το δεύτερο! Σχετικά με εμένα… Είχα παλίνδρομη κύηση. Το έμβρυο αναπτύχθηκε μέχρι ένα στάδιο και μετά άρχισε να παίρνει αντίστροφη πορεία, ώσπου εξαφανίστηκε σχεδόν. Μόνο πλακούντας είχε μείνει… Η κοπέλα ήταν αυτή που σου έσπρωξε το χέρι; Είχα διαβάσει κάπου ότι κάποιες τις ενοχλεί να τις αγγίζουν την κοιλιά. Είναι λογικό αν έρθει κάποιος άγνωστος και το κάνει αυτό… Αλλά εσύ υποτίθεται ήσουν φίλη τους! Ντροπή της! Εγώ δεν είχα αυτό το κόλλημα και δε θέλω να το αποχτήσω ποτέ! Ίσα-ίσα όταν κουνιόταν και έβλεπα λαχτάρα από τον άλλο/άλλη, έπαιρνα το χέρι τους και το ακουμπούσα εγώ στην κοιλιά μου και αυτοί του μιλούσαν του Αντωνάκη μου!
Έλλη, μετακόμισες στο καινούριο σου σπίτι; Εύχομαι να περάσετε αξέχαστες, ευχάριστες στιγμές σε αυτό! Ερώτηση: Τρώω μπριζόλα σημαίνει κάνω ζουζουνιά;
Λιάνα, περαστικά σου!! Να μου χαιδέψεις την κοιλίτσα σου και ας μην έχει μεγαλώσει!
Αγάπη, είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε τέλεια το Πάσχα και μετά θα θυμάσαι μόνο τα τραγούδια και τους χορούς και όχι τη γενική που θα κάνεις. Οπότε μη στενοχωριέσαι! Τι ωραίο χτένισμα και τι ωραία νύχια! Για το θέμα του σκύλου, θα συμφωνήσω με την Έλλη. Περίμενε. Σύντομα θα μας ανακοινώσεις ευχάριστα!!!
Ελένη, υπομονή με τη φάση που περνάς (εμετούς). Είναι κάτι αναπόφευκτο, αλλά συνάμα ευχάριστο αφού θα σκέφτεσαι το σποράκι μέσα στην κοιλίτσα σου!
Γκρινιάρα, εγώ να δεις τη σχέση έχω με το ποτό!! Έχω να πιω πάνω από 20 μήνες!! Εγκυμοσύνη, θηλασμός… Το Σάββατο στην απόξεση μου έκαναν μέθη και ταβλιάστηκα!! Δεν ξέρω αν έτσι γίνεται με όλες τις γυναίκες, αλλά εγώ νομίζω ότι με χτύπησε στο κεφάλι κατακέφαλα!!!
Άρτεμη, στενοχωρήθηκα που σου ήρθε η ακατανόμαστη. Όμως, δεν πτοούμαστε!! Βουρ για τον επόμενο μήνα! Αν μείνεις έγκυος στον επόμενο, το μωρό θα είναι Χριστουγεννιάτικο!!
Ιωάννα, με γεια το παπούτσι!! Πολύ ωραίο! Μη στενοχωριέσαι και μη χάνεις τις ελπίδες σου. Αφού έμεινες μια φορά έγκυος, θα ξαναμείνεις!! Εύχομαι και εσύ, όπως και η Άρτεμη, να κάνετε χριστουγεννιάτικο μπεμπέ!!
Εύη, περαστικά σου!
Άντα, είδα το άρθρο για τον πλακούντα!! Καλά, δεν πάμε καθόλου καλά!! Να δούμε τι άλλο δεν κάνουμε, που κάνουν τα άλλα θηλαστικά, γιατί είμαστε πολύ πίσω…!!!!
Ειρήνη, καλά έμεινα με αυτό που διάβασα… Γιατί της είπε όχι 3η καισαρική; Επειδή είναι πολύ κοντά η μια με την άλλη; Θα συμφωνήσω με την Ιωάννα! Ο γιατρός αυτός είναι απαράδεκτος!!!
Αργυρώ, τι ωραία! Σας σκέφτομαι ποδηλατάδα όλη η οικογένεια και ζηλεύω!! Έχεις μια πολύ όμορφη οικογένεια και εύχομαι σύντομα να προστεθεί και ένα ακόμα μέλος!!
Γιάννα, μετά από 50 μέρες ήρθε, ε; Πόπο, ο κύκλος σου έχει τρελαθεί τελείως!
Λολίτα, θα συμφωνήσω με τα κορίτσια. Μάλλον είσαι έγκυος!! Γιατί, τέρμα οι επαφές; Κορίτσια, δεν πειράζει να έχουμε επαφές όσο είμαστε έγκυος, εκτός και αν δούμε αίμα ή μας το απαγορέψει ο γιατρός λόγω επικίνδυνης εγκυμοσύνης.
Χριστίνα και εγώ ένιωθα πονάκια πολλά και ήμουν έγκυος! Είμαι σίγουρη για εσένα!!
Δήμητρα, να μου χαιδέψεις την κοιλίτσα σου!! Όλα θα πάνε καλά και θα γίνεις μια πολύ ευτυχισμένη μανούλα!!
Σε όλα τα κορίτσια, που ξέχασα... πολλά φιλάκια!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Δευ Μαρ 26, 2012 5:37 am, 1 φορά